"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Si veľmi trpezlivá. My (mama a ja) mavame spory s otcom, ktorý je pred verejnosťou geroj a potom fyzické následky jeho činov nesieme my.
Lama_z_Lanauplnou nahodou, pres leto jsme slyseli, jak to spina a pak mam to doslo.
whiskas Jo, ty jsi fakt zlatý dítě, pečuj takhle taky o sebe ![]()
letfenixa Nemysli si, často mi ujíždí nervy, ale pak si řeknu, že to táta určitě nedělá schválně (doufám v to). A jede se dál :-).
Karja
to je hezké tohle slyšet. Ale je to přece naprosto normální. Jsou to moji rodiče, mám je ráda.
A nechci znít pateticky, ale nejvíc práce s tátou zastane maminka. Je statečná
.
Nemáte tip na čistící náplasti na nos? Donedávna jsem používala ty od zn. Nivea, ale naposledy jsem na ně měla nepěknou alergickou reakci.
euridike ja jsem pouzivala Niveu nebo Baleu, co vyslo cenove lip na kus :)
Díky, tak já opatrně zkusím Baleu. ![]()
Máte nějaký ozkoušený eshop na šperky? Nechci nic extra, jen vybrat nějaké jemné stříbrné naušnice.
coralline jako nijak zavratne, vytahnout neco tak z 1-2 poru, ale ja mam na nose i supinky kuze, tak to beru i jako exfoliaci :)
poradíte smartphone pro dceru 9 let? Bude to její první a bude to dárek. Vůbec netuším, kterým značkám se vyhnout. A rozpočet tak do 3500, jestli je to reálné.
Aby se s tím dalo i fotit, koukat na youtube. Hry moc dcera nepaří.
Původní plán byl, že až bude mít dcera deset, pořídím si já nový telefon a ona dostane můj starej. (ten plán se mi líbil víc
)
Mulen ha, tyhle plány jsem měla několik dlouhých let a nikdy nevyšly...
Catherinneale to je fakt, že to není první můj takový plán ![]()
Karja mám dobrou zkušenost se sperky.cz Nakupovala jsem tam víckrát a vždy v pohodě, rychlé dodání atd.
Já mám dobré zkušenosti s Izlato24.Jen ve skutečnosti jsou ty šperky drobnější neź vypadají na fotce.
Muzu dat do sušičky flisovou bundu - takovou tu velkou a tlustou, jak se teď nosí?
Nemáte někdo tip na psychologa z Opavy, Ostravy nebo přilehlého okolí? Dík
Candance normální fleesky dávám, tak bych to riskla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.