"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online 999
19821 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:48

barbucha Proto je to v Blbejch dotazech :-)).

Online barbucha blogger
35887 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:51

999 

Můžu se ještě zeptat našeho ševce, toho mám taky hned vedle a naposled mi měnil zip na tašce zřítelnice. Ten by tu výměnu jezdce možná zvládnul líp.

No nic, v pondělí se u obou můžu stavit.

Online 999
19821 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:55

barbucha Moc děkuju :-).

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:55

barbucha to v opravně oděvů zvládnou hravě. Dokonce mi to před časem vyměnila na počkání paní v galanterii, kde jsem ten náhradní jezdec kupovala. Měla to za okamžik hotový a nic za to nechtěla, nabídla se sama. Než mi vysvětlovat jak na to, radši mi to tam za pár vteřin navlíkla :-)) 

Online barbucha blogger
35887 příspěvků moje polička 29. října 2023 11:01

žluťásek 

Jo, třeba na to mají nějakej grif, uvidíme.

Online 999
19821 příspěvků moje polička 29. října 2023 11:50

žluťásek Tak já zkusím nejdřív tu galanterii :-).

Offline continuity
43145 příspěvků moje polička 29. října 2023 12:04

999existuje na to nějaký grif, chodily na Twitteru videa. Ale zrovna tohle jsem si neulozila. 

Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 29. října 2023 12:49

continuity 999 přimáčknout kleštěma ten hrbolek nahoře, teda vlastně vpravo a vlevo od něj, na tom širším konci

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 29. října 2023 14:24
Reakce na žluťásek:

Tabea když máš srovnání, leginy Tchibo a hm, jsou stejně i v pase? Měli jsme nějaké klučičí podvlíkačky z hm, takové jak tenké volnější leginy a ty byly v pase hodně úzké. Kupuju leginy v tchibo, ale syn už je velkej, na ty vzorovany už to moc není. Černý z hm by se hodily :) 

​přijde mi, že jo.

Offline Pinot Noir
29904 příspěvků moje polička 29. října 2023 15:10
Reakce na žluťásek:

Tabea když máš srovnání, leginy Tchibo a hm, jsou stejně i v pase? Měli jsme nějaké klučičí podvlíkačky z hm, takové jak tenké volnější leginy a ty byly v pase hodně úzké. Kupuju leginy v tchibo, ale syn už je velkej, na ty vzorovany už to moc není. Černý z hm by se hodily :) 

​Zrovna jsem se balíku legín z HM zbavila, jak Viktor přestal nosit plenky, tak mu padají a než by do nich nabral, byly by z nich kraťasy. V Ríšově velikosti tentýž problém. Takže mně připadají v pase nesmyslně velké. Ale v Tchibu je všechno ještě širší. Kromě těch termo, ty byly vždycky super.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 29. října 2023 16:38

Pinot Noir bezva, k. se sice hodně vytáhnul a je hubenej, ale ty leginy z tchiba mu sedí fajn. To by mohly bejt akorát i hm. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:42

žluťásek naposled jsem v HM koupila nějaký leginy uvnitř trochu počesaný, teplejší. Ty mají uvnitř v pase i ty regulační pásky. 
Tyhle.Měla bys tam černý, šedý, leoparda byste mohli poslat dál nebo použít na kostým leopardí kočičky.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:33

Tabea v žádným případě, leopardí by měl nejradši a chtěl by v nich chodit do školy

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 30. října 2023 06:42

Pavlena diky :)) uz jsem to absolvovala. Tam do prace tramvaji, zpatky ze pojedu na nadrazi na kole. No ve tretine cesty jsem zabloudila, tak jsem to vzala zase tramvaji.

Ale jestli se jeste nekdy odhodlam, treba toho vyuziju

Jinak ja nejsem zadny cyklista, kolo mam jen jako urychlovadlo

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:58
Reakce na MP Meri:

​Docitam asi po tisíci letech, ale ne :) Jelikož nevím, kde to je

​To je v pražské ZOO

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:04

Brnačky viktorka_od splavu Renusatko Pavlenaneznáte prosím obchod supershoes v Brně někde u náměstí -OC Omega? Kamená prodejna se jmenuje asi Hogl obuv. Funguje ten obchod? Objednala jsem tam dětem boty, jeden pár vrátila a nic. Leží jim to v zásilkovně, mobil neberou, na e-mail nereagují...ty boty zpátky teda nechci:.

Tak už jsem si to zjistila. Obchod je vyklizen, takže mám skvělý boty v zásilkovně, co nikomu nejsou za 1400...no tak to fakt chceš.

Offline Fleur blogger
6853 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:12

KarjaNa webu Supershoes mají adresu na vracení Obuv Högl, Jánská 9. Je to malý butik, kde prodávají značku Högl, okrajově i nějaké doplňky, hedvábné šátky a šály; dětské boty tam vůbec na prodejně nemají. Ten butik normálně funguje, většinou tam přes výlohu vídám takového hodně vystajlovaného prodavače. Nemusíš mít obavu, že jsi to poslala do nějaké černé díry, ale zřejmě si na reakci počkáš.

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:16

Fleur Ty jo, vážně to funguje, ted mi nějaká paní z OC omega říkala, že ten obchod Hoegl od jara už nefuguje a je to vyklizené.... Ale napsala jsem jim negativní recenzi, to by je mohlo probrat z letargie.

Offline Fleur blogger
6853 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:19

Karja Jé, tak to se omlouvám za mystifikaci. Měla jsem pocit, že normálně fungují; já ty změny v obchodech už nestíhám sledovat.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:52
Reakce na MP Meri:

Dovoluje vám vaše svědomí nakupovat ve všech těch Actionech, Kikách a Pepco? 
Ja tam občas něco "musím" koupit a priznam se, ze mi to nedělá dobře, jak je to nestydatě levný. Tak jestli sem blazen, nebo ...? 

​Action vůbec nevím, co je. Podle mě blázen nejsi. Udržitelnost a ekologii u sebe řeším dost a mě ta produkce levných šuntů přijde zvrácená. Nemám to tak, že bych do těch obchodů nevkročila, ale v Pepcu kupuji gumičky do vlasů, máme od tam asi 2 hrnky. Většinou mě tam zatáhla dcera, dřív si tam občas koupila nějaké oblečení. Teď už jí to přešlo. Já mám asi "štěstí", že se mi tam nikdy nic nevyplatilo koupit. 

Nedělám si iluze, že by v těch dražších obchodech byly produkty z Asie z ekologičtějších nebo lidštějších továren. Ale aspoň to není na jedno použití. Třeba vánoční světýlka z Ikei máme už určitě minimálně 15 let. Světýlka z Pepca, která si přála dcera, byla KO po 3 letech. A to je užíváme stejně, skladujeme stejně v jedné krabici. To stejné s prostěradly, když jsem je kdysi zkusila koupit v Kiku. Vydržela tak 10? použití a začala na nich téct oka.

Ad výzdoba v podniku. Chápu, že to asi přitáhne lidi. Mě to teda spolehlivě odradí, ale já jsem v tomto exot. Muž na mě někdy zkouší, co u nich přitáhne lidi. Když se mi to nelíbí, řekne, paráda, do toho jdeme, to bude fungovat :-D