Čím mazat pohmožděniny na zmírnění otoku? Mám nateklé neohebné prsty na ruce a potřebovala bych je co nejdřív zprovoznit...
Nějaké tipy už tu určitě byly, možná Catherinne by uměla poradit?
Čím mazat pohmožděniny na zmírnění otoku? Mám nateklé neohebné prsty na ruce a potřebovala bych je co nejdřív zprovoznit...
Nějaké tipy už tu určitě byly, možná Catherinne by uměla poradit?
bublifuk traumaplant
A nateklé jen tak nebo po úrazu?
bublifuk ibalgin duo effect
bublifuk heparoid
Catherinne tina Krehutka díky. Je to po úrazu, tak ještě najít lékárnu.
A přikup Aescin - mast zvenku, Aescin zevnitř.
bublifuk hele nebo Aphlegmin (dneska Aphlegmina) - je to sice pro dojnice, ale na poranění šlach, abscesy, pohmožděniny a edémy to výborně funguje... a užijete to oba! ![]()
Já mám ještě jeden blbej bydlenkovskej. Máte někdo doma přesně tenhle typ odpakovejch košů (20L)? Jestli jo, jaký do nich kupujete pytle? Aby byl celý ten lem pytle přes okraj koše, tak mi tam pasujou akorát tyhle 35L z DM, případně nějaký zbytečně velký. Ty z DM jsou dobrý, akorát s mojím štěstím je brzo přestanou vyrábět
, tak hledám alternativu.

Lama_z_Lana Skoro stejne maji v Lidlu, zlute se zelenym zatahovanim, taky 35l. Ale nevim, jestli keca DM nebo Lidl, protoze na obou je 35l a ty z Lidlu jsou pri stejne delce tak o 10 cm uzsi. Mne to nevadi, pasujou oboje, ale nevim, jestli tobe by ty uzsi stacily.
Kokoska dík za tip :)
Lama_z_Lana pouzivam tie z DM, mám tie kose uz niekolko rokov
Ptala jsem se nedávno, ale rozbil se mi telefon, kde jsem vše měla uložené, tak se omlouvám...
Doporučte mi prosím něco na afty. Děkuju.![]()
tv afty potírám Herbadentem, sice to dost zabolí, ale aft se stáhne a alepoň na nějakou dobu míň bolí. A úplně nejlíp mi zabírá Mygara tinktura, co mi namíchali v lékárně, sice to pekelně zabolí při aplikaci, ale hodně pomáhá, ale poslední dobou už jsem ji nikde nesehnala
a prosím někdo zkušenosti s teniskama Veja? Sedí standardní velikosti? Dost se mi líbí, ale nejsem moc expert přes tenisky, chtěla bych nějaké pohodlné, ale aby nebyly úplně out
Nebo tipy na nějaké pěkné bílé?
Peetra1 mam asi troje a sedí mi obvyklá velikost ;)
Peetra1 sedi mi standardni velikost, ale rychle se ojely a znicily, takze ackoliv se mi porad libej, znova bych si je nekoupila. Ale pokud si davas na boty pozor, asi dopadnes lip:)
tv mast? aft je v puse, ne na kuzi![]()
Já měla taky mast - Solcoseryl - ale ten je pouze na předpis (předepisoval mi ho na afty zubař).
Tak to bylo asi něco podobného.
tv Na urychlení je právě ten B-komplex.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.