Lenka22 Kup si strakatý barevný utěrky a máš to;-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska sleduju Úklid pro klid na insta, zkusím ti dát odkaz, je to veřejný účet, mělo by se ti to zobrazit i bez účtu na ig.
Na plech nalejt vodu a bílej ocet, nakrájený citrony, zapnout troubu a nechat odpařit. Ze sody a jaru udělat pastu, nanést a vydrbat.
https://www.instagram.com/reel/CrYiFjqAD8t/?igsh=MTcwajY2YmphNWttag==
Ta soda super odmašťuje, používám tu směsku s jarem i na čištění jen dvířek od trouby a sporáku, i bez toho napařování.
Kan no já jsem stejnej cvok, ještě jak to má hezkej obal. Pak koupím kilo sody a mám z toho radost jak kdybych si odnášela novou řasenku ![]()
Lenka22 on ten pansky pot je asi agresivnejsi ci co, taky to nejde prat porad, obcas taky dokupujem a likvidujem. Ale sama to vyhodit nesmim!
no to taky, z pánských košil ty fleky z podpaží taky ničím nevyperu.
Lenka22 na tohle dobře fungovalo žlučové mýdlo
Hezky se nám tady rozjelo praní, odnáším si několik poznatků, budu sledovat Úklid na insta, koupím ubrousky, ocet, sodu, perkarbonát a vůbec ...no a uvidím :-) Jo a nakoupím strakaté nebílé utěrky.
Evaevato jsem zkoušela několikrát, ale buď to není pravé žlučové mýdlo nebo nevím, moc to dolů neslezlo.
Lenka22 ono určitě záleží na více faktorech, materiálu, deodorantu,...
Evaeva určitě, ty košile pánský mají asi i dost umělého vlákna. Ale i namydlený, namočený a znovu a znovu a nic. Ale zase límeček se vypere, ale ten pot ne.
žluťásek takze co na pripecenou troubu? S co nejmensi namahou?
pyrolýzou. Aplikovala jsem úspěšně zrovna včera. Včetně jednoho železnýho neumytelnýho plechu. ![]()
Lenka22 na tohle dobře fungovalo žlučové mýdlo
přesně tak, tuhý žlučový mýdlo. Nechat namoceny působit, podrbat kartáčkem, párkrát zopakovat..
žluťásek Chápu, taky mi udělá radost i nová houbička ve dřezu. Hlavně když ten úklidový proces někdo vyzkouší a potom se podělí.
Lenka22 Tak na ty pánský košile se mi hodně, hodně osvědčilo, když chlop používá Old Spice-tuhý deodorant, on to má i v popisu, že je jak brnění. A peru co mám.
MP Merijá zas ne svým věku pořád neumím pořádně vyprat utěrky (trápím je i v savu a tak různě stále fleky), pánské nátělníky šedé místo bílé, kapesníky flekaté..atd. Zkouším různé prášky, gely a je to všechno stejný. Už jsem na to snad i rezignovala.
Točím roky stále dokola 9-10 utěrek,které jsou sněhobílé a do pračky je dávám jen na máchání.Do lavoru s utěrkami nasypu krystalovou sodu,prací prášek a zaleju třemi hrnci vařící vody.Nechám půl dne odmočit,poté utěrky přemístím do vody s troškou Sava,no a pak máchání v pračce.
žluťásek asi tu pastu, pptrebuju vycistit porouchanou troubu, nez prijde opravar ![]()
Tabea to je ale nejaka funkce te trouby, ne? Problem je, ze to musim cistit za studena, trouba zacala vyhazovat pojistky.
sagiti a jedem... nemám ani lavor, ani savo tu nekoupím. Utěrky zůstanou flekatý ![]()
Kokoska Jojo, funkce trouby. Miluju ji. ![]()
sagiti na to jsem lina, to snad radsi flekaty uterky, nez to zalivat v lavoru a jeste prehazovat sem tam.
Tabea urcite bych ji taky milovala, kdybych ji mela. A kdyby ta trouba sla zapnout. Nastesti je to ta na venkove, zniceho nic se zblaznila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.