Mha tak ty léky na předpis ještě chápu, protože ten recept mu musí dát do ruky někdo dospěly a ten pak nese odpovědnost. Ty volně prodejné mi přijdou horší.
Mým dětem nepřidaly v Bille dětské šampaňské, ale paralen jo? Přijde mi to na hlavu.
Mha tak ty léky na předpis ještě chápu, protože ten recept mu musí dát do ruky někdo dospěly a ten pak nese odpovědnost. Ty volně prodejné mi přijdou horší.
Mým dětem nepřidaly v Bille dětské šampaňské, ale paralen jo? Přijde mi to na hlavu.
Mým dětem nepřidaly v Bille dětské šampaňské
A to proč, když je to limonáda?
Já jsem teď kupovala bonbony plněný alkoholickým likérem a samoobslužná pokladna kontrolu věku nepožadovala. Asi si neuvědomili, že by to měli u čokolády nastavit.
Je to na hlavu.
Vedle u Vietnamců si děti můžou koupit spoustu zábavných věcí z kratomu, na nádraží konopný "suvenýr", v drogerii léky, ale legislativa řeší stále jen alkohol a cigarety, které (podle mých zkušeností) až tolik tuhle generaci nezajímají.
TTo se opravdu má hlídat i čokoláda?
To jsem nevěděla.
Ale trochu hnidopišsky - Bacha na kefír:))
U nas mi nepresiel v samoobsluznej pokladni ani nealko radler.
Já nejsem samozivitelka, ale do té lekarny jsem se vždy nejak dotackala, když muž nebyl doma.
Musím říct, že kdyby mi bylo fakt zle, byla bych vděčná za tu možnost, poslat do lékárny to dvanáctiletý dítě.
Prosím vás, právě jsem byla svědkem scénky v lékárně, kterak magistra prodává klukovi tak 12 let léky. Na můj dotaz,jestli to je možné, tak prý jo. Je to moje odpovědnost.
Začínám chápat, jak je možné, že po tiktoku běží ty výzvy typu: sežer plato paralenu.
Tak dvanáctiletý dítě by mělo být už trošku soudný. A odpovědnost maj ty rodiče, no.
Zuzuli Promiň, strašně dlouho jsem tu nebyla, nestíhám. Na panelák jsem si zvykla až překvapivě snadno. Vlastně musím rict, ze si zpětně přijdu trochu zpovykaně, tím bydlením jsem trochu pohrdala a ve finále na tom není nic špatného. Respektive z "estetickyho" hlediska tím trochu pohrdam dal, hezky to fakt není. Ale v bytě jako takovým je mi dobre. Hluk žádný nepocituju a musím říct, ze třeba teplo a sucho mi po vlhkým žižkovskym činžáku s dlazbou a akumulackama přijde vysloveně úžasný. Topení jsme letos ještě nezapli a máme pořad 24. Pro zmrzliky značka ideál.
Zatim jediný negativum jsou švábi, ale bereme to sportovně, řeší se to hromadně SVJ (zdroj je bohuzel znamej a defakto neresitelnej) a aspoň teď na dovolené v Maroku nemam obavy, ze bych si domu do Prahh něco zavlekla ![]()
No, tu sa v nejakej obci v okolí pred pár rokmi riešil problém, že puberťáci ako veľkú srandu kúpili preháňadlo a dali nejakej spolužiačke do jedla/pitia, už neviem. Dievča skončilo dehydratované na infúziách.
No tak sa riešilo (okrem všetkých iných vecí, samozrejme, ono najhoršie je na tom vôbec ten nápad a ublíženie a všetko toto...)....ale k tejto téme, že ako mohla lekárnička predať cca 13-14 ročnému chalanovi preháňadlo. No tak mohla.
A zároveň nemôžem ani po telefonáte pediatričke tam poslať dieťa pod 18 ani vyzdvihnúť recept na Aerius samé. Dokonca ani na lekársku kozmetiku nesmie bez doprovodu rodiča.
Mha Je to dutá čokoláda a uvnitř je panák alkoholu, tak podle mě jo.
Něco takovýho
Mňam, takovéhle bonbóny jsou moje nejoblíbenější!
999 Super historka. Na svatbě měl mužův svědek moc hezkou řeč, do který zařadil i historku o manželské posteli i společné peřině na konferenci. Asi jsou moc cimprlich, nejlepší přátelé.![]()
Mermaid Dřív to asi vážně normální bylo. Četla jsem dítěti Martínkovu čítanku a je tam hrozně vidět (na víc příkladech), jak je ta knížka stará. V týhle kapitole šel školkovej Martínek s kamarádkou prvňačkou sám k zubaři. Bez vědomí rodičů teda, ale normálně ho ošetřili.![]()
Len Já mám ještě jednu lepší, týká se teda mého manžela, ale nemůžu ji psát veřejně :-).
MP Meri svabi?! ![]()
Mam asi novou nocni muru, ja snad na kazde prohlidce bytu budu prohledavat temna zakouti, jestli tam nejaky neni. To tam mate nejaky zamoreny byt, jehoz majiteli je to jedno?
Ale jinak moc dekuju za sdileni zkusenosti, vybavila jsem si totiz, jak si to stejne pred par mesici tady resila.
continuity Tak našemu klukovi (17) teď Brufen neprodali, ale na věk se prý jen ptali. Kdysi si pamatuju, že tomu staršímu ani léky, které si měl dokoupit bez receptu, z ORL.
Zuzuli Hele za mě to zas není taková trága. Par brouku, no, není to nic tristniho, po desinsekci zmizeli úplně. Blby je, ze se toho těžko zbavuje nafurt, takže proste se to čas od času musí opakovat. Vopruz je to hlavně finanční a organizační pro předsedu, zorganizovat 120 jednotek, no nezávidím mu to. Zdroj je jedna pani, ani ne náš vchod, byt skladiště, páky na to nejsou, řeší se to opakovaně. Za mě teda furt lepší, než štěnice, které měla nedávno osoba blízká, ty švábi aspon nic nedělají, ale ty štěnice koušou a noci jsou tím poznamenaný na dlouho (i po zásahu strach, pocit, ze po tobě něco leze atd.).
Kazdopadne co jsem vyrozuměla teď tak různě z debat se známými, tak v Praze fakt nic neobvyklyho, kdo neřeší tohle, má aspoň potkany nebo bezdomovce, jen se o tom moc nemluví, v tomhle jsem žila v baráku na vsi fakt ve sladký nevědomosti, tam byly maximálně myši
continuity
Je to na hlavu.
Vedle u Vietnamců si děti můžou koupit spoustu zábavných věcí z kratomu, na nádraží konopný "suvenýr", v drogerii léky, ale legislativa řeší stále jen alkohol a cigarety, které (podle mých zkušeností) až tolik tuhle generaci nezajímají.
To přesně říkáme taky. Když to poslouchám, od kluků, tak máš pravdu. Skoro nikdo z kamarádů nekouří a ten alkohol je moc nebere ani po 18. Ale oni mnohem víc, než já vidí, co si všechno kde děcka kupují a to člověk nestačí žasnout a ani to neznáš, jako rodič.
Kdo máte ty pranamatky, jak se tu před časem řešily, je lepší celotělová nebo stačí jen na záda?
A jak jim to máš zakázat, když ani nevíš co![]()
Ne, bez legrace, je to blbý, a my v tom ty děti necháváme plavat samotný, protože o spoustě věcí ani nevíme. Třeba o Prime (Prim?) jsem se dozvěděla náhodou, po nějakém florbalovem turnaji, co je to za hnus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.