JankaM květiny jsou dobré od Pepy - https://www.kytkyodpepy.cz
A myslím, že poukazem na pěkný hotel třeba i s wellness na víkend a doplnit ještě vyhlášenou restaurací v daném městě nemůzeš udělat chybu
JankaM květiny jsou dobré od Pepy - https://www.kytkyodpepy.cz
A myslím, že poukazem na pěkný hotel třeba i s wellness na víkend a doplnit ještě vyhlášenou restaurací v daném městě nemůzeš udělat chybu
Napada vas prosim, kam vzit v Praze skupinku deti 7-14 let? Urcite se jich zeptam, jestli chteji videt neco konkretniho, jinak bych je vzala proste na prochazku, spolecnost jim budem delat jen jeden den. Muze je bavit treba narodni muzeum nebo prazsky hrad? Zidovske muzeum odpada, budou tu v sobotu. Ja bych ve 14 chtela asi do Primarku a Mekace![]()
Gatita napada me neviditelna vystava nebo muzeum iluzi. Narodni muzeum je ted pekny, jedno nase dite spokojene (nikoli nadsene) ale druhe otravene strasne. Nebo nejaka unikovka?
Gatita to národní muzeum není špatný nápad a mekáč zvládnete potom taky
asi nehledáš něco jako jump park, ale spíš něco, co je jen v Praze?
Gatita napadá mně expozice Praha hoří nebo prohlídka Staroměstské radnice, dostaneš se i k orloji.
Evaeva Catherinne Annegret dekuju moc za tipy, pulku toho vubec neznam, diky! Jeste to promyslim a necham to spis na nich, ani nevim, jak moc Prahu (ne)znaji ani co je zajima, tak je mi jakoby blby jim naordinovat pul den v muzeu, kdyz by v tom omezenem case byli radsi nekde jinde.
Gatita Neviditelnou výstavu taky musím znovu doporučit, tam to podle mě zaujme i čtrnáctileté. A do Mekáče (i Primarku) co by kamenem dohodil ![]()
whiskas s tou fotkou je to dobry napad, pokud tatinek bude souhlasit. Myslim, ze by bylo hlavne potreba vedet, co to je za problem, ona kazda vec muze potrebovat jine osetreni.
https://www.neztratitsevestari.cz/aktuality/ke-stazeni/svepomocne-skupiny-pro-neformalni-pecujici/
Třeba tady takový malý přehled, ale nejsou tam všechny, tu naši má pod palcem místní charita + se sociálním odborem, takže vždycky přijde jeden odborník a ti, kdo můžou, vzájemně se vyslechneme a dáme si tipy. Je dobré vědět, že v tom nejsi sama![]()
Kokoska Nesouhlasí :-(. Opět jsme se pohádali a byla jsem poslána do p*dele. Já se zblázním, nevím, co mám dělat
.
Mha Děkuju moc
.
Lama_z_Lana ty to ale nemusis slyset u toho mista. Ten zvuk se nekde muze odrazet nebo nest po stene/konstrukci. Na byvalem.byte jsme meli na ulici ventilaci a byla slyset v az v nasem vchode o cca 25 m dal. Primo v tom vchode nic. Stacilo ji dat i metr vys a pak nerezonovala o steny protilehle budovy
Můžu se Tě ještě prosím zeptat, jak jste na to pak přišli? Já si teď budu objednávat nějaké profi měření, protože já fakt nejsem schopná určit ani směr, ze kterýho to přichází a jak řikáš, může se to odrážet buhví odkud.
whiskas Asi bych ho uz nechala, at si dela, co chce. Rekni mu, ze se uvidite v nemocnici, nech mu tam ty masticky a tyden tam nechod.
whiskas no nic, zacala bych mu teatralne ukazovat, jakou protezu si muze vybrat na pojistovnu, az mu tu nohu uriznou. A vykaslala se na nej, holt.
Kokoska Jenže to odnáší máma. Já se skoro bojím odjet.
711990 Nastínila jsem mu možný extrémní scénář. Prý tomu nerozumím atd., atd. To bych se opakovala. Děkuji Vám všem za podporu
. Snaha byla, tak teď si dám chvíli pauzu (od lamentování zde). Jsou zajímavější a o dost veselejší témata.
Díky všem za trpělivost, rady, podporu
.
whiskas možná bych zkusila obrátit pomoc směrem k mamince. Nějak jí odlehči, udělej jí radost, někam jí vem, jestli to jde... Tvůj otec evidentně o tvojí pomoc nestojí, tak tu energii směřuj jinam.
whiskas možná bych zkusila obrátit pomoc směrem k mamince. Nějak jí odlehči, udělej jí radost, někam jí vem, jestli to jde... Tvůj otec evidentně o tvojí pomoc nestojí, tak tu energii směřuj jinam.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.