Prosím nějaké zkušenosti s náplastmi proti bolesti zad. Funguje to? A které?
Díky
Prosím nějaké zkušenosti s náplastmi proti bolesti zad. Funguje to? A které?
Díky
Kora Mně na zatuhlé trapézy docela fungují náplasti Leni Complex. A taky (nevyžádaná rada) funguje silikonová baňka, kterou si přisaju někam do toho namoženého místa a chvíli ji tam nechám, třeba během sprchy.
Kora ty capsaicinove mi docela fungovaly, akorát jsem si na ne vypěstovala alergii.
Jinak jsem teda byla teď překvapená, jak dobře zafungoval i ten volneprojdeny guajafesin.
Aranelkromě banky funguje i rozmasirovani tenisovym míčkem, je to postreba opřít mezi zeď a to bolavé místo a chvíli vydržet. Hlavně ne rychle jezdit, spíš fakt potlačit.
continuity jo, Guajacuran. Kapsaicin a různé ty hřejivé taky trochu fungují, ale právě podráždí spíš kůži, no.
Kora na bolesti se mi osvedcily naplasti Flalgo.
Kora mne funguje Flector.
Aj ja mám blbý dotaz. Prosím, dajú sa niekde kúpiť v serióznom obchode (kľudne internetovom, ale fakt nejakom normálnom, dôveryhodnom), takéto nejaké chrániče na koncovky káblov?
Ako nemusia byť až tak fancy (ak keď veľmi ocením, jednak som hračičkárka, jednak je to super aj pubišom do advenťákov), ale podľa možnosti aspoň nie až tak škaredé ako má alza?

Děkuju všem, potřebuju něco co se dá koupit hned v lékárně.
Kora Flector by sa mal dať, myslím, že nie je na predpis, alebo ti tam dajú, čo majú a skúsiš, no.
Aranel můžeš dát nějaký odkaz na tu baňku? Zaujalo mě to.
slniecko tak toto by zaujimalo aj mňa, pockam, kto poradí
Evaeva Zkusím odpovědět, na mě paní, co k ní chodím na masáž, používá asi tuto velikosti L. Opravdu to pěkně uvolní zatuhlá místa. Akorát bacha, může se tam pak udělat modřina, vypadá to jako cucflek ![]()
Myrtila jo, mně jednou dělali ty klasické skleněné baňky, záda jsem měla plné modřín asi týden
Tohle vypadá dobře.
slniecko nejvetsi vyber na aliexpressu, prodejce podle recenzi se da urcite vybrat. Obavam se, ze i v nasich eshopech to bude zejmena preprodej z ali...
slniecko na allegro jich par maji
Evaeva Ty klasické jsem viděla jenom na obrázku, tam to byly opravdu tmavé velké modřiny. Z téhle silikonové je to mnohem mírnější, i když asi záleží i na každém těle, jak moc se to vyflekne.
slniecko Šmankote to je fikaný! Díky i s tím advenťákem, to se bude koťátkům hodit. Toto mají na Amazon.de

notna můj pes právě neumí spát na jednom místě a různě se stěhuje. Postel vyloženě nevyhledává, ale občas v noci přijde a vím, že v cizím prostředí bývá přítulnější. Nějaký zapomenutý chlup v matraci by mě asi netrápil, nedělám si iluze o tom co v těch matracích žije.
Ještě možnost mít dvoje peřiny a chránič matrace pro lidi se psem a bez psa. A při tom krátkém pobytu by to nemuselo být tak hrozné.
Však uvidíte. Přeju samé vzorné hosty - hlavně ty se psy ![]()
bublifuk souhlasím v plném rozsahu, mimo domov je ten pes nejistější a tím spíš přítulnější. Proto bych byla radši, že když někdo neni pro psa, raději zákaz, i opatrnej psíčkař raději a pokojněji spí v místě, kde se s chlupem počítá. Vozíme všude pelech, vlastní ložní a čistou deku nebo prostěradlo na gaučíky, ale taky už se mi stalo, že se mi psice na nábytku uvelebila hned po příjezdu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.