Evaeva Ne, ani to není cestou:-D, takový tu máme kraj.
Potrefenáhusa No u mě se ukázalo to sloučení že nejde. Oni to pošlou že jo každý zboží odjinud, nebudou to někde na půl cesty slučovat
Evaeva Ne, ani to není cestou:-D, takový tu máme kraj.
Potrefenáhusa No u mě se ukázalo to sloučení že nejde. Oni to pošlou že jo každý zboží odjinud, nebudou to někde na půl cesty slučovat
Můžu úplně blbej dotaz? Jsem pěstováním úplně nedotčená, kytkám nevěnuju žádnou péči kromě nepravidelného zalití. Mám malou monsteru (asi monkey maska), která nekontrolovatelně bláznivě roste, různě ji obtáčím kolem květináče, ale asi bych s ní něco měla provést. Co, jak a kdy? Ušmiknout ty dlouhý šlahouny, nechat zakořenit ve vodě a zasadit k té původní kytce? Na jaře? Nebo to můžu provést i teď? Totéž teda potos, to je taky šílenec.
Chtěla jsem označit @mp meri, ale nefunguje mi zas zmiňování.
Jestli máš hezkej svetlej parapet, klidně ji ostrihej už teď, nasekej podle potřeby, korenit bude z kolinka pod listem (z takového toho pupínku). Pak klidně zasaď do původního květináče, v pohodě se to snese. Monkey mask stačí velikostne květináč klidně v 1/4 velikosti "koruny" (kytky nad zemí).
continuity Nevím, co přesně dítě pokusuje, ale at zkusi přihodit k řízkům i řízek potosu. Vylučuje růstový hormon a kytky v jeho společnosti lepe koření. Testovala jsem několikrát. Ještě o něco lip fungoval potos neon.
Můžu úplně blbej dotaz? Jsem pěstováním úplně nedotčená, kytkám nevěnuju žádnou péči kromě nepravidelného zalití. Mám malou monsteru (asi monkey maska), která nekontrolovatelně bláznivě roste, různě ji obtáčím kolem květináče, ale asi bych s ní něco měla provést. Co, jak a kdy? Ušmiknout ty dlouhý šlahouny, nechat zakořenit ve vodě a zasadit k té původní kytce? Na jaře? Nebo to můžu provést i teď? Totéž teda potos, to je taky šílenec.
Chtěla jsem označit @mp meri, ale nefunguje mi zas zmiňování.
Jestli máš hezkej svetlej parapet, klidně ji ostrihej už teď, nasekej podle potřeby, korenit bude z kolinka pod listem (z takového toho pupínku). Pak klidně zasaď do původního květináče, v pohodě se to snese. Monkey mask stačí velikostne květináč klidně v 1/4 velikosti "koruny" (kytky nad zemí).
continuity Nevím, co přesně dítě pokusuje, ale at zkusi přihodit k řízkům i řízek potosu. Vylučuje růstový hormon a kytky v jeho společnosti lepe koření. Testovala jsem několikrát. Ještě o něco lip fungoval potos neon.
Tak Betty Kdybys chtěla něco konkrétního ne tíživého (nejsou to teda muzikály), doporučuju v Divadle na Zábradlí Podivuhodný případ pana Holmese, ve Studiu Hrdinů Vraždu ing. Čerta a od BodyVoiceBandu Meet Flannery, to se teda asi bude hrát už jen do začátku března.
Možná by se něco pěknýho dalo vybrat i ve Švandově divadle.
Lenka22 Ještě mě na ty korunové mince napadla samoobslužná pokladna, ta neprotestuje a polyká.
AranelOna je celkem nenáročná, tak ji je to jedno. Když bude viset, listy se budou zmenšovat (každý další bude mensi, než předchozí), když bude mít oporu a poroste nahoru, listy se budou zvětšovat.
Aranel díky, myslím, že to už i někdo zmiňoval a už jsem i využila, kombinuju různé kanály i způsoby utrácení mincí
.
AranelOna je celkem nenáročná, tak ji je to jedno. Když bude viset, listy se budou zmenšovat (každý další bude mensi, než předchozí), když bude mít oporu a poroste nahoru, listy se budou zvětšovat.
To je dobré, dekuji za tip.
MP Meri díky moc. Snad se k tomu v příštím půlroce dostanu, přes samý hry nemám kdy ![]()
žluťásek
Minule jsem byla nucena ke Karaku zasednout znovu, už jsem se nemohla dívat, jak si to dítě samo hodinu háže kostkou a hraje sám proti sobě. To dáš ![]()
Máte někdo zkušenosti s tejpování místo podprsenky u větších prsou? S konkrétní páskou, která drží? Mám 65G. Chtěla by si vzít sako na holé tělo, podprsenku neschovám.
notna na instagramu to ukazovala Dominika.po ma podle me relativne velky prsa, ale nejak vic sem to nesledovala. Jsou tam i tipy jak na to.
Máte prosím někdo kávovar Delongi Magnifica S? Máme ho nový od Vánoc, funguje dobře, co mi ale nejde, je udělat dvě kafe latté za sebou. První je výborný, mléko napění bez problémů, káva vypadá, jak má. Ale když chci vzápětí udělat druhé, tak mám s napěněním problémy, většinou mléko buď hrozně moc "vaří", nebo pění málo, málokdy napění až do plné sklenice. Mezi oběma latté sundávám a proplachuji nástavec na páru, aby nebyl zanesený. Už nevím, co s tím. Je to blbost, uznávám, o nic nejde, ale zajímalo by mě, co dělám špatně. Nemáte někdo zkušenosti, jak na to?
711990 Díky za tip.
V Japonsku je teď taková aférka, v pondělí bylo finále Miss a vyhrála cizinka, Ukrajinka, která má oba rodiče cizince a do Japonska přišla až v pěti letech. Říkám cizinka, ale má japonské občanství. Reakce veřejnosti je přesto taková rozpačitá, jakože neodpovídá japonským standardům krásy a navíc nemá ani kapku japonské krve...šéfka Miss naopak prohlásila, že ta holka je víc Japonka než rodilí Japonci....no je to zajímavé (a zjistila jsem díky tomu spoustu zajímavostí o japonském občanství). A napadlo mě, jak byste vnímaly, kdyby českou Miss byla zvolená třeba černoška, která nemá ani jednoho z rodičů Čecha a ani se u nás nenarodila? Mně to přijde úplně v pohodě, ale zároveň by mi přišlo zvláštní, kdyby nás reprezentovala na nějaké mezinárodní soutěži.
Garfie Na Seznamu jsem ten článek včera zaznamenala, ale nečetla. Syn měl černošku ve třídě a úplně v pohodě by taky mohla být miss, maminka Češka, tatínek z Konga. A kamarádka má Inda a mají taky moc pěkné děti. Za mě klidně. :D
Garfie vidím to stejně,v pohodě a divné zároveň,jako když třeba za Spartu hraje cizinec.
v roce 89 v Ostravě naši první miss Ivanu Christinou Slovenku vypískali,a to jsme byli Československo.
,
Garfie ten článek jsem četla. Není v tom nic rasistickeho, ale myslím, že Miss Japonska by měla vypadat jako Japonka a dejme tomu Miss Keňa by měla být černoška atd.
Jako svět na tom nestojí a vlastně o nic nejde, ale vnímám to tak.
Garfieza mna - ma obcianstvo? Ma. Bodka. Ale je mi jasne, ze u nas by to vacsina naroda nerozdychala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.