Lamickazmiňovala jsem tu Nydu. Ale naposled měli v lékárně jediný přípravek, Paranit tuším a ten vykoupil muž.
Čeká mě druhé kolo až se vrátíme domů. ![]()
Lamickazmiňovala jsem tu Nydu. Ale naposled měli v lékárně jediný přípravek, Paranit tuším a ten vykoupil muž.
Čeká mě druhé kolo až se vrátíme domů. ![]()
Myrtila Tak on zánět dutin není jen ucpané dutiny s bolestí hlavy. Mě třeba nikdy u dutin hlava nebolela, ale smrkala jsem třeba 4 nebo 6 týdnů. Sestra na středisku mi říkala, že dutiny se čistí i 3 měsíce
. Pro mě nejhorší nemoc, protože já mám blbou přepážku a s musím pak dělat psí kusy.
stes Za sebe můžu doporučit kapky Desodrop, koupila jsem je na doporučení lékařky a zafungovaly skvěle. V mém případě to byl asi neinfekční problém, ale má být dobrý i na infekční záněty.
continuity tlapkám! U nás ve škole teď taky řádí a vedle taky.
Lamicka u nás a vedle, není to náhodou naše?! ![]()
Renusatko Mne FB ponúkol video nejakého jogina s cvikom na uvoľnenie dutín, už to aj cvičím. A to mám prepazky aj zoperovane ![]()
děkuji Dupali a Len![]()
Renusatko A měla jsi na to atb? Mně právě CRP vyšlo skoro nula, tak jsem dostala jenom pochvalu za sinupret a konvičku, k tomu teda recept na něco jako silnější olynth, ale ani jsem to nakonec nepotřebovala, protože se mi dýchalo dobře, nepotřebovala jsem ty sliznice splasknout.
Ale skoro se to bojím napsat, abych to nezakřikla, už dva dny jsem skoro bez rýmy, tak snad to není zase jenom pauza před další vlnou.
žluťásek jj, ono se to objeví třeba jen v jedné třídě. To by vám dali vědět. Vši se tu objeví každý rok, ale děti je domů nikdy nepřinesly (klepu na dřevo). Dávala jsem jim do vlasů pár kapek tea tree, tak zkus.
Ja mám nejlepší zkušenost s šamponem na vši od Dr. Max - Losinit. Pak mam ten všiváček se spirálkama
a vyčesávám, nejdřív pořadně rozčešu, pak dám kondicioner a systematicky projedu celou hlavu, bere to doopravdy i ty hnidy. Dcera má vlasy skoro do pasu a fakt to s tím kondicionérem docela jde. Pročešu, utřu do papírové utěrky a znovu a znovu.
edit: myslím, že jsem ten spirálkový všiváček viděla i v DM
stes Co tu ještě myslím nepadlo, tak obklady s heřmánkem, buď uvařit čaj (samozřejmě nechat zchládnout), anebo se dá koupit v lékárně i koncentrovaný roztok na ředění.
Estara já měla kdysi na heřmánek a vůbec byliny alergii,takže tohle odložit,až když nepomůže chemie
Myrtila já jsem neměla vysoké ani CRP ani nic ve výtěrech, ale cítila jsem se na umření. Dýchat jsem nemohla 3 týdny, spala jsem maximálně hodinu. Jak jsem nadužívala kapky do nosa, to ani psát nebudu. Na ty otoky mi nepomáha žádná z asi 150 rad. Sinupred jsem si nasadila hned a stejné k níčemu, taky Clarinase a Erdomed. Prostě pro mě je to strašná nemoc. Měla jsem to 2x za život a strašně doufám, že zas budu tak 10 let zdravá.
stes Tak pokud je alergie, tak určitě ne, to je jasné. ![]()
Ja mam pri zapale dutin aj vysoke CRP, aj bezne uzivam antihistaminika, Sinupret , spreje kortikoidne, aj tak to mavam často, ORL doktor ma polutoval a povedal, ze mozem dobehnúť na vytery, ked budem chcieť .
Tento kalendárny rok som to mala 6-x, s antibiotikami
Renusatko No, to zní fakt strašně, zvlášť jestli ti nic vlastně nepomohlo. Na mě působí ty všechny léky na ředění hlenů naopak strašně moc, takže je obvykle beru v menších dávkách, než se doporučuje. Ale tentokrát mi moc nepomohly ani ty normální dávky.
letfenixa Já jsem to 2x měla dlouhotrvající, virové a pomohlo mi až moře. Tak příště odlétám hned při prvním problému.![]()
stes problémy s očima, lámavé nehty a padající vlasy můžou značit i problémy se štítnou žlázou, tak tu si na krvi určitě nech nabrat
Renusatko v lete v Chorvátsku som sa v kuse mácala a preplachovala nos, pomohlo na 3 mesiace
Mermaid ok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.