Garfie typ hotelu je mi veskrze jedno, jde o jednu noc pro dva lidi a nevím, jestli chceme s kolegyní být na jednom pokoji, takže spíš koukám na ceny![]()
Clarion vychází do 5 tisíc za dva pokoje, to se mi zdá slušné.
Garfie typ hotelu je mi veskrze jedno, jde o jednu noc pro dva lidi a nevím, jestli chceme s kolegyní být na jednom pokoji, takže spíš koukám na ceny![]()
Clarion vychází do 5 tisíc za dva pokoje, to se mi zdá slušné.
Zu Tak NH padá...
Ale jinak byste se možná vešly....ještě mě napadá Arigone, úplně v centru, ale nevím jak je to tam s parkováním. Já proti Clarionu nic nemám, jen už musíte do centra tramvají.
Zu Já naposledy spala v Miss Sophie's a bylo to hezký a v centru.
Černá kočka Pozdě
. Já nevím, co se to se mnou poslední dobou děje. Nejsem schopná se soustředit, natož souvisle logicky přemýšlet. Musím se dát dohromady.
Zu ten clarion je do centra pul hodky pesky. zalezi, jak jsi zvykla chodit, ale ja to normalne davam jako prochazku (rodice bydli pobliz :), nebo tam tramvaji na veceri a zpatky se projit.
Garfie NH je tedy fajn a taky u centra?
Našlo mi to pokoj za v pohodě cenu, ale jen jeden pokoj a pořád nevím, je mi to takový divný být s kolegyní na jednom pokoji, byť se kamarádíme.
Ale jak zmiňovala 999 Miss Sophie's, tak ten jsem dala do úzkého výběru:) Jinak ani ta půl hodina chůze problém není, spíš netušíme, jak na tom budeme s časem.
Zu Miss Sophies moc doporucuju:)
Zu NH je lehce bokem, ale blíž centru než Clarion. Miss Sophie's taky, ta je v centru úplně. Víš co, ono nejde o to, že byste nedošly, ale je to prostě hodina (tam a zpět), kterou můžete strávit jinak a lépe. :-)
Zu v nh jsme bydleli, to je do centra kousek, procházka třeba deset minut. Snídaně měli dobré, ale večeřeli jsme jinde, hotelová restaurace nám přišla hodně drahá.
Zu Asi záleží, jak dlouho se znáte. Já spím s kolegyněmi na pokoji pravidelně a s kolegy už jsem to taky párkrát zvládla.
Na jaře jsme přespávali v hotelu Palác blízko sv. Václava a bylo to fajn.
brrr My teď budeme mít vánoční večírek a budeme my neprazaci taky mít hotel. Tak jsem na to zvědavá, své dva kolegy z Moravy jsem viděla naživo jednou jednoho na teambuildingu, jsou to chlapi a vzdálené kolegyne z jiného oddělení jsem třeba jednou zahlédla nebo s nima telefonovala, ale nevím prostě kdo to je:D. Tak nevím s kým to budu mít lepší, pochybuju, že budeme mít v centru Prahy samostatný pokoj.
Karja Ja kdyz jela poprve na vyjezd, tak jsem spala na pokoji s kolegyni, kterou jsem videla ten den poprve. A spali tam s nami na zemi i dva kolegove, kteri si zabouchli kartu od pokoje na pokoji a recepce uz byla zavrena :-D.
Vari No jako tuším, že to bude ještě horší teda:D
Vari ja jednou byla donucena spat s kolegyni, kterou jsem neznala a nakonec jsou z nas dobre kamaradky.
Karja Já už jsem to tady jednou psala, jak jsem jela na nějakou konferenci a na recepci zjistila, že mi zapomněli zamluvit pokoj. Hotel byl úplně narvanej, ale zrovna se tam ubytovávala šéfka té konference a řekla mi, ať jdu spát k ní. Takže otevřeme dveře a tam manželská postel. Já měla zabalenou hedvábnou noční košilku pod zadek a na ramínka :-).
999 měly jste aspoň dvě peřiny? Ty jo, špatně by se mi spalo;-)
Karja Neměly :-). Ale když jsme ulehly, tak jsme si aspoň potykaly a došly si pro šampaňské do minibaru :-)).
Karja já jednou na nějaké akci měla spát na pokoji s dvěma úplně cizima zenskyma. Radši jsem se přestěhovala ke dvěma kolegům, který jsem znala a měli volnou postel. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.