"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 05:33

JankaM květiny jsou dobré od Pepy - https://www.kytkyodpepy.cz

A myslím, že poukazem na pěkný hotel  třeba i s wellness na víkend a doplnit ještě vyhlášenou restaurací v daném městě nemůzeš udělat chybu

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 05:51

Napada vas prosim, kam vzit v Praze skupinku deti 7-14 let? Urcite se jich zeptam, jestli chteji videt neco konkretniho, jinak bych je vzala proste na prochazku, spolecnost jim budem delat jen jeden den. Muze je bavit treba narodni muzeum nebo prazsky hrad? Zidovske muzeum odpada, budou tu v sobotu. Ja bych ve 14 chtela asi do Primarku a Mekace

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 06:33

Gatita napada me neviditelna vystava nebo muzeum iluzi. Narodni muzeum je ted pekny, jedno nase dite spokojene (nikoli nadsene) ale druhe otravene strasne. Nebo nejaka unikovka?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 07:30

Gatita to národní muzeum není špatný nápad a mekáč zvládnete potom taky asi nehledáš něco jako jump park, ale spíš něco, co je jen v Praze?

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 07:39

Gatita a co taková ta šou s barvama. Ty videa z tama, co lidé sdíleli byly neuvěřitelný.

Tohle

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 08:28

Gatita napadá mně expozice Praha hoří nebo prohlídka Staroměstské radnice, dostaneš se i k orloji.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 09:39

Evaeva Catherinne Annegret dekuju moc za tipy, pulku toho vubec neznam, diky! Jeste to promyslim a necham to spis na nich, ani nevim, jak moc Prahu (ne)znaji ani co je zajima, tak je mi jakoby blby jim naordinovat pul den v muzeu, kdyz by v tom omezenem case  byli radsi nekde jinde. 

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 10:36

Gatita Neviditelnou výstavu taky musím znovu doporučit, tam to podle mě zaujme i čtrnáctileté. A do Mekáče (i Primarku) co by kamenem dohodil

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:04

whiskas s tou fotkou je to dobry napad, pokud tatinek bude souhlasit. Myslim, ze by bylo hlavne potreba vedet, co to je za problem, ona kazda vec muze potrebovat jine osetreni.

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:18

whiskas

https://www.neztratitsevestari.cz/aktuality/ke-stazeni/svepomocne-skupiny-pro-neformalni-pecujici/

Třeba tady takový malý přehled, ale nejsou tam všechny, tu naši má pod palcem místní charita + se sociálním odborem, takže vždycky přijde jeden odborník a ti, kdo můžou, vzájemně se vyslechneme a dáme si tipy. Je dobré vědět, že v tom nejsi sama

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:47

Kokoska Nesouhlasí :-(. Opět jsme se pohádali a byla jsem poslána do p*dele. Já se zblázním, nevím, co mám dělat .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:48

Mha Děkuju moc .

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 12:57
Reakce na Candance:

Lama_z_Lana ty to ale nemusis slyset u toho mista. Ten zvuk se nekde muze odrazet nebo nest po stene/konstrukci. Na byvalem.byte jsme meli na ulici ventilaci a byla slyset v az v nasem vchode o cca 25 m dal. Primo v tom vchode nic. Stacilo ji dat i metr vys a pak nerezonovala o steny protilehle budovy

​Můžu se Tě ještě prosím zeptat, jak jste na to pak přišli? Já si teď budu objednávat nějaké profi měření, protože já fakt nejsem schopná určit ani směr, ze kterýho to přichází a jak řikáš, může se to odrážet buhví odkud. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:03

whiskas Asi bych ho uz nechala, at si dela, co chce. Rekni mu, ze se uvidite v nemocnici, nech mu tam ty masticky a tyden tam nechod.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:12

whiskas no nic, zacala bych mu teatralne ukazovat, jakou protezu si muze vybrat na pojistovnu, az mu tu nohu uriznou. A vykaslala se na nej, holt. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:26

Kokoska Jenže to odnáší máma. Já se skoro bojím odjet.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:29

711990 Nastínila jsem mu možný extrémní scénář. Prý tomu nerozumím atd., atd. To bych se opakovala. Děkuji Vám všem za podporu . Snaha byla, tak teď si dám chvíli pauzu (od lamentování zde). Jsou zajímavější a o dost veselejší témata. 

Díky všem za trpělivost, rady, podporu .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:32

whiskas možná bych zkusila obrátit pomoc směrem k mamince. Nějak jí odlehči, udělej jí radost, někam jí vem, jestli to jde... Tvůj otec evidentně o tvojí pomoc nestojí, tak tu energii směřuj jinam.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 13:46
Reakce na Evaeva:

whiskas možná bych zkusila obrátit pomoc směrem k mamince. Nějak jí odlehči, udělej jí radost, někam jí vem, jestli to jde... Tvůj otec evidentně o tvojí pomoc nestojí, tak tu energii směřuj jinam.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 14:07

whiskas uz jsem ti to taky psala a souhlasim s Evaeva . Udelej nakup, navar, kdyz budes u rodicu, jdete s maminkou ven, delejte neco, co ma rada. Ona ma taky nakonec moznost nechat otce, at si to vede po svem, i kdyz chapu, ze je to pro ni tezke. Ale jestli je na ni taky hnusny, co jineho zbyva.