Karja Dík za tip, prozkoumám to.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr já mám lamart uz osmej rok, s neprilnavou vrstvou a pořád je úplně nedotčená
brrr Jo, ty Berghoff nejsou totiž moc drahý když se chytne nějaká akce. Asi ale pokud máš vyšší rozpočet, tak jsou určitě lepší značky.
Karja hele já nevím. Dala jsem do hrnců půlku výplaty a stejně nejsem úplně spokojená. Resp. jedna větev stejneho koncernu je v podstatě zralá na reklamaci, protože reznou ( mám litinu s nějakým speciálním povrchem). Krám, kde jsem to kupovala je najednou zavrenej, tak se s tím asi smirim, brala bych dnes Berghoff nebo klidně tescomu. Alespoň člověk nečeká zázraky.
brrr mám už 12 let sadu Fissler a jsem spokojená, ale teda nemám žádné zvláštní nároky.
brrr ja mam hrnce od Tescomy, asi 15 let a dobry.
žluťásek Ginger 711990 Pinot Noir Děkuju všem za tipy, prozkoumám to. Myslím, že teď má ty Fissler, musím zjistit, co ji na nich vadí, ať se chyba neopakuje.
brrr Mame indukci celkem cerstve a do hrncu jsme nechteli dat majlant. Takze mame ruzne a poznatky - nejradsi mam klasicke smaltovane
. Ale nevim, mame panve Tescoma, to same papinaky, pak nejake smaltovane, par no name (na testoviny treba) z makra. A vsechny jsou uplne ok, asi ty rozdily nepoznam.
Jos já mám tescomu a jsem spokojená, ale nejlepší hrnce má máma za body z tesca![]()
Jos papinaky od testcomy jsem vyhodila už dva, první mi vypověděl službu po asi šesti letech. A ten druhý škoda mluvit... ten složitý systém hrozně zlobil, poklička se nechtěla chytnout hrnce, ač těsnění bylo v pořádku.
continuity já mám jeden těch šest let, mám čekat, že se rozsype? Jinak já jsem za ten složitý systém ráda, ten pákový nechci, toho se bojím.
continuity Mame dva, ty nejvetsi asi 10l myslim a uplne ok. Jen mi mama prohodil poklicky omylem za jeji retro a to vazne nechces
. Alw mame ty pakove prave, mne vyhovuju.
continuity uvidíme. Já ho moc nepoužívám, ale nemám výhrady.
continuityMě ten Berghoff poměr výkon cena hodně překvapil, takže budu do kuchyně postupně dokupovat asi vše od této značky. Uvidíme.
Přidám se s kuchyňským dotazem. Vy co jste měly domácnost bez pečící trouby: je lepší remoska, nebo nějaká samostatná menší trouba? Případně jaká? Děkuji
Ginger Taky mám hrnce od Tescomy, asi i déle než 15 let, a ty jsou super. Tak jsem odkoupila další před pár lety, a ty jsou takové divné. Malý hrnec je v pořádku, ale velký jako kdyby byl vyrobený z méně kvalitního materiálu, pořád se na něm dělá nějaký povlak, myčka ho neumyje, prostě... je takový divný.
Jinak ještě dodám, že jsem dostala jeden od Remoska Quanta, a to je taková trochu lepší tescoma, nadšená úplně nejsem, ale používat se dá.
A nedávno jsem si na zkoušku koupila menší nerezovou pánev Kitchenaid, a z té jsem teda nadšená, krásně vede teplo i do stěn, dělám na ní všechno od palačinek až po omáčky na těstoviny. Chytla jsem jedinou na zalando lounge, ale jestli tam zase bude, koupím si i nějakou větší.
bublifuk já jsem v garsonce varila 6 let na dvouplotýnce a remosce, přijde mi to jako geniální vynález. Dá se v ní udělat skoro všechno, dokonce jsem v ní pekla i cukroví :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.