whiskas zkus hemagel.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Betadine mast
Kan Děkuji, holenní kost, předloktí - měkká tkáň.
whiskas Sudocrem!
RoSa
to je slabota, ne
? Ty léze jsou fakt rozsáhlé a řekla bych, že zanícené a s puchýři. Pardon za detaily.
whiskas jako podle mě je to zázrak - poradí si třeba i s proleženinama... a teda na zanícené mokvající rány bych třeba takovej hemagel určitě nedávala...
Sudocrem - hlavní složky:
oxid zinečnatý má stahující účinek
benzylbenzoát a benzylcinamát podporují epitelizaci
benzylalkohol má antiseptický účinek, omezuje množení baktérií
lanolin pokožku změkčuje a zvláčňuje
RoSa Děkuju, zkusím vše :-).
whiskas no nechci strašit, ale i s chirurgickou péči tyto rány můžou klidně skončit amputaci. Je to dáno poskozenim cukrovkou a tlakem. Nechceš to s ním probrat s těmi možnými následky?
Držím palce moc.
continuity To snad ani nechci slyšet ...
. Táta myslím cukrovku nemá (tedy neměl), ale když nebyl X měsíců na prohlídce/testech, tak těžko soudit. Vysoký tlak a následné otoky - to ovšem sedí.
Dnes jsem probíráním možných následků strávila pěkné dopoledne. Nejdříve se mi zdálo, že to zabírá. Ovšem následně jsem se dozvěděla, že nejsem lékař a vím o tom kulové. Nahrávka na smeč - ne, nejsem lékař, právě proto by stálo za to k lékaři zajít/pozvat ho domů ... Ne, zase nic. Prý se to už hojí
.
Strašně moc obdivuju moji mámu.
whiskas continuity taky mě jako první napadlo, že si někdo koleduje o amputaci...
Catherinne Prosím, nestraš mě, už teď jsem s nervama v kýblu.
whiskas sudocrem bych také zkusila, synovi pomáhal při mokvajících puchýřích při alergické reakci. Žádný jiny "mastný" krem na to nesnesl, ani hemagel. Sudocrem je i dezinfekční, ale samozřejmě by bylo ideální to zkouknout doktorem...nemáš to jednoduché
whiskas já ti věřím, strašit nechci, ale pokud je to něco na bázi bércových vředů, tak to fakt není sranda.
Někdy bych toho tvýho tátu poslala do prdele, ať si žije jak chce...
Promiň, nemáš to jednoduchý. Moje máma mě naštěstí fakt poslouchá, nechá si poradit, je to už rok od toho jejího pádu a taky řešíme spoustu věcí, hlavně okolo cukrovky, denně ji volám, jezdíme často, ale je to daleko.
whiskas zkus sprej alfa silver, to to i hezky vysusi
whiskas drzim palce, jeste zkus zvazit pozvat bez jejich vedomi nekoho, kdo by ty prevazy delal u vas doma. Tchan ma totez, predepisujou mu na to nejakou masticku, ted ma i antibiotika a jeste nejaky specialni kryti a obvazy. Zavolej obvodni a vysvetli ji to. U nas hned nabidla ze nekdo bude chodit k nemu (haha ale nevyslo to, protoze...dopln milion duvodu, takze ho 3x tejdne vozime
).
Ja se priznavam, ze jsem vdycky nechapala, jak je mozny, ze maji ti lide na nahou otevrene mokvajici rany a je jim to jedno. Jak to muzou nechat dojit tak daleko. Dokud mi ted nezarostl chloupek v podpazdi. V tom podpazdi, ze ktereho mi brali uzliny a ja v nem nemam vubec zadny cit. Kdekoliv jinde bych o tom uz davno vedela a resila to, tady jsem na to prisla, az kdyz jsem tam mela asi centimetrovou bouli. Az pri me panice, ze mam bulku v podpazdi, se prislo na ten hodne podebrany chloupek. Ani nasledujici osetreni a cisteni jsem vubec necitila. V tu chvili jsem pochopila, jak nebezpecne tyhle rany u lidi s neuropatii jsou. Oni to neciti a jestli to maj na miste, kam si ani nevidi, pak nemaji potrebu to resit a konci to temi amputacemi
Zuzuli tyjo to je husty, to me vubec nenapadlo!
Zuzulino oni to kolikrát i ví, ale fakt blbě se to léčí. Jedno jim to ani nemusí být.
Děda to měl a to, co začalo to zaníceným nehtem na palci, který se řešil chirurgicky, to skončilo vysokou amputaci. A neuděláš nic, prostě se to nehojilo, spíš se tvořily rány nové. ![]()
Lama_z_Lana u nas to byl souseduv plynovy kotel
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.