Zu já nesusim, ono to má nejakej program na finiš vlny, ale já se proste bojim, ze se to driv nebo pozdejc srazi
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zu Já jsem v sušičce párkrát sušila icebreaker trička, ale celkem je radši suším na vzduchu, oni uschnou rychle.
Zu parkrat jsem to zkusila, ale vsechno se driv nebo pozdejc srazilo (ruzny merino, susicka Samsung).
stes europarfemy.cz , profi-parfemy.cz , krasa.cz , vivantis.cz , brasty.cz , makeup.cz ...
DruI Potrefenáhusa achjo, toho jsem se bála
trika, svetry sušit nechci, to je v poho, popravdě bych potřebovala ze sambovo merino ponožek vždycky jen "vyklepat" psí chlupy, furt je doma nabírá a ručně se to fakt obrat nedá. (Pantofle odmítá
)
Zu tak si chlupy musí vybírat sám. Nebo pantofle. Jiná možnost není.
Zu nebo bez pantoflí, ale i bez ponožek ![]()
Zu my máme ten wool finish, susicka bosch, má to 6 minut

Zu Tak sušit jenom studeným vzduchem to by nemělo ničemu vadit
Zu tak jestli jde o ponožky, tak ty normalne Peru a susim s ostatními ponorkami. Ale teda nemáme čisté Merino, ale nějakou smesku.
DruI No vidíš já vlastně taky jenom je peru na 40 ne na 60 ale ta moje debilní pračkosušicka neodchlupuje nic
takže mi to ani nedošlo
DruI Taky ty smeskove peru na 40 a susim se zbytkem. Mozna se trochu aˇrsknou, coz u ponozek spis uvitam
Vůbec to nesouvisí s tématem, ale tvůj příspěvek ve mě vzbuzuje úplně montypythonovské představy![]()
MhaNo co, jak jinak prát a sušit ponorky než s ponožkama, kdybych je přidala do ložního prádla, zamotaly by se jim kolem periskopů polštáře ![]()
viktorka_od splavu a studenej vzduch ty sušičky obyčejně mají? Já tu studuju parametry, ale nikde jsem na něj nenarazila.
Obecně od sušičky kromě sušení ložního prádla a ručníků požaduji už jen trochu odchlupovací činnosti ![]()
Zu boschka ho má určitě, jakou máš ty nevim, ale koukni do návodu:-)
já právě tu odchlupovací považuju za stejně ne-li více důležitou jako sušicí, a to teda grrrrr ta moje kraksna to umí ještě i víc zachlupit!!
RoSa neblázni, kdyby zul ponožky, to by byla moje smrt! ![]()
21. jsme se přestěhovali z bytu a od tý doby ladí teplotu vytápění (na můj popud snižuje). Dneska jsem při úklidu už málem odhazovala i triko, pánovi je furt zima ![]()
A byla jsem trochu prudérní a když si bral mikinu s dovětkem, že je tu chladno, doporučila jsem mu popadnout mop nebo vysavač, že to zahřeje nejlépe...
viktorka_od splavu nejsem amatér, před koupí provádím průzkum tu ![]()
se sušičkou jsem právě nikdy nebydlela, tak sbírám zkušenosti. Bych se i bez ní obešla, ale ten textil produkuje spoustu bordelu a psice nám vždycky v zarůstací fázi dodá ještě trochu víc, tak asi využiju prostoru a pořídím ji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.