Karja Jj, ten by taky šel, akorát tady u nás na jižní Moravě asi nikde neroste, nebo jsem ho tu asi neviděla. Tehdy, ta teta byla z Vysočiny, mě tím taky léčila. Ale pomohly až čáry ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myrtila To je divný. Víš co, já ho taky nikdy neviděla třeba na louce, ale jako třeba někde za nějakou zídkou, spíš tak jako ,,městsky plevelově,, ale do jara to stejně vyléčila. Spíš to byl tip tak celkově obecně do pléna
Myrtila zajít na kožní a nechat si je zmrazit tekutym dusíkem. Je to rychlé, účinné, zvládly to i děcka.
Myrtila prý máš tu bradavici nenávidět a ona odejde
Mamka používá česnek přelepený náplastí, ale já bych hlasovala spíš pro ten duofilm, ten funguje určitě
letolet tekutej dusík se dá koupit i v lékárně - mám to doma, na psí bradavice (chytil od kámošky), ale zatim jsem neměla kuráž to použít: v návodu píšou, že se to nějaký sekundy musí držet na tý bradavici, a to nedáme se psem...
Myrtila jo a stejný jak Duofilm je Kolodium forte - smrdí to uplně stejně a dělá to stejnej bílej film
Evaeva to mi něco podobnýho radila ezo-kamarádka, prej nalepit na to syrový játra
Myrtila zajít na kožní a nechat si je zmrazit tekutym dusíkem. Je to rychlé, účinné, zvládly to i děcka.
No nevím,kamarádky kluk tyden nemohl chodit. Moje děti sice chodily, ale byly tam 3x a výsledek nic moc.
Hlasují pro ten Duofilm, už je ma mladší zas, akorát jsem čekala až budeme trochu doma.
RoSa ten česnek jí funguje a kupodivu to trvá stejně dlouho jako tím duofilmem.
Jde nějak dát balík- vratku místo do ppl shopu do těch jejich boxů? Mám jen čárový kód na nalepení na krabici.
já se přidám s logistickym dotazem: dá se nějak v procesu přepravy přesměrovat Balíkovna? nechala jsem si něco poslat na naši slavnou novou pobočku pošty, a prej maj do 14.1. (!!!!) zavřeno - důvod nepíšou....
continuity u mě na patě, kde jsem se toho nemohla zbavit víc než rok, to zabralo na poprvé (s duofilmem jsem neměla výdrž), u dětí na ruce taky hned. Možná jsme aplikaci vydržely dyl, protože děti se vždy ptala, jestli ještě vydrží nebo to raději nechat na vícekrát.
JankaM jo, jde. Buď se ti tam podaří ten kód naskenovat nebo to opíšeš.
RoSa to jsem nevěděla. Ale stejně podle popisu mi přijde, že ta aplikace u kožní byla cílenejsí a intenzivnější. A v neposlední řadě bez placení :)
letolet tak se svejma si na kožní skočim, ale psa na Homolku nepropašuju
jedině z něj udělat asistenčního...
Myrtila vlaštovičník na jižní Moravě utčitě roste, je to plevel. Jinak ten Duofilm mi pomohl vždy, ale je potřeba dodržet postup zpříbalového letáku, hlavně to namáčení a obrušování před aplikací
letolet no dýl to lze vydržet, ale u toho kamaráda to skončilo puchejrem - popaleninou přes celou patu. Tak to úplně nevím jestli chci pro děti. Ten Duofilm trvá třeba měsíc ale je to bez problémů.
Karja Mrs.Robinson Asi jsem si ho tu nevšimla, tehdy si pamatuju, že rostl ve vsi někde za zídkou, kde bylo vlhčeji.
letolet Na kožní teď nemám dost času, tam bych šla, až když bych si s tím neporadila doma, s takovou maličkostí ![]()
Evaeva To už se tu vlastně psalo při minulém kole bradavic!
RoSa Díky, vezmu, co z toho budou mít tady v lékárně.
Chceme jít na Brandla a teď jsem někde četla, že tam jsou několikahodinové fronty. Vážně? My chceme jít poslední neděli před koncem a tataři tak dlouho frontu nedají ("ještě na výstavu, ble" - konec citátu). Nejdou sehnat lístky online s časovkou? Já jsem nic takového nenašla, ale možná blbě hledám. 999 ?
RoSa jsem přehlédla, že to máš pro psa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.