Sweet Potato Z těch velkých a dostupných je Birell nejlepší. Ale zatím úplně naprosto nejlepší, co jsem pila, je Šofér z pivovaru Beran. Na tom e-shopu se zřejmě dají pořídit i lahve.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Catherinne Já jednoho hodně přístupného znám. Pošlu SZ.
Aranel děkuji
Sweet Potato mně chutná bernard švestka a objev poslední doby je primátor yuzu. z birrel pomelo už se mi navaluje, je to všude jak mor :) klasickej birel bez příchutě je fajn.
Díky všem, radlery nepoptávám, ty si koupit troufnu, ty já můžu. Ale piva pivovatého jsem za celý život nevypila ani sklenici. Alkoholické jsem zadala, kamarád dodá soudek s příslušenstvím. Ale nealko zbylo na mne. Vezmu teda asi Birrel. Ještě jsem dostala tip na polotmavého Koula.
Doporučíte někdo nějaký program, ve kterém by se dala nakreslit šatní skříň? Bude to jednorázová akce, takže program bez licence.
Sweet Potato kdysi jsem mela nealko pivo Stella Artois a bylo dobre, takove jemnejsi. Pivo teda bezne nepiju, tak mozna muj nazor nema velkou vypovidaci hodnotu.
Tabea SketchUp. Ale klidně bych to udělala ručně na kus papíru, truhláři budou zvyklí a pro tebe to bude jednodušší, si myslím. Jinak je to teda intuitivní program, určitě sev něm zorientuješ, ale jednorázově bude ruka rychlejší.
Evaeva dekuju!
Černá kočka Sweet Potato Jo, ještě nealko pšeničné Maisel's Weisse je dobré.
Sweet Potato birrel piji vsichni kolem, ja pivu moc neholduju, ale na zizen si obcas koupim neco "lepsiho" - nealko Meisel & Friend Pale Ale nebo nealko Stellu, jsou takove lehci a jemnejsi.
Sweet Potato k polotmavému Kozlu přidávám ještě nealko Holbu.
Zuzuli ja mela par doporuceni odsud, vybrala jsem si psychoterapeutku, ktera se mi nejvic libila, dala jsem tedy na doporučení i na pocit. Kdyz se podivam zpet, tak jsem rada, ze mi davala jak prakticke rady, jak s uzkosti pracovat (obecne i v konkretnich situacich), ale sly jsme i do hloubky, vyresila jsem si spoustu veci, coz me zase posunulo dal a ulevilo se mi.
Pokud chces na pojistovnu, tak lze zkusit doporuceni praktika, urcite ma kontakty. Pokud jsi u VZP, tak ma na webu kontakty spolupracujicich terapeutu (soukro) a myslim, ze stale terapie proplaci. Problem je, ze terminy jen na pojistovnu jsou silene.
Ahoj! Chci se zeptat, kam chodíte na vyšetření znamének? Vím, že se to tu probíralo, ale nemůžu to najít. Moc díky![]()
vanilka vanilková na kolektivni kozni sem
711990 Moc díky...
Nemáte někdo tip/dobrou zkušenost, kde objednat firemní NFC vizitky? Dekuji
Prosím vás, já jsem asi úplně slepá. Kam v fb marketplace zmizela možnost zveřejnit i na dalších místech kromě přímo marketplace? Zkouším různé ty "tři tečky" a upravit inzerát, ale prostě to nevidím.
Mamka chce k narozeninám nové hrnce. Nějaký tip na osvěčené na indukci?
brrr Ja nevím, kolik do toho chceš investovat. Ale já jsem hrozně spokojená s Berghoff a ještě mi vyhovuje, když ten hrnec můžeš strčit do trouby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.