dorota ano niekde to skúšajú, ale fakt nemôžu. Aj sa normálne vydávajú.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Klidně kňourej, proč by ses nemohla politovat. Ale neobviňuj se.
whiskas fakt nemusíš být v pohodě. Máš nárok na smutnění, ať už to znamená cokoliv - horší soustředění, únavu,... Dej si čas to zpracovat, ať tě to nedoběhne později v horší formě.
whiskasProžila sis toho dost a ještě v takovém ročním období, kdy to je o to tíživější. Já teda jsem si několikrát tady říkala, co v tobě rodiče mají, že leckterej by to už nedal nebo se na to vykašlal a ty ne. Takze přesně, nic se neobviňuj, buď smutná a poplač si, ale nic si nevycitej, vzdyt si to všechno dělala absolutně nadstandardně.
whiskas nemam zkusenost s Neurolem, ale s jinym typem uklidnovaku. Uklidnil me, kdyz bylo nejhur. Byla jsem po nem chvili ospala, pak to odeslo a prislo zklidneni. Asi bych to nejdriv vyzkousela treba o vikendu, kdyz ti nebude dobre.
Taky doporucuji terapii, pomuze to moc.
Myslim na tebe. ![]()
whiskas Neurol ukľudní, neutlmí. V podstate si ani neuvedomíš, že v sebe niečo máš, len budeš pokojnejšia.
Ale ak si vyčerpaná, tak to môže uspávať, pretože organizmus sa upokojí a spánok "zaberie". Takže sú ľudia, ktorí ho ako liek na spanie používajú. On ale nepôsobí ako hypnotikum, ten spánok spôsobí práve to upokojenie.
Jeden povrchní blbý dotaz, který je mi skoro trapné psát mezi řešení Whiskas problémů, tak aspoň trochu pro odlehčení: nemáte tipy kde koupit teplé zimní ponožky? Nemusí to být vysloveně lyžařské, spíše taková ta standardní ponožkova delka. Ideálně kamenný pražský obchod. Já tyto věci kupují vždy fakt jednou za deset let a teď mi vše ve velmi rychlém sledu odešlo....
whiskas mě lehce utlumuje (ve smyslu vyklidňuje), ale mám teda jen 25 mg. Koncentraci ale rozhodně nevylepší
Prosím CML o radu.
Nemáte někdo tip na typ fixek, které vydrží na plastu (např. kelímek od jogurtu) a nestírá se?
Bude se na to sahat a bude to muset vydržet desítky doteků...
Muslik nedávno byly fajn ponožky v nakupovacim vlakne
Muslik ponožky Tausig ve Školské ulici.
Muslik Northman z Bruntálu. Pochybuju, že mají v Praze pobočku, ale jsou boží.
Bowle Díky, samozřejmě, když bude potřeba, nebudu se terapii bránit. Ale myslím, že jako u každého v takovéto situaci, to chce pár dní "oddech", než se člověk smíří s realitou.
Samantha akrylové fixy (ale musíš to nechat déle zaschnout) nebo lihovka (ta je suchá skoro hned, postupem času vybledne. Ale jestli je to na den, tak je to spolehlivý a levnější než ten akryl)
Mermaid Díky, takže tím bych si moc nepomohla. Nicméně, mám ho v záloze, kdyby nešlo jinak.
Prosimtě neřeš to. Ta tvoje momentální "nálada" je úplně normální (a pokud najdeš něco, co ti trochu uleví, tak jen dobře). Divný by naopak bylo, kdyby ses radostně vrhla do práce a plná sil se těšila ze společenskýho života, no ni? ![]()
Pravdu máš. A to mi připomíná, že příští čtvrtek máme v práci opožděný Vánoční/Novoroční večírek. Ještě svoji účast zvážím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.