Je, a bez lístku a dalších omezení, anžto přilehlý Tesco má otevříno snad nepřetržitě.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha Tak to bych to tam mohla odstavit, popracovat a nakoupit potom:-D.
Přesně tak. Od metra/na metro tam jezdí autobus, je to chvilka.
Tak Betty moje poslední zkušenost s MS je taková, že mám doma kalhoty třech velikosti.
Tak Betty staci si pamatovat, ze 10=38, zbytek uz odvodis:-) za me ty britske dobre odpovidaji
Karja pokud budeš stát na Zličíně, tak doporučuji zaparkovat jakoby v tom rohu a seběhnout dolů na metro Stodůlky, budeš to mít bez busu.
Evaeva Jo, už jsem se koukala na mapách:-DDíky!
viktorka_od splavu tak to jsem v háji, Kokoska psala, že 10=36. V Ústí nad L mě ten obchod zrušili.
Tak Betty to je úplně jedno, co říkají tabulky. Mám doma kalhoty od MS velikosti 12-16 a všechny sedí. To je posledni dobou horší než COS.
viktorka_od splavu tak to jsem v háji, Kokoska psala, že 10=36. V Ústí nad L mě ten obchod zrušili.
Tak Betty V M&S vždycky platívalo to, co uvádí viktorka_od splavu
Všem děkuji.
Tak Betty a vis zas kulovy jako predtim
Ale je fakt, ze je lepsi to vyzkouset, taky mam od jedne znacky ruzne velikosti, zalezi na strihu. Kalhoty vubec bez vyzkouseni kupovat nemuzu, vrsek nejak spis odhadnu.
Kokoska no právě, chtěla bych kalhoty dole široký, volný, skoro až na zem.
clothilde dekuju, podivam se.
Karja pokud budeš stát na Zličíně, tak doporučuji zaparkovat jakoby v tom rohu a seběhnout dolů na metro Stodůlky, budeš to mít bez busu.
Odkud seběhnout myslíš - z parkoviště od Ikei? Já to nevidím kde, to je přes Rozvadovskou spojku....?
Tak Betty az je najdes, dej vedet!
Lenka22zaparkujes u ikei na skandinávské a proběhnes bessemerovou.
continuity jo už to vidím, jdeš vlastně zpátky jednu stanici, to mě nenapadlo :-)
Lenka22 ne přes spojku, půjdeš po chodníku mezi domem, kde je ikea a kde je Tesco, myslím, že nejblíž na tom rohu je dm a tedi. Za 200 metrů třeba se chodník stočí doprava a dolů a za další 300m dojdeš k těm novým domům, do britské čtvrti. Pak už jen projdeš po té pěší zóně, pořád z kopce okolo lazmrzky, dětského hřiště, administračky Vodafonu a tam je vstup do metra, nebo se dá dojít na bus, podle toho kam potřebuješ.
Edit: koukám, že někomu stačí jedna věta
Vrátit se na Zličín můžeš taky, ale je to tak stejně daleko a jdeš vedle aut po tom nadjezdu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.