Přeruším podětnou diskuzi s dotazem. Mám na zadku vlněného kabátu smůlu, co s tímto
. Vůbec nevím, jak se mi tam dostala. Vypadá čerstvá.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ne, pojezd nemám. Myslím, žes na to kápla, proč vyndavat. ![]()
Myrtila aha, tak pojezd mám. Ale možná by šel vyndat jen ten. Líbí se mi totiž, že by to umylo i ty tyčky.
Já ani nevim, jestli tu pyrolyzu máme, jakej to má obrázek? Navod k troubě jsem nečetla
Troubu cisti občas muž dryjakem na krbový kamna, když cisti ty kamna.
mmch tuhle se nám vzpricilo polinko ve dvirkach kamen tak, ze dvirka nesly vůbec otevřít, muž musel to sklo nakonec rozbit a koupit nový, sranda za 4 tisice
Potrefenáhusa tak pokial to cisti muz, pyrolyzu nepotrebujes ![]()
Potrefenáhusa já mám troubu a v ní tečky, ale asi se to bude lišit. Je to na kolečku s teploměrem za teplotami a na kolečka s pozicema taky úplně vlevo stejný znak.
Evaeva Jo, to by bylo příjemný, nemuset drhnout tyčky ve sprše
ty naše pojezdy sundat nejdou, už jsem to zkoumala.
Potrefenáhusa to bys asi věděla, pozná se to na ceně. U mě se to pouští nějakou kombinací tlačítek, není to na ní vidět.
Mulen Technický benzín, ale pravda, z vlněneho kabátu jsem to ještě čistit nezkoušela.
Mulen vzdycky se rikalo prezehlit pres nejaky savy papir, ale nikdy jsem to nezkousela.
Mulentechnický benzín. Zkus to na skrytém místě.
Fleky na utěrkách beru jako součást přirozeného procesu stárnutí utěrky. Moje utěrky umí stárnout s grácií, nějaké pigmentové skvrny neřeší. ![]()
Tabea souhlasím s tebou, že pyrolýza je geniální vynález (hned po sušičce). Ty boční tyčky musím taky vyndavat (což teda není problém), když je tam nechám, tak to ta trouba pozná a pyrolýzu nespustí.
RoSa continuity Kokoska Řvousenka Díky za tipy. Odpoledne budu opatrně zkoušet. Mám od toho i koženou rukavici. Bůhví proč jsem si sáhla hned po odchodu z baráku na zadek
. Aspoň jsem pak neulepila sedačky v MHD!
Mrs.Robinson přesně ![]()
Mrs.Robinson to je sympaticky pristup.
Fleky na utěrkách beru jako součást přirozeného procesu stárnutí utěrky. Moje utěrky umí stárnout s grácií, nějaké pigmentové skvrny neřeší.
![]()
![]()
ubrusu bych se nedozehlila.
Já jsem koupila lněný ubrusy, ty musej bejt zmačkaný, cha!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí