"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 20:54

holka hnědooká Děkuji. Ta reklama mě strašně štvala

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 21:11
Reakce na Lenka22:

Karja nema to být Jančův ledvinový čaj? 

​jo, Jancuv! Takže fakt ledvinový jo?

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 21:13

letfenixa vdaka, no ventolin je prave jedine co mam, tam je denne max. 8 strekov, tak to mam rozratane na minuty presne....tie cviky kuknem...

viktorka_od splavu xanax naozaj do znacnej miery pomohol

a vdaka vsetkym, vyslala som manzela hladat pohotovostnu lekaren, snad nieco z toho budu mat a rano volam vseobecnej.

Online Lenka22
2649 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 21:15

Karja asi jo, bude to Jančův ledvinový... 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 21:26

slniecko to jsem rada

jeste az budes mit vic klidu zkus mrknout na buteyko dechove techniky, melo by to byt dobre pro astmatiky, a ta kniha o dechu co se tu uz zminovala, jde stahnout i v anglictine https://www.databazeknih.cz/knihy/dech-nove-poznatky-o-ztracenem-umeni-476770

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2023 21:41

Karja mně teď (asi) pomohl ten krém, co tu někdo doporučoval, Iuvenio retouch.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 23:18

barbucha nám v HK teď upadlo srdce zvonu, ale o sbírce nic nevím ...

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 23:36

barbucha Augustinu teď upadlo srdce, tak třeba tam? 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 02:06

EvaevaMyslíš ten noční? Já si zrovna teď nakoupila, tak to je smůla, možná to ještě zastornuju, vypadá to fakt dobře. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 02:16

Kde je prosím to okénko nemoci. Kdo to tu má měsíc už tu virózu? Myrtila ? Co se s tím dělá?:D. Mně už to teda nějak nebaví, už mi zase bylo skoro dobře a ode dneška zase kašel, pálení v krku....teplotu jsem za celou tu prosincovou štaci vůbec neměla, takže k lékaři na CRP jít mi prijde zbytečné. S mužem jsme to shrnuli, že to jsou příznaky jako ,,začátek nemoci, něco na mě leze,, jen to místo tří dnů jsou už tři týdny! . Ale už nevím, jak se léčit, to je furt nohy v teple, čaje, citron, zázvor...fuj už:D. 

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 04:59

Karja Ach jo, to je na houby, že se tě to taky drží. Co s tím, no, byla jsem u doktora, ale na atb to nebylo, tak mi dal akorát kapky do nosu (nepomohly) a doporučil pokračovat s čajem, céčkem, odpočinkem. Ono by asi pomohlo, kdybych si mohla na pár dní fakt lehnout, ale s dítětem doma a mužem před Vánoci pryč se mi to povedlo tak na 2x 2 hodiny, a teď je mi zase trochu líp, tak je mi to vůči muži blbý, hodit všechno na něj Jinou radu bohužel nemám, taky už jsem z toho, jak se to táhne, dost unavená, i psychicky teda. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 05:58

Karja ja napr pri zápale dutin nemám teplotu, ale zvýšené CRP áno 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 06:08

Karja U mě to začalo covidem a jinak úplně to samé. I jsem pár dní fakt poctivě proležela, ale furt stejný, trochu rýma, trochu kašel, furt lehká únava, bez teplot ale občas se v noci propotím, po i minimální aktivitě mě bolí celej človek. Tři týdny a fakt už mě to nebaví. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 07:42

Karja jojo ten. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 07:55

Karja já měla laryngitidu od konce listopadu, pak mi to vlezlo do dutin a když mě před odletem do Londýna začly bolet uši, nasadila jsem si po spoustě let atb. Bez teplot, bez crp. Zabraly v tom smyslu, že mě do 24hod ty uši přestaly bolet a přestala jsem vykašlávat odlitky. Ale dráždění ke kašli a unavený hlasivky a celkovou nevůli jsem měla dlouho. Postupně se to zlepšilo poté, co jsem si týden kapala skoro 10K jednotek vitaminu D+K a brala nějaký imunoglukan (pro zasmání - každý rok dostáváme od zaměstavatele ne vánoční prémie ale dárky typu ponožky s lékařskou tematikou, nebo vitaminy)... určitě by pomohlo doopravdy ulehnout do postele a odpočívat, jak píše Myrtila , ale kdo z nás to má...

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 08:12

marieu letfenixa Myrtila andulka01Já si myslím, že ty dutiny nemám, to bych asi poznala bolesti hlavy a tak. Tohle je fakt jak začátek virózy, jen nějakej dlouhej. No tak vychází mi z toho, že si dám mix céčka a dečka. Sice nelezim, to se nedá, ale přes Vánoce jsem fakt doma, piju ty čaje a jako nic z toho. Tak musím vytrvat no a zkusím ty vitaminy! Máme jet na rodinnou návštěvu, ale asi to odvolám, ono to asi už nakažlivé nebude, ale stejně se mi nechce.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 08:17

marieu ten vitamin D si si kvapkala denne?

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 08:30

Karja kup si jitrocelovej sirup - fakt to docela pomáhá! + jsem ještě brala Parapyrex, a docela to urychlilo bych řekla... taky jsem se v tom plácala skoro dva tejdny...

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 08:54

Karja CRP test jde koupit i v lékárně a udělat doma, je pravda, že výsledkem jsou tři rozmezí typu nízké je to virové, střední navštivte lékaře a vysoké atb po návštěvě lékaře... ale alespoň člověk tuší. Já byla na hromadě konec října a celý listopad a skončila se zánětem dutin, k dr mě vyhnal hnisajici slzny kanalek a pak už bylo jasno, vysoké CRP a atb. Ale únava a hlavně kašel trval další měsíc 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 08:56

Karja ja i dcera mame neco podobneho ale ne v takovem rozsahu. Napr.2x tydne vecer nabeh na bolest v krku, knedlik v krku, totalni unava a kychani. Po vyspani nic. Myslela jsem, ze to bylo unavou pred Vanocemi ale vcera se to objevilo znovu. 

Co je zvlastni, obema nam to vychazi ve stejne dny.