Karja Mně to doporučila kamarádka, ona to teda dělá pro lepší činnost žaludku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva na hygienu (aj s odstranenim pigmentacii) chodim 2-3x krat rocne. To pomoze ale mam aj tak dost zltu farbu zubov, rada by som to stiahla. Teraz nosim invisalign, uz skoro rok, predtym som mala fixny ale len na zadne zuby (nechcela som fixny aj vpredu). Ten som mala asi 3/4 roka? Ja som mala predkus teda hrozny, mam extremne uzku sanku, co mi aj zubar potvrdil. Invisalign uz koncim (mohla som aj skor ale nie som schopna ho nosit 20 hodin denne) ale pocitam, ze este nejake dodatocne dlahy dostanem. A potom este nocny. Ale za seba mozem povedat, ze fixny bol nakoniec lepsi, pri tomto musim neustale mysliet kde si pojdem umyt zuby a ci ho nemam uz dlho vonku. Vcera som ho zabudla doma a isla k mame..
Karja mě ta zubní hygiena taky pomůže, ale vlastně jen na chvíli. Chce to něco dělat častěji/denně.
Lenka22 Pohledej si na internetu, je tam toho hafo. Já je bělejší mám.
Kan mrknu se, díky.
Mrakoplas díky za obsáhlý report
Sweet Potato A dopr.... covid, šli bychom okamžitě, zrovna včera jsme se o tom bavili. Achjo ![]()
Kokoska Prosím tě, máš tip na nějaká kvalitní prostěradla? Tchýně projevila přání, tak bych měla aspoň jeden dárek z krku :-).
Evaeva a neboj sa toho, ja som mala dokonca drot na hornom obluku, to bolo najhorsie, lebo som nemohla jest cokoladu, vzdy sa tam zasekla
. Ten obluk bol dost neprijemny ale zvykla som si. Zato s invisalignom som sa nenaucila nesuslat.
Ale je to dobra dieta, clovek si rozmysli ci bude jest, ked si po kazdom jedle musi umyt zuby ![]()
Kokoska Díky, super, hned jsem je objednala :-).
999 snad se budou libit
Kokoska Budou ![]()
0zero7vyzkouším ten olej a uvidím, jestli to ty zuby nějak ovlivní.
Já bych chtěla nějaká pěkná froté prostěradla, teď mm z Lidlu a nejsou vůbec napnutá. Teď nevím, jestli je to froté nebo flanel prostě ta teplejší;-)
Mam uplne blby dotaz. Kde koukate na starsi filmy? Chtela jsem treba Star Wars nebo E.T., Indiana Jonese atd. Vubec se toho nemuzu dobrat, je nejaka platforma, pujcovna? Disney+? Mame stridave HBO/Netflix, ale tam je vetsinou jen ta jejich produkce. Kdyz mame naladu na neco konkretniho, jineho, za ten vecer nikdy nic nenajdem![]()
Karja já kupuju už jen ty chlupatý z mikroplyše, je to moc příjemný... a drží tvar
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.