bublifuk ak je to pleseň, tak má pravdepodobne aj podhubie. Plesne môžu byť alergény, môžu byť toxické, môžu byť karcinogénne. Nádobu na jedlo/pitie, ktorá zaplesnela by som vyhodila okamžite.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím o akutní radu. Co pořídit z volně dostupných léků na silné bolení v krku a kašel? Ideálne něco panevropského, budu kupovat v lékárne v Itálii.
ACC long a Neoangin
andulka01 zeptala bych se přímo v lékárně. Ve Španělsku mi takhle dali něco, co fakt ten krk umrtvovalo. Jméno si bohužel nepamatuju, mám to v práci. Koukla jsem na par stránek, co se v IT doporučuje a vsude byl na bolest krku ibuprofen nebo paracetamol. ![]()
Zkus Benactiv gola, účinná látka flurbiprofen.
Tak Betty koukala si na Divadlo v Dlouhé?
Já mám jeden aktuální k víkendové diskuzi. Když Alza píše, že doručení alzaboxu je nedostupné, je to z důvodu, že mám třeba malou/blbou objednávku nebo že nemají oni přehled o dostupnosti kapacity? )(PS.: A jsem členem alza klubu):-D
Karja mozna velkou, ze se tam nevejde? A jine druhy dopravy dostupne jsou? Mne se vcera stalo, ze mi to napsalo, ze neni dostupna zadna doprava. ![]()
SunEclipse Velká objemově není. Jiná doprva je právě jen na jejich obchody, eventuelne na adresu, ale to je zpoplatněno (což mám na leden to členství, právě abych neplatila nic,takže to nechci...). Možná to je za víkendové objednávky prostě všechno plné
Karja čo ty vieš, aký veľký balík z toho spravili ![]()
letfenixa :-D No to snad ne tentokrát.
Karja A není plný ten Alza box? to také bývá častý důvod
Karjaurčitě mají přehled o kapacitách
Karjamě se to jednou stalo u položky, kterou brali od dodavatele, objednávala jsem dvě věci, jedna k nám šla doručit a druhá ne. Jinak, pokud máš členství, tak je zdarma i vyzvednutí na pobočce, problém je, že se tam musí n jak dojet.
Karja continuity Minulej tejden se mi stalo to samy, jedna z polozek byla o dodavatele a doruceni mi to nabidlo jen na pobocku.
Tak môj nedorucitelny balík je už v balikomate
continuity No, my ty pobočky máme hrozně daleko, třeba 40 minut:-D Tak to ne-e. No uvidíme, takže kapacita nebo špatá položka.
continuity Tak jsem to rozklíčovala. Do boxu to nejde zaslat, když dáš sloučit objednávku v 1. Když to mají různé sklady, dodavatelé a chceš to sloučit v jeden balík.
Karja u nás je celkem malej alzabox, takže ta kapacita bejva castej důvod. Nebo je to velký a pak to tu možnost taky vůbec nenabidne, potrebuju teď větší magnetickou nástěnku a taky sw mi pro ni 25 kilaku nechce
mohla bych se prosim zeptat nektere z pritomnych ucetnich o par info ohledne daru? myslim ted z pohledu prijemce daru, kterym je podnikajici FO, ne neziskovka. zjimalo by me, zda to staci proste zahrnout do zdanitelnycb prijmu a slus, nemusi se nic prokazovat jen prijem vypisem z uctu, nebo to ma jeste nejaky zadrhel?
Karja se tam staví sambo, až pojede pro to zelí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.