dorota aha, to pak jo, jen jsem si toho předtím nevšimla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Dobrý den, v létě jste zde doporučovala podprsenku z Astratex, s tím, že je na léto pohodlná. Nemohu již v diskuzi dohledat. Mohu Vás poprosit o název podprsenky? Děkuji
Kam byste šli v Římě kupovat kufr? Jako zavazadlo. ![]()
continuity carpisa ?
Samart Určitě jsem to byla já? Já už si v Astratexu podprsenku několik let nekupovala :-).
continuity Co sis nakoupila? :-))
continuity Ve Florencii nás tenkrát (kauza ztracené kufry) zachránila Carpisa.
Nevíte jak to vypadá na Šumavě se sněhem, asi bledě. ![]()
Nevíte co je to proboha tohle,jak se toho zbavit...před dvěma dny mi to vyskocilo,když jsem otevřela net, v AD blocker a nejde se toho zbavit
Raduza Předpokládám, že špatně, kamarád hlásí zrušený výlet na sněžnicích.
Já jsem včera asi omylem nahlásila buď příspěvek nebo téma, ani nevím co přesně. Tímto se omlouvám jestli jsem někomu přidala práci.
999 Sweet Potatodíky
Nějaké nákupu proběhly (já mám teda prd), ale hlavně kufr který jsem přinesla do vztahu jako věno, se už dočista rozpadá. ![]()
No natrefili jsme na Samsonite a koupili alespoň větší, takže se vejde i nějaké jídlo. Doufám, že nebudu doplácet na letišti.
999 to je velká nádhera. ![]()
continuity Viď :-). Můžeš tam lyžovat celý den v krupicové kaši za krásných 1300,-. Fotky jsou od známých,
999 Ty podmínky jsou teda tristní, ale ta cena je fakt brutální. Přesně stejně stál den lyžování minulý týden v Itálii. 
Mrs.Robinson Fakt úlet. Podle Facebooku Lipno Servisu jsou tu podminky pro lyzovani dobre a na sjezdovkach je od 40 do 75 vm snehu. Tvl, není jim hanba?
Neměl by někdo zájem o prohlídku zákulisí divadla ABC v sobotu ve 14 hodin? 2 vstupenky. Kamarádi měli dorazit do Prahy, ale sešlo z toho a vstupenky propadnou. Nic za ně nechtějí.
https://www.mestskadivadlaprazska.cz/inscenace/1001/prohlidka-divadla-abc-architektura-a-historie/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.