Železo, ženy, železo!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dupali To je dobrej nápad, u nás je u lékaře strašnej nátřesk, takže aspon tak orientačně, když člověk netuší. no já k doktorce asi dojdu po novém roce, jestli se to nezlepší.
Candance Já si myslím, že to byl covid, po tom "detekovaným" jsme měli taky hroznou unavu ještě měsíc. Dneska se mi i blbě dejchá, myslím, že to budou nějaké ty vleklé post covid potíže
Karja ja taky. Druha dcera mela nahodou detekovany covid nedavno, my ne. Ale souvis byt muze.
Jo a ta druha s covidem- zadne priznaky a 2 tydny po kasel
letfenixa já jsem úplně děsná na pravidelné užívaní jakýchkoliv léků... takže jsem si nejdřív kapala každý den, ale max 3-4 dny a pak třeba ob den, nebo ob dva dny.
Karja mě hlava taky nebolela- ale cítila jsem mírný tlak v těch maxilátních dutinách a smrkala jsem z nich ošklivý věci.
Karja No, taky si myslím, že jsme měli covid, i když test to neukázal, ale nedělala jsem si ho hned, až při druhém kole té nemoci. Déčko vlastně beru taky. Dávám si teď tak nepravidelně (kdy si vzpomenu) takový mix - céčko, déčko a zbytek vitamínů pro kojící, v těch je tak nějak všechno. K tomu sinupret a konvička do nosu.
marieu No, taky smrkám dost ošklivý věci, celý ten už měsíc a půl, ale nic mě nebolí, ani hlava, ani dutiny, ani teplota. Je to fakt divný. A únavný.
Taky si fňuknu - všechno špatný mi jde do očí. Už dva týdny je mám napuchlý, řežou, pálí, když pominu estetickou stránku, což tedy moc nejde, prostě mě bolí a je to hrozně nepříjemný. Začala jsem brát i zyrtec, jestli nepomůže, no nepomohl. Borová voda taky ne. Jako hnusná třešnička na dortu mi včera vyskočil opar, takže oči jako škvírky a rty jak kačírek. Paráda, prostě.
A nechceš zkusit gelové umělé slzy?
Mha chci zkusit všechno, ale pocit suchých očí nemám. Dík za tip, beru cokoliv
stes ja bych zasla na ocni
Mně na obdobné nesnáze pomohly oční kapky Allergodil.
Karja asi byt tebou bych sla k doktorovi. Dcera to mela taky tak, nakonec dostala atb a konecne ji je dobre.
Prosím tak my abychom se na konci roku nenudili, tak jedeme ty hnusný malý potvory ve vlasech
samozřejmě u dcery co má vlasy do půl zad. Domácí zásoba Orthosanu pro psy došla a už se neprodává, prosím co opravdu pomáhá a nemusime u toho provadet nekolikahodinove procedury?????
dupali něco tu před časem zmiňovala myslím continuity ale zapomněla jsem co.
dupali já koupila tři různý přípravky, všechny se měly nechat ve vlasech 10 minut.
Mosquito šampon proti vším: příjemný nanášení jako barva na vlasy, pak se to jen trochu namočilo a zároveň to fungovalo jako šampon
Nyda express: tam byl i takovej ničemnej všiváček, nanášení pumpičkou jako sprej, to mě teda dost rozčilovalo i to dost teklo do očí během doby působení. Pak to chtělo víckrát vymýt šamponem, i tak mi dlouhovlasý dítě přišlo umaštěný.
Tyhle dva se měly použít ještě jednou po 7-10 dnech.
Licener: stačí jedno použití, nanášení jako barva na vlasy, vůbec to nestékalo.
Všechny ty lahvičky byly tak na jednu středně dlouhovlasou hlavu.
Prý je možný vlasy namatlat i tlustou vrstvou kondicioneru a nechat půl hodiny působit.
ted jsem si všimla vlasů do půl zad. Tak to jedna lahvička asi nespasí.
dupali a vyčesat vlasy všiváčkem je myslím třeba u všech. Ale kdo by chtěl chodit s hnidama... ![]()
Tabea děkuji zkusím něco sehnat, už bohužel mám zkušenost jak u syna tak kdysi dávno u dcery a vím, že hnidy se musí vybrat, všivaček moc nejde použít, to by chudak byla dřív plešatá, takže ručně. Ten Orthosan byl fajn i na ty hnidy, alespoň to psali.
viktorka_od splavu 4 měsíce obj.lhůta,už jsem zkoušelaeuridike dik,taky zkusim.
V lékárně mi poradili klasický ophtalmo septonex,ovšem jedním dechem dodali,že má výpadek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.