RoSa Ten mikroplys mě moc neoslovil, ale myslím, že záleží na obchodě, že to není všude stejné. Já dávám žerzej jen na léto, mám ráda, když prostěradlo hřeje;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja flanelovy maji taky na tom Tchibu
Gatita oni to pisou na csfd, kde se na to dá koukat, i v který TV to zrovna davaj

continuity díky za odemčení.
Potrefenáhusa diky moc! Csfd znam, ale toho pruhu s tema informacema jsem si nikdy nevsimla![]()
Karja tyjo, flanel na prostěradla neznám, teď to chci taky. RoSa ale z toho umělohmotnýho beránka mi jde úplně mráz po zádech ![]()
Já toužím po tenký merino dece, z takového materiálu, jako se dělají tenké svetry. Ne taková ta tenká metráž jako na trička, ani tlustej beran nebo merino fleece, predstavuju si velkej pléd, deku jako se dělají lehký tenký pro mimina do kočárku. Ještě jsem to nikde neviděla.
RoSa No to mi přijde zas moc. Ale dej vědět;-). Hlavně ten beránek přijde mi, abych na tom časem neměla takové ty tmave žmolky z praní.
žluťásekJá si myslím, že mám flanel teď, z Lidlu. Jako on je to jiný flanel než na košili, je to takové pružné že jo, méně tvrdé. A bylo by to fajn, jenže je to prostěradlo takový vyglajdany, není to moc upnuté a nevím, co udělá víc prani s tím
Já omylem koupila flanelové prostěradlo Rostíkovi, mně by ten materiál štval, ale jemu je to jedno. Taky v Lidlu.
žluťásek nekoukala ses v get inspired? Oni tam maj švédský deky klippan, stojej teda docela ranec, ale jsou tak krásný...já mám tamodtud na mimino fleecovou a davam ji do postele, abych si ho neprobudila položením na studeny prosteradlo, je senzační. A přes perinu mám tlustou kousavej vlnenou z tlalcovny strmilov, my máme v ložnici i 15C, jak jsem za ni rada a ještě strkam do nohou termofor :-)
Gatita podle mě to tam není nijak dlouho
Máte niekto skúsenosti s reklamáciou nedodaného tovaru z Notina? Uznajú to a dodajú tovar, príp. vrátia peniaze? Objednali sme parfém a toaletnú vodu cez internet ako darček na Vianoce, zaplatili sme kartou pri objednávke, krabica prišla nepoškodená, neotvorili sme ju hneď, ale až po cca 10 dňoch, ako ju doniesol kuriér, a bol v nej len parfém, toaletná voda za cca 70 eur chýbala.
Potrefenáhusa jeste jednou diky, pro me to je objev roku, kdo vi, jestli bych si toho sama vsimla. Tak aspon ty blockbustery se daji nekde najit. Ale zdaleka ne vsechno. Nedavno jsem nahodou slysela kus Fukokastu, kde mluvili o nejakem ne uplne novem filmu s A.Brodym a jeste o necem, co chvalili, ale to ani tom csfd nemeli info, kde si to prehrat.
dorota zkušenost mám...dodali krabičku,uvnitř parfém chyběl...hned jsem tam volala-chtějí všechno přesně nafotit a popsat a poslat jako reklamaci...během týdne poslali náhradu.Nakupuji na Notinu opakovaně a vždy ok...
Maureen Ďakujem za info. My sme tam mali len jednu krabičku s parfémom, druhá tam nebola vôbec. Všetko sme nafotili a poslali, tak uvidíme, čo odpíšu. Už sme nakupovali na notine viackrát a prvýkrát sa nám stalo, že niečo chýbalo. Stalo sa, že pri internetových nákupoch prišiel poškodený tovar, reklamáciu uznali a poslali nový, ale ešte nikdy sa nám nestalo, že by nejaká vec chýbala úplne.
Gatita Máme doma nainstalovanou stream cinema. Jede to nějak přes KODI (neptej se mě jak), ale pokud chceš zjistím podrobnosti u manžela ![]()
Není tam úplně vše (nenašla jsem třeba seriál z 80.let, nebo DR. WHO) ale je tam toho fakt hodně ![]()
![]()
žluťásek Já už mám několik let skvělý merino deky z balkanovy, ale koukám, že dost podražili.
Lenka22 Ten bělicí korektor je ztráta peněz. Neobsahuje nic, co by mělo reálně bělit, v popisu i píšou, že jde o optické rozjasnění. continuity to napsala správně. Efekt může být těsně po aplikaci trochu znát, ale nijak nevydrží. Většina podobných produktů fungují na principu vysušení skloviny, která tak působí bělejší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.