"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 11. října 2023 08:56

barbucha no kdyz jedu ty bazény jeden za druhým, tak se v hlavě nedopocitam. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 11. října 2023 08:58

continuity 

Seš placená vod metru?

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:04

barbucha ne, ale takto vidím, jak se zlepšuji. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:14

continuity 

No jo to jsou ty soutěživý typy (byť třeba jen samy se sebou). Já mám pocit výhry už jen když do tý vody vlezu. A pokud možno bez hodinek!

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:15

barbucha

Já to taky nechápu, ale já jsem maximálně retro, takže to beru jako svoji chybu:-D.

ALe tuhle jsem jela s kamarádem ráno do práce, tak jsem se bavili, jak jsme spali, jak jsme vstávali....no a on "já jsem si myslel, že spím dobře, že mě jen tak něco nevzbudí, manželka je furt vzhůru, ale podíval jsem se ráno na hodinky a taky jsem se třikrát probudil" Hahahaha. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 09:21

Karja haha, tohle dělají švagrovi, ráno si porovnávají, kdo na tom je hůř Jinak mi to přijde fajn, že víš, jakou vzdálenost si urazila. Já hodinky nemám a běhat chodím bez mobilu většinou, takže si to musím oklikat na mapách

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:23

Evaeva Mně přijde, že stejně člověk chodí jednu trasu a tak. ALe mně dřív obtěžoval i ten mobil s sebou tahat, ale vadilo mi slyšet se, jak dejchám:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2023 09:25

Karja jo, to jo, ale já zaprvé nechodím tak často, tak to zapomenu, a nebo si to různě prodlužuju nebo zkracuju podle toho, jak se mi běží ale právě mobil taky nerada nosím a hodinky jsou pro mě fakt zbytečný.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:27

Jsem zpatecnicky skorosenior. Sportuju pomerne fest,ale hodinky ne. Nejen že neumim ovladat ty drobotiny, mam fakt nesikovny ruce,ale proste mi to prijde ulitly. Pokud to ma nekdo pro sebe,ze jede na vykon,tak ok,ale v okamziku kdy se z toho ktereho vykonu mezi prateli stava nutna informace,o kterou je nutno se podelit foteckou na W A, mi to prijde uchylny.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:33

stes Mně to přijde zvláštní z mnoha důvodů, ale jakoby pro mě, at si každej dělá co chce. Ale možná je to i kvůli tomu, že já jsem fakt jakoby spíš dozadu než dopředu, nikdy se mi nechce dělat nic nového něco zkoušet, i jsem líná i taková " vždyt to je zbytečný to nepotřebuju". Já budu jako senior uplně děsná.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:33

Karja mobil prave nenosim, pac mam hodinky:-)

barbucha ja souteziva nejsem vubec, ale uz neni zbyti hlidat si kondicku, abych nebyla uplne hin za chvili, u nas v rodine je to samej lazar s dozitim vesmes kolem 70, tak na genetiku nemuzu spolihat

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:35

Karja no jako ve tvym veku jsem si tukala na celo nad kazdym, kdo se hybal "bezucelne"

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:38

viktorka_od splavu Ti říkám, že jsem retro. Nejhorší je, že sambo je taky retro a to je konec, jeden v tom páru to má minimálně držet ten pokrok!

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:40

Jeden debilní dotaz...jak to je, s dětmi mám nárok jít k lékaři a je to jakoby v rámci pracovní doby? nebo se to napracovává nebo jak? U nás v týmu nikdo děti nemá:-D. Já mám i dost dovolené, potřebuji si to promyslet, než vytáhnu na šéfa, jak to budu dělat já:D

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:41

Včera večer na ČT 2 dokument Co je ti? Nic o dětské psychiatrii a alarmujícímu nárůstu psychických problémů u dětí. Jeden z příběhů: v noci mě probudily kroky, chodila po pokoji sem a tam a když jsem se jí zeptal, co to dělá, řekla mi, že nemá splněný počet kroků za den....

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:42

barbucha Já si myslím, že je to prostě koníček, jako každej jinej.  Jen mě překvapuje to rozšíření, ale možná je to jen taková módní vlna, jako zumba třeba. :-) (hodinky nemám, ale na mobilu si sem tam zkontroluju kilometry, jen pro zajímavost).

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:51
Reakce na Karja:

stes Mně to přijde zvláštní z mnoha důvodů, ale jakoby pro mě, at si každej dělá co chce. Ale možná je to i kvůli tomu, že já jsem fakt jakoby spíš dozadu než dopředu, nikdy se mi nechce dělat nic nového něco zkoušet, i jsem líná i taková " vždyt to je zbytečný to nepotřebuju". Já budu jako senior uplně děsná.

​Asi tak. Jsem tým podle vkusu každého soudruha, ale at to mi necpou  a o vyslednou soudružku se podělí mezi sebou. 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:51

Řvousenka šiš

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:56

Garfie Určitě je to teď in, ale možná je to něco jako chytrý telefon jakože se to fakt rozšíří fakt masově...beru to vlastně jako takovou nadstavbu telefonu.tak je to tak, že ty si z těch hodinek někde z lesa v běhu můžeš i zavolat nebo pouštíš hudbu ne? viktorka_od splavu ?

Řvousenka Hele ono takhle zblbnout jde z čehokoliv, já jsem tu včera měla jednu známou, dělá z domu taky, ale méně hodin a prý si každé ráno než začne, hodinu uklízí, že v binci by dělat nemohla, a prostě tak divně o tom mluvila.... Jako trochu jsem se před ní zastyděla doma, ale to nemám, mám si říct "chudinka, hroznej život", že jo! Ted tu zas vidim sousedku jak myje venkovní parapety...ty jo, co to je jako za činnost:D.ALe já to tady psala několikrát, mně přijde, že mám v okolí strašně moc takhle mladých ženských posedlých tím pořádkem a uklidem, musím se vůči nim nějak maximálně obrnit. Člověk má zvládnout chaos a má pracovat na sobě a hledat klid a pořádek v sobě, ne v okolí...Uklid je marná činnost!

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. října 2023 09:57

stes Mně to naštěstí nikdo necpe, jen vím, že to je.-)