Candance aha...! U nás v Lidlu jsem ji teda nehledala- to by byla fakt trefa. A ta zdravá výživa je taky fajn tip. Moc děkuju.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
geekygirl všechny kabáty ( i ostatní věci ) z ARKET mám xs a vrstvit můžu do aleluja :) něco je větší, něco menší, ale všechno je mi volně. Měřím 156
Mame nekdo zkusenosti s reklamaci u Datartu? Vypada, ze mi dali uz rozbalene, mozna i pouzite zbozi a je poskrabane, funkci to asi nevadi, ale mozna kvuli tomu poskrabani uz jim to nekdo vratil.
Pokud je to v rámci 14 dní, tak bych to vrátila s důvodem poškozené. Vůbec bych se nezabývala reklamaci. To jsem udělala jednou s děravým stanem v Alze a čekali jsme na peníze měsíc.
continuity Dekuju moc, kupovala jsem to vcera a toto me nenapadlo. Prebirala jsem to na prodejne, ale objednavka byla z eshopu, takze tomu asi nic nebrani.
Aranel Hlasim světlemodrej muminní termohrnek co nefunguje na ZL. za velmi příznivou cenu. Ale je to podle mě ten, co hrozně brzo vychladne.
Tak mám doma Kenova, co chci vrátit a nemůžu přijít na to, z jakého je to obchodu:-D. Kde jsme kupovali ty zlevněný vagobondy? Jako Zalando Lounge to není, Zalando taky ne, answear ne, about you ne.... Já jsem uplně ztracená, email mlčí, co jsem to kde zase koupila:-D
Karja Na výpisu z účtu bys to nepoznala?
Jo, to mě pak napadlo se tím chytnout a je to zalando lounge fakt, ale nemám nic v emailu ani v tom účtu. Ale je možný že se to dostalo omylem nějak do spamu, ale je to divný, tam nejde nezaregistrovana ani nakoupit.
Karja tak projdi jeste i historii objednavek primo na webu
Peetra1 No právě na web chodím jako první, do toho účtu a tam to není. Tato objednávka je přeskočena, je tam normálně jedna před ní a pak ještě další po ní... No dalo mi to zabrat, ale doma to nezustane:DUf.
Mám vagabond Kenova a vagabond Cosmo a nechávám Cosmo, budu mi to po 5 letech nové boty. Třetí Kenovy za sebou jsem už nejoupila;-)
Karja díky, že na mě myslíš ![]()
Není prosím v textu chyba? V tom dopise, čtvrtý řádek od spoda, nechybí vazba there is...?
Next to The girls toilets is the gym...
Díky
Nemůžu se k tomu nevyjádřit
máš pravdu, chybí.
Aranel Díky. Byla jsem o tom přesvědčená. Tak jsem jim napsala mail. A dostala odpověď:
Děkuji Vám za zaslaný dotaz, který jsem přeposlala ke zodpovězení jazykové korektorce a tlumočnici paní Gertrude Mark, korektorce Bloggers a zde je její odpověd´:
Pokud se jedná o větu „Next to the girls‘ toilets is the lab and the gym.“ Nemůžeme použít vazbu THERE IS/THERE ARE, jelikož se v tomto cvičeni soustředíme i na určitý člen THE a vazbu THERE IS / THERE ARE nelze použít s konkrétním předmětem.
Note:
The phrases There is / There are are used to declare that something exists. We use there is / there are to talk about a non-specific object. For example we could say “There is a restaurant on Main Street“. But we don’t say “There is my father’s restaurant on Main Street“ because MY FATHER’S RESTAURANT IS A SPECIFIC OBJECT.
Vazba THERE IS / THERE ARE plní funkci deklarace, že nějaká věc existuje. V našem případě ten určitý člen tam plni stejnou roli.
O chybu se tedy nejedná, i přesto děkujeme za jakoukoliv zpětnou vazbu a dotazy, které nám uživatelé našich učebnic zasílají. Díky zpětné vazbě můžeme naše učebnice vylepšovat a posouvat dále.
Tak nevím. Podle mě by pak měla být věta postavená jinak. Ještě jsem jim to napsala, ale už to neřešili. A já to zas nevím tak do hloubky.
vanilka vanilková mas pravdu, ta veta nezni dobre, je tam proste nasroubovana, aby to pasovalo na procvicovani toho jevu. nekdo se s tim moc nemazal no :)
doplneni: vylepsilo by to preformulovani, treba "the lab is between the toilets and the gym" (nebo jak presne jsou ty ucebny situovany, proste ten popis vzit z jinyho konce).
Lilly_Ku Přesně, takto by to šlo.
Ja jsem teda houby anglictinar, ale vzdycky jsem zila v domneni, ze anglickou vetu oznamovaci tvorime podmet - prisudek - a ten zbytek.
cili jak kdysi vtipkoval Spiritual kvintet, ze nyni zazpivaji pisen "Mesic, kterem Jezisek narodil se v"
moora Přesně, tak v tom žiju. Ale odpovídala mi nějaká korektorka, tak nevím ![]()
moora Ano, neexistuje věta typu "Prší.", pozice podmětu se musí vždycky něčím vycpat.
Opravdu neexistuje jednoduchej způsob, jak v chrome zablokovat kryplovsky Temu? ![]()
Ať hledám, co hledám, tak to na mě vždycky vyskočí jako první a tam si rozhodně nikdy nic nekoupím. Při hledání řešení mi nabízelo stáhnout nějakou apku "block site", ale ta mi nejde stáhnout ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.