viktorka_od splavuvím, že je aft v puse.

viktorka_od splavuvím, že je aft v puse.

Prosím vás, a něco na bradavice byste mi doporučily? Vím, že se to tu řešilo relativně nedávno, ale netrpím na ně, tak jsem nedávala pozor, ovšem stačilo jít párkrát do bazénu ![]()
tv já na afty hrozně trpěla celé dětství, pomohla mi homeopatika, bylo období, kdy jsem měla aft prakticky pořád. Z těch míň šarlatánských praktik mi pomáhala nějaká antivirotika od obvoďačky, ale nakonec jsem je brala skoro furt. To už jsem byla dospělá a dala jsem si další kolo homeopatie. A mám celkem klid. Jinak mi trošku pomáhal ten b komplex nebo pangamin, ale žádný zázrak.
tv to snad nema zadnou ucinnou latku, ja bych zy jejich zlodejsky jakozeleciva nekupovala
jerry no pisou oralni pasta, ne mast. jinak tyden je tak normalni, urychlim leda potrenim betadinou, ale ja vim z ceho to mam. ty afty jsou ruznyho puvodu tak je to spis pokus-omyl, od spinave zubarky mi to trvalo snad mesic
viktorka_od splavujá s tím nemám žádnou zkušenost , prostě jsem něco koupila. Betadinu doma mám.
Myrtila duofilm. Bylo mi doporučeno zde. Zlikvidovala jsem bradavice u obou dětí.

Myrtila na bradavice jedině propolis, ne žádnou propolisovou tinkturu, ale vyloženě ten surový propolis dát ztvrdlý kousek na bradavici a přelepit, nechat dokud náplast vydrží, pak hned opakovat (vydržet tento postup týden až 14 dní), fakt jsme se vždycky všech bradavic tímto způsobem zbavili. Případně si v mističce trošku změkčím lihem z lékárny, ale ono se to chová trošku jako vosk, tak to reakcí na teplotu těla za chvíli pod tou náplastí změkne samo)
Já jsem na různé záněty v puse hrozně náchylná, používám buď parodontax nebo ústní vodu corsodyl.
tv tak priste kdyby bylo potreba, lehce to misto potupkat. ne moc, nemel by to vylozene polknout nebo pouzit na velkou plochu, ono to "vyzere":-) da se i kloktat ale dostatecne naredena, kdyz neni nic jinyho po ruce, takova prvni pomoc, ale fakt ucinna. i na dasne, namocim do toho mezizubni kartacek a lehce projedu, vyplivnu ale nevyplachuju. ten corsodyl aspol je na delsi pouzivani klidne, neni to takovy dryak:-)
Babička dneska mluvila o Cirque du Soleil, jaká to musí být krása. Hned jsem se šla kouknout na lístky, ale potřebovala bych poradit, jestli je lepší někam doprostřed těch ploch začínajících jedničkou, nebo první řadu v ploše začínající čtyřkou. Když ten systém nechám vybrat pro mě, nabízí mi to 1. řadu 414. A přes jaký portál nejlíp koupit lístky?
tv tenhle gel na afty.
Tabea Vzdálenější místa budou vyvýšená, člověk víc ocení celkovou atmosféru, světla, choreografii... Blíž k pódiu je snazší rozlišit detaily, vnímat herectví, sledovat příběh. Mluvím na základě zkušeností z opery a baletu. Osobně jsem tým široký pohled.
Myrtila Jestli nezabere moderní medicína, tak jsou tu ještě metody Toma Sawyera ![]()
Myrtila ten Duofilm ber, funguje.
Tabea Jestli chces, muzu ti do SZ poslat pohled na plochu ze sektoru 106 a 411 :-).
Vari Ano, ano! Prosím!
eM Naprosto beze srandy, když jsem měla velikou bradavici jako dítě, nic nepomáhalo, až mi ji teta začarovala - omotala ji nití, zavázala uzlík a nit zakopala pod okap a při tom říkala nějaké zaříkávadlo. A prý až se nit v zemi rozpadne, bradavice zmizí. A fakt brzy zmizela
Na tuhle metodu jsem si vzpoměla jako první, ale teta už není a neznám to zaříkávadlo, tak zkusím ten duofilm ![]()
Myrtila Na jaře bych vsadila na vlaštovičník, to vyléčilo mě nějakou úplně dlouhotrvající vnitřní bradavici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.