Lama_z_Lana pokud jsou tam vibrace, mělo by se to dát detekovat - třeba přes Chladniho obrazce? ![]()
Ne že by to v tom okamžiku pomohlo, ale budeš mít důkaz, že je to reálné.
Lama_z_Lana pokud jsou tam vibrace, mělo by se to dát detekovat - třeba přes Chladniho obrazce? ![]()
Ne že by to v tom okamžiku pomohlo, ale budeš mít důkaz, že je to reálné.
Příští tyden půjdu na pohřeb a černý kabát mám v úpravně oděvů, termín vyzvednutí až další tyden. Druhy kabát mám hodně světle šedý, spis stříbrný. Cerny mám jen křivak nebo dlouhou zimní bundu. V čem byste šly?
Lama_z_Lana Kamarádům takový nějaký zvuk způsobovala špatná instalace komínu. Bylo to v novostavbě a teda trvalo to dlouho identifikovat. Držím palce, ať to brzy odhališ a vyresis.
Lama_z_Lana U nás tohle dělá kotelna, asi čerpadlo, která je společná pro dva domy. Nevím čím to je, ale slyším to taky u nás jen já. Jednu naši sousedku to vyloženě dohání do blázince a nikdo to u ní v bytě neslyší. Já jsem na tu kotelnu přišla náhodou, protože teď nejede celé noci a začíná to, když se ráno spustí.
A už čtu, že to není jen u nás![]()
Díky, že sem píšete různé typy a zkušenosti.
Komín byl taky můj typ chvíli, původně byl v pokoji "vývod" z komína, na nějaká kamna či co, ale ten jsme zazdili a z té zdi a z toho místa, kde ten komín je, vůbec nic neslyším.
notna já v tom šedém, můžeš ho doplnit třeba černým šálem, jestli máš. Černá dlouhá bunda by taky šla. Jak blízký člověk to byl?
Myrtila drnčení zářivek ![]()
Nám takhle naši nevěřili, že se ségrou slyšíme v pokoji televizi z obýváku, že píská. No naši už tuhle frekvenci neslyšeli.
Evaeva Jo, pískání televize, to je taky strašný, taky jsem to doma slyšela i přes zeď.
Ale ono se to věkem fakt lepší, jak se horší ten sluch
(směju se trochu hystericky, jak jsem před 2 roky částečně ztratila sluch na jednom uchu, pískající televizi už neslyším, ale taky venku nevím, ze které strany ke mně přijíždí auto, a podobně)
EvaevaNebyl to nikdo blízký, budu až někde vzadu. Ta šála je fajn nápad.
Zápočtový list dostanu tam kde končím a předám novému zaměstnavateli. I v případě DPČ? Budu ho potřebovat ještě třeba pro ÚP? Vždy předávám jen ten poslední? Pardon, nějak jsem se do toho zamotala.
Lama_z_Lana My to měli po rekonstrukci a za ten zvuk mohla rýna, teda spíš ten okapový svod, když foukalo, tak to bylo hrozný.
Lama_z_Lana neviem, z čoho to môže byť, ale nízky vibracny ton by ma priviedol do blazinca. Ked ešte nestala u nás diaľnica, a všetky autá stali 10 m od nášho bytu, tak stojace kamióny s iducim motorom ma dokázali až prebudiť.
notna jestli budeš někde vzadu, myslím, že obě varianty jsou dobré.
notna Ja bych se nebala ani ty zimni bundy, pokud to neni vylozene sportovni bunda na lyze.
Já takhle u nas slysim trubky od topení, pomůže, když to topení zapnu, nicméně i bez toho je v bytě pořád 23, takže to vlastně zapínat nechci ... no, taky jsem to ještě nevyresila ![]()
A v noci slysim tramvaj, je sice poměrně daleko, ale taky mě to dovede vzbudit. Až nebudu mít malý děti, asi si poridim špunty, jsem na to nějaká citlivá.
Vari Bunda je pod kolena, ani to není taková ta prošívaná klasika, ktera se teď nosí, má šálový límec, ale je to zimní bunda. Já se nemůžu rozhodnout, v čem se budu cítit min blbě. Jestli v bundě, ač černé nesportovní, nebo sice v elegantním kabátě, ale hodně světlým. No, zaplať pánbůh za takové starosti, ze nejsem ta pozůstalá.
MP Meri než děti vyrostou, tak si na tramvaj zvykneš, že tě nebude rušit. Já mám zastávku pod oknem, okno mám otevřený. Jediný co mě budí je, když nějaký magoři dělají bordel. Naštěstí je to fakt zřídka. Nebo když ve dvě v noci zastávku čistí wapkou a čistič píská na řidiče, aby popojel.
Nemáte prosím tip na účinný prostředek na hojení nehojících se, mokvajících ran? Snad klidně i na recept (nějak to vyřeším). Běžné mastičky, např. Uriage, Jarischův roztok, zásyp na rány, kalciová mast, nezabírají. A prosím, nepište mi, že to chce lékaře. To vím, ale bohužel ...
.
Lama_z_Lana ty to ale nemusis slyset u toho mista. Ten zvuk se nekde muze odrazet nebo nest po stene/konstrukci. Na byvalem.byte jsme meli na ulici ventilaci a byla slyset v az v nasem vchode o cca 25 m dal. Primo v tom vchode nic. Stacilo ji dat i metr vys a pak nerezonovala o steny protilehle budovy
whiskas Genciálová violeť. S ohledem na to, kde se místo vyskytuje teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.