Raduza a ted tricky otazka, co miss USA anebo miss JAR?:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ale Christovou nevypiskali divaci proto, ze byla Slovenka, ale proto, ze se jim nelibila.
Garfie Tady se na nejaky Miss taky umistila polovicni Vietnamka a i polovicni Japonka a nejak jsem nezaznamenala negativni komentare. Ale zase tak moc to nesleduji.
Garfie Mě u toho spis napadá, proč byla vyhodnocena nejkrásnější ta, která je odlišná od všech ostatních. Bych čekala, ze nebude splňovat žádný z místních parametru krásy. Třeba tady asijské krásky moc šanci na úspěch nemají , protože jsou většinou malého vzrůstu. Ale já jsem nikdy nepochopila ta měřítka pro krásu a popravdě mi většina miss a všeobecně vyhlašovaných krásek dost splývá.
Ale asi si budou muset v Japonsku zvykat. Muj nekorektní mozek teda na miss Japonsko taky očekával asiatku.
Uplne přesně chápu, jak to myslíš a souhlasím. Já jsem to ráno nebyla schopna zformulovat. Dnes jsou alespoň miss world ty dívky odlišné a je to tak dobře. Tohle je krok úplně jiným směrem.
Velká pravda je, že to není o té dívce, ale o těch, co jí do toho finále poslali.
Ale zas tak mi to žíly netrhá, takže svůj oblíbený citát z neuromancera sem potřetí dávat nebudu. ![]()
Garfie Tak s tou reprezentací, ono sportovci, kteří reprezentují stát na nějaké sportovní události taky nemusí být v tom státě narození a na to si nikdo hromadně nestěžuje. Jako taky bych asi jako na Miss Japonska čekala jiný výsledek, ale celkem je mi to ukradené, stejně jako by mi nevadilo, kdyby Miss Česko vyhrála vzhledově Japonka :o)
Nektery země mám zafixovaný jako dost uzavřeny k cizincům, vlastní svět. A nemyslím to negativně. Takže v USA , JAR a spoustě dalších by mě nepřekvapila asi ani antilopa. Ale Japonsko, Čína, Korea, bych čekala jejich etnikem. Ještě třeba v Rusku by mě asi překvapila cernoska. Ale jinak všude jinde cokoli.
DruI mě ten "reprezentační turismus" trochu irituje aneb za peníze jde vše. Např. afričtí vytrvalci reprezentující Katar či Švédsko, 7 ruských tanečních párů reprezentujících 7 různých zemí.... No ale jsou to jen hry, tak o nic nejde. Leda že to demotivuje mladé místní sportovce, kteří v některých disciplinách nemají proti jinak geneticky vybaveným naturalizovaným sportovcům výrazně sníženou šanci v nominaci uspět.
Já mám ve třídě černošku. Tak krásnou holku!! Už mě několikrát napadlo, že by měla jít do miss. Je fakt moc krásná.
Takže za mě určitě ano.
Ale přiznávám, že Ukrajinka v Japonsku mě taky trochu překvapila. ![]()
Letos v miss nějaká černoššká míšenka je. Taky hezká holka.
Garfie Tak s tou reprezentací, ono sportovci, kteří reprezentují stát na nějaké sportovní události taky nemusí být v tom státě narození a na to si nikdo hromadně nestěžuje. Jako taky bych asi jako na Miss Japonska čekala jiný výsledek, ale celkem je mi to ukradené, stejně jako by mi nevadilo, kdyby Miss Česko vyhrála vzhledově Japonka :o)
Mno, ovšem ti řečení sportovci by měli vyhrát v té konkrétní disciplíně - pravděpodobně těžko dostanou medaili za skok do dálky, skákali-li do výšky.
A tady byla vyhlášena disciplína Miss Japonska. Japonska, ne Ukrajiny.
barbucha No, ale Garfie psala, že ta slečna je sice původem z Ukrajiny, ale má Japonské občanství a v Japonsku žije. A její disciplína je přece krása :o)
Makara Tak já tak úplně nechápu tu nutnost, aby sportovci reprezentovali někoho jiného než sami sebe, ale tak nemusím rozumět všemu a vrcholový sport jde mimo mě ;o)
barbucha No, ale Garfie psala, že ta slečna je sice původem z Ukrajiny, ale má Japonské občanství a v Japonsku žije. A její disciplína je přece krása :o)
Do japonské krásky má ovšem věru daleko.
Ve Státech nebo v Evropě to vzal čert. Ale zrovna země s tak vyhraněným typem, s tak vyhraněnou estetikou?
No, ať se s tím nějak porovnaj sami Japonci. Mně to sice připadá zvláštní, ale nakonec o spánek mě to nepřipraví.
Vlm
Ale Christovou nevypiskali divaci proto, ze byla Slovenka, ale proto, ze se jim nelibila.
„Časť takmer deväťtisícového publika ma vtedy ako Slovenku vypískaloa ich favoritkou bola Jana Hronková, ktorá skončila ako prvá vicemiss,“ 
Dovolím ju citovať ešte raz, aj keď je to už zabudnuté, ale určite to bolo pre ňu nepríjemné.
Česi vraj boli z výsledkov úplne v šoku. Vôbec sa im nepáčilo, že Miss ovládla osemnásťročná neznáma Prešovčanka ... "Časť asi deväťtisícového publika na mňa vtedy pískalo naozaj len kvôli tomu, že som Slovenka," krúti dnes hlavou.
milacka Bylo mi jí líto tenkrát, navíc se mi líbila víc než ty trochu tuctové blondýny.
No tam se ty ty rasy mísí odjakživa. Tam mi nepřijde divné jestli to bude běloška, černoška nebo míšenka. Mě to přijde vůči těm Japonkám i tak jako nefér. Nevim jestli je chápáno jak to myslím. Jak když soutěž o nejkrásnější jabko vyhraje hruška. Všechno je to ovoce, je chutný, ale každý jiný. ![]()
stes zle sa na to vtedy pozeralo, nieto ešte byť na jej mieste. Z krásne prežitého okamihu, ktorý sprevádza viťazstvo - trpkosť na duši. A treba sa usmievať. Ja by som sa zosypala, som slabší kus.
A jsou soutěže krásy vůbec potřeba?
(blbej dotaz)
Si teda myslím, že by to klidně mohli zrušit ehm. U mužů raději hned. Zpětně klidně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.