Lama_z_Lana kdyby prvni! Taky druhy, treti, ctvrty... desaty
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lama_z_Lana ty nechceš "nakupovat jako miliardář"? ![]()
je to hroznej mor, skáče to teď všude! ![]()
Opravdu neexistuje jednoduchej způsob, jak v chrome zablokovat kryplovsky Temu?
Ať hledám, co hledám, tak to na mě vždycky vyskočí jako první a tam si rozhodně nikdy nic nekoupím. Při hledání řešení mi nabízelo stáhnout nějakou apku "block site", ale ta mi nejde stáhnout
Mne zafungovalo tohle:
holka hnědooká asi to fakt funguje. Moc dik
holka hnědookádíky, ale mně se tam ta možnost blokovat vůbec nezobrazuje ![]()
Lama_z_Lana ja si neco vyhledala, kde jsem mela i reklamu na Temu a myslim na to klikla, pak ty tri tecky na sponzorovanych a dala zablokovat. Nebo spam nebo neco
holka hnědooká super, díky! funguje to! už žádný sněhule od Temu ![]()
Proc je to Temu horsi nez treba Aliexpres? Neobjednavam nic ani na jedmom, jen me to zajima.
Kokoska ono to bude asi podobný, ale Ali nemá tak agresivní reklamu - tohle na tebe skáče i ze záchodový mísy, neni před tim úniku! když něco vyhledáváš na googlu, je toho tam tak 90% z Temu - teď už teda ne, jsem si to zablokovala dle návodu
Kokoska pro mě jsou prostě temu, Ali, Wish a shein a nevim co jestě symbol toho nejhoršího "Fast fashion" a neudrzitelnosti obecně. A kromě toho etickyho problému (pracovní podmínky, ekologie) je třeba temu i poměrně riziková společnost stran bezpečnosti kvůli prodeji dat, údajů k platebním kartám atd. Prostě ta nízká cena tam nikdy není zadarmo. Jak obecně eshopy nemám ráda, tak z těhle firem je mi úplně na blití.
Lama_z_Lana nejdriv si musis zapnout ty personalizovane reklamy
viktorka_od splavu to jsem udělala ![]()
Dá se v sušičce sušit merino? A pokud ano, co máte za značku?
Lama_z_Lana a neda se zi nejak rozkliknout to prizpusobeni reklamy?
holka hnědooká dik!!!!
100x omleté,ale kde objednat mainstream parfém,když ne Notino...dik. Nemám tedy dobrou zkušenost s Elninem,2x zkažený
RoSa Lama_z_Lana dik.
Lama_z_Lana píšeš mi z duše
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.