Kdo lyzujete a vyznate se, byl by tenhle paterak dobry? Ochrani to i bederni pater, ze jo? Merim 162, M by melo byt ok.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zu jo taak:-) no já jsem velkej zastánce a krom plesových šatů tam nacpu všecko, jak si můžu zjednodušit život tak jdu do toho:-P myslím že s žádnou slušnější značkou neuděláš chybu, jediný co důrazně nedoporučuju je ta kombinace
Naše Bosch studený sušení má.
Holky, nevíte o nějaký sbírce na kostelní (apod.) zvon? Moc jsem toho nenašla... nechci to pro sebe, ale slíbila jsem se poptat...
Neviete náhodou, či mi vie všeobecný lekár nejako pomôcť s astmou okrem inhalátora? Ten mám. Strašne sa mi rozbehla cez sviatky, rátam minuty od dávky ku davke. Alergologičku mám v polovici januára, hneď ako začne ordinovať, ale mám pocit, že už nevládzem. Zároveň neviem celkom, či je to stav na pohotovosť (a strašne rada by som sa pohotovosti vyhla).
Prípadne existuje čokoľvek, čo by ma "rozdýchalo" aspoň zatiaľ?
Zu naše bosch má sušení stidenym vzduchem
slniecko ja bych jako prvni zkusila neco na uklidneni(casto zhorseni byva psychicke), pak toho praktika, muzes mit treba i nejakou respiracni infekci?
myslim ma tebe![]()
viktorka_od splavu vdaka, xanax mam doma, skusim. Nemyslim, ze som chora, spustilo sa mi to s inverziou tu v BA a zhorsuje sa, ale nic ine mi nie je.
slniecko Můžeš si koupit kyslík ve spreji. Příčinu nevyřeší, ale uleví.
Hele prosimvas, zas mi asi ujel vlak. To Threads, co to jako je? Diskuzní platforma bez fotek? Takovej FB nebo Twitter pro mladý? Potřebuju se chytit ![]()
žluťásek novej Twitter, funguje to uplne stejne
slniecko Jestli napíše Euphylin, tak by to bylo řešení. Jinak bych se pohotovosti vůbec nebála a vyrazila. Držím pěsti štěstí, u nás astma nejvíc škodí v létě.
slniecko kdysi, když jsem ještě neměla astma pod lékařským dohledem, jsem párkrát skončila se záchvatem na pohotovosti případně ráno u obvoďáka. Vždycky pomohli injekcí a takovým speciálním sprejem. Nebyl to klasický inhalátor, bylo to něco silného. Řekla bych běž někam brzy, protože ten nedostatek kyslíku se projeví brutální únavou a člověk se pak hodně dlouho dává dohromady.
Jitka77 Kan Catherinne ďakujem!!! to su uplne nove obxory...posledne som mala zachvaty pred rokmi, tak som mimo obrazu
S tou pohotovostou - chapem, ale vy ste este nevideli bratislavske Kramare
.....
slniecko Chápu, tak ještě inhalovat vincentku a pocucávat studenou coca-colu.
slniecko ventolin nemáš? A este mi pomáhajú cviky od Bukovskeho na pouzitie pri astmu.zachvatoch
A viem ako ti je, mne hmly astmu vždy tak zhoršia ![]()
Na alergologii mi potvrdili-alergia na všetky pele od januára do novembra, keď zaprsi, tak na vonkajšie plesne, a potom ešte hmly.
Kdosi kdysi, možná Jos a možná taky někdo jinej doporučoval na pleť čaj, Jaurisuv, ale já si zapamatovala, že ledvinový, ale neměl by to být jaterní? Doufám, že ne? Mám toho ledvinového tři balení a není hnusnej:D
Oprava Jancuv
barbucha co třeba zvon 9801 ?
Díky, ten už vedu v patrnosti. Po Praze je zjevně další poptávka už uspokojená, jinak jsem našla jen nějaký lokální, Horní Dolní... tak jsem myslela kdyby měl někdo nějakej tip ještě![]()
(některý lidi se holt probuděj vždycky ke konci roku, aby si tu charitu mohli narychlo odepsat z daní. mě se to netýká, mám celoročně trvalý příkazy na Šimona Pánka a na osiřelý buldočky
).
Karja nema to být Jančův ledvinový čaj?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.