Marielle nehroti myslíš ako? Mne to vadí, že sa MUSI vyberať, že to náboženstvo je len jeden prúd, nie všeobecne. Zrušila by som ho hneď. Nech chodia ti, ktorí o to majú záujem, do nedeľnej školy na faru. Preco ma v statnej skole prebiehat vyuka katolíckeho náboženstva? A etika nech kľudne ostane.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak to jo ![]()
Jinak bych jen podotkla, že - můj názor teda - těch cest k duchovnímu životu je víc, křest přece není 100% záruka resp. jediná/poslední možnost, když neklapnou pohani? Ale každej si hledá svojí cestičku, to je jasný.
Marielle nehroti myslíš ako? Mne to vadí, že sa MUSI vyberať, že to náboženstvo je len jeden prúd, nie všeobecne. Zrušila by som ho hneď. Nech chodia ti, ktorí o to majú záujem, do nedeľnej školy na faru. Preco ma v statnej skole prebiehat vyuka katolíckeho náboženstva? A etika nech kľudne ostane.
Souhlasím. Museli by vyučovat všechna náboženství, aby to bylo fér. Preferovat jen jedno je špatně. A ta nedělní škola mě rozveselila, protože ta má zrovna zásadní zásluhu na tom, že je ze mě neznaboh
A to jsem chodila k umírněnějším evangelíkům!
711990 v zari jdeme k pediatricce, tak to s ni proberu. Neurologie me nenapadla.
dupali to bych rekla, ze ne
999 to me vubec nenapadlo. Kdyz cte basnicky, tak je to dobre. Rad cte komiksy, to taky nema potize. Pri psani a pocitani to taky nema. Takze jsme resili ocni a skola PPP. Radsi to proberu s detskou, abychom neco nezanedbali, ale mozna jsi to rozlouskla :)
Dekuji.
Lamicka ja bych premejslela i klidne nad nejakou migrenou, jestli to nema porad, ale treba az kdyz je unavenej.
711990 to on byva obcas dost unaveny, vse hodne vnima a umi vse prepalit. Dekuju, to by me nikdy nenapadlo.
Lamicka ja jsem ted kvuli svoji migrene hledala ruzny clanky a nasla jsem shodou okolnosti clanek o detsky migrene a deti mivaj uplne jiny projevy, takze je tezky to rozpoznat.
barbucha No to rozhodně je těch cest spousta a co je dobré pro mé duchovní potřeby nemusí vyhovovat jiným.
Kan Objevila jsi prosím něco zajímavého v té Čáslavi jak jsi byla? Já jsem tam tuhle jen běžela od doktora, tak mě překvapilo to pěkné náměstí plné obchodů, ale něco zajimavýho kam bych se stavila jsem neobjevila. Ted tam budeme mít zase cestu, tak by se mi hodil nějaký výlet.
Prosím asi continuity - když si dnes koupím letenku na pas, který ale do doby odletu propadne, jde to oak nějak změnit? Nebo jsem v loji? Dekuju
Karja Je tam pěknej špitál a muzeum, akorát u toho muzea se blbě přechází, autem v pohodě. Jo a věž, pod náměstím, ale ta měla zavřeno. Jinak gastro dost otřesný, ale mají na náměstí Grand hotel!

Karja muz byl s detma v Caslavi v zemedelskem muzeu, kdyz to bavi jeho, ta deti to taky MUSI bavit. Ja odmitla ![]()

Kokoska Já na ty krámy moc nejsem, ale parní oračka Přemysl a Libuše fakt překvapili i mě. No našla jsem si cosi svého.
Prosím nakupujete někdo na allegro.cz? Potřebuji příslušenství do domečku pro panenky, které jinde nemají, ale ten eshop působí jak nějaký přeprodej z Číny. Je to seriózní eshop? Trochu mne odrazuje divná čestina a dlouhé dodací lhůty...
MP Meri Jsi si jistá, že potřebuješ číslo pasu pro koupi letenky? Většinou se zadává až když děláš check-in.
monis nemám, teprve se chystám. Tuším koupili i Mall? Je to tržiště pro různé prodejce, takže tam nejspíš bude i někdo přeprodávat z Číny.
MP Meri Jsi si jistá, že potřebuješ číslo pasu pro koupi letenky? Většinou se zadává až když děláš check-in.
Hm, nejsem, už jsem dlouho letenky nekupovala. Jdu to zkusit doklikat až do konce, dík ![]()
Sweet Potato tak co otáčko? Koukala jsem na IG, že Krumlov byl fajn a že se zřejmě i hrálo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje