Pinot Noir mne v optice rikali, ze na mereni mam prijit bez cocek a doporucovali je vynadat min 4 hodiny predem prave kvuli presnosti mereni. Bryle jsem vybirala snad tak pul roku ☹️a tak jestli nekam pujdu 2x uz nehralo roli
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Aranel to ja obcas delam, pak mam chut zvolat "Vidim! Ja vidim!"
Ale dneska to tim nebylo.
notna děkuji. Mě nejdřív napadlo, že budu děsně moderní a budu mít jen virtuální kartu, ale pak jsem se lekla, že je to blbost. A oprávněně. Ještěže je parfu ![]()
Lamicka Tak hlavní výhoda je, že plastovou kartu nemusíš strkat do nabíječky ![]()
Myrtila byla jsem u Kroumana. Taky jsem chtěla jenom vyměnit skla a ještě ty nejlevnější. Počítala jsem, že si to změření zaplatím, ale nemusela jsem.
bublifuk Děkuju za konkrétní tip, tam často chodím okolo a optiky jsem si nevšimla ![]()
Proč mají některé profily na FB možnost příspěvek Sdílet a některé jen Poslat? Nevšimla jsem si v tom žádné logiky - jestli jsou to skupiny versus jednotlivec a tak.
Lenka22 protože si to tak dotyční nastavili?
Lenka22 Já myslím, že to závisí na nastavení soukromí.
Pinot Noirje to možný, že je to tak. Já jsem spíš myslela, jestli to není nějaký algoritmus FB, že některým profilům neumožňuje sdílení.
Napadlo mě, jestli si to nastavují uživatelé sami, ale přišlo mi to nepravděpodobný :-)
DruI já právě nevím, ale překvapuje mě to třeba u veřejné zájmové skupiny, že by neumožňovaly sdílení obsahu.
Lenka22 Někdy o tom ani oni sami netuší.
Lenka22 Tak mohou to mít nastavené omylem :o) Můžeš jim napsat komentář a zeptat se, proč to tak mají, třeba si to ani sami neuvědomují.
Lenka22 souhlasím s ostatními, někdo ani netuší, jak to má nastavené. Ačkoliv výzvy k nastavení soukromí vyskakují pravidelně, spousta lidí odklikne cokoliv, jen aby to zmizelo. A pak se kolikrát diví.
Lenka22 To "poslat" mívají obvykle neveřejné skupiny, ale je to věcí nastavení. Překvapivě hodně lidí s tím nastavením neumí pracovat.
Garfiešla jsem se znovu podívat, a ona je to soukromá skupina. No nic, vrtalo mi to hlavou, jak to je. Možná to mají nastaveno omylem a možná schválně. Mě to zaujalo hlavně proto, že jsem poslední dobou četla dost stizností, jak FB omezuje dosah a k lidem se nedostávají automaticky příspěvky jako dřív a říkala jsem si, jestli to nemá nějaký souvis a FB se hrabe i do tohoto.
Lenka22 Já myslím, že v těch soukromých skupinách je to pravidlo-a logické, není asi možné sdílet něco mimo skupinu bez svolení ostatních členů. Občas se to ale stane i v té veřejné a tam je to pak problém nastavení. Pokud chceš něco sdílet z té soukromé, nejlepší je asi zeptat se a pak to prostě překopírovat.
Garfiejá Jsem to nijak nesledovala , jak to je, mám pocit, že jsem vždycky mohla sdílet, co jsem potřebovala, teď se na to zaměřím.
Lenka22 Zo súkromnej skupiny sa nedá zdieľať. Ja teda nezvyknem zdieľať nič, ale viackrát som sa stretla v jednej skupine s tým, že členovia skupiny nemohli zdieľať nejaký príspevok, pýtali sa no to a admin na to reagoval, že to nie je možné, lebo ide o súkromnú skupinu. Riešili to potom tak, že si vyžiadali súhlas od autora na skopírovanie príspevku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.