monisTak to mě nenapadlo, já mám hodně modrou. ALe povlečení nemám tak tenké, jenže já mám poměrně starší, te'd je všechno jak šlupka.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
monis díky za postřeh! Mají už i bílou sýpkovinu, takže bych vzala tu bílou, protože mám v podstatě jen bílý povlečení.
žluťásek a když máš pevnou třeba 2/3 z těch 8 hodin (třeba že musíš být v práci 10 až 15) a zbytek je na tobě) a doktora máš ve 12?
jo u nas to tak zhruba je a nic nenapracovavame. ale konkretni upravu si @karja zjisti, je to stejny jako kdyz jdes k doktorovi se sebou, oboje budes potrebovat hodne, tak nic nenaddelavej, nesil
Evaeva hele pochopila jsem to tak, že pokud lékař zasáhne do té pevné části, to si nenapracovavas. Tzn. Máš pevnou 9-12, zbylých 5 hodin do osmi hodin pracovní doby si odpracujes kdy chceš. Jdes k doktorovi ráno a přijdeš na 10, takže z pevné ti chybí hodina, tu odpracovat nemusíš, pracuješ jen svých pět. Ale pořád pět i bez ohledu na to, že obvykle chodíš do práce na 7.
Catherinne no jak pise Eva, bez mobilu ti to fungovat nebude. to samy ta navigace. i kdyz.. to jsem vlastne nezkousela, teoreticky by mohlo![]()
žluťásek ne tohle neni nikde zakonem stanovene, upravi si to zamestnavatel vicemene jak uzna za vhodny v ramci toho zakona.
edit - tak je to upraveno, ale i tak si to muze resit kazdy zamestnavatel po svym
Evaeva hele pochopila jsem to tak, že pokud lékař zasáhne do té pevné části, to si nenapracovavas. Tzn. Máš pevnou 9-12, zbylých 5 hodin do osmi hodin pracovní doby si odpracujes kdy chceš. Jdes k doktorovi ráno a přijdeš na 10, takže z pevné ti chybí hodina, tu odpracovat nemusíš, pracuješ jen svých pět. Ale pořád pět i bez ohledu na to, že obvykle chodíš do práce na 7.
To je tak příšerný a dehonestující, sorry. Na tohle jsem děsně citlivá.
Lama_z_Lana no tak sláva, já mám z 2018 a měli jen modrou a červenou. Tak teď nevím, jestli to za strašný prachy nechat přešít nebo mít celou zimu zase tik, že peřina má barvu do modra![]()
monis nebo pořídit hezký modrý povlečení ![]()
(rada, kterou bych sama dostat nechtěla, haha)
Karjahele mně to razí i pod damaškovým povlečením z veby. On je asi spíš problém, že polštáře mám bílé a je vidět ten rozdíl, jak je to vedle sebe...
Lama_z_Lana jj, jedno se mi moc líbí v Lejaan, ale to asi až začnu chodit do práce![]()
Karja tak to asi budeš muset zjistit, jak to funguje u vás. Blbý, že nikdo z nejbližších pracovníků nemá děti, ale to bych brala stejně jako když jdeš sama se sebou.
Tabea tjo ja triskam vsim, ale zatim dobry... v te pracce asi byly dyl, jsem je nejakou dobu hledala a ony byly primagnetkovany na stenu bubnu, napadrt:-(
Přimagnetovaný na nerezovým bubnu? Jakože existuje nerezová ocel, která je magnetická?
Lama_z_Lana já mám zimní ze squanquiltu a jsem spoko. je dvojitá, po obvodu sešitá (vlastně 2 peřiny na sobě, meyi nima mezera vzduchová, izolační)
To asi jo, mobil sebou, ale ten já sebou mívám.
Na ty jiné hodnoty než vzdálenost někdy mrknu, převýšení mě třeba zajímá když běháme po Brdech, tepovka, průměrné tempo...ještě občas VO2Max, ale to fakt u dlouhých běhů.
Kan netusim, ale visely tam.
Catherinne jo, to je jasné, když běžíš 30km. Já běhám sotva pět, do hodiny jsem doma, tak telefon ráda nechám doma
Catherinne ja ho prave nenosim vetsinou, jen na kone to kdybych nekde spadla abych mohla zavolat.
viktorka_od splavu paragraf 97, pokud mu rozumím správně, řeší přesně toto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.