Vari Ale víš doufám, že kdo židli má, bydlí?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha prosimtě, já jsem kdysi měla skříň u restaurátora nábytku Roto - praha bráník, dovez a odvez za poplatek, jedinej fígl byl, že dělá sám a musíš s tou věci stát ve frontě u něj (což tobě asi neva, když to máš ve sklepě) - trvá to (já čekala cca pul roku?), ale udělal to moc hezky a stálo to, ale jako ne zas že by se to uplatit nedalo. Skříň jsem tu kdysi i postovala..
Díky, zkusím ho najít a zeptat se!
Mam hodne blby. Probehlo to i tady, ty rovnice s obrazky misto cisel. Takovy ty kulisacky, jak je tam treba jedna teniska misto dvou atd. Kde to najdu, prosim..?
euridike diiik..!
euridike a ted at neni todlencto foyer, je to 43, zejo..?![]()
![]()
Pavlena Já myslím 15
(protože v posledním řádku jsou ty věci po jednom)
s dovolením nesouhlasím a dávám 15 Pavlena
já mám taky 43![]()
Evaeva
ježiš!!! Tak potom jo!
Ptala jsem se ve vláknu o knížkách, ale zeptám se i tady, jestli to tam zapadlo - vytřídila jsem dost knížek pro děti - malé děti - leporela, knížky pro dvou, tříleťáky - jsou v hodně dobrém stavu. Dala bych je za poštovné (zásilkovné) - nechci je vyhazovat, nemám to ráda, vyhazovat knížky. Než je nabídnu jinde, ptám se tady.
Pokud byste měla některá zájem, napište, dám přehled a fotky do SZ, ať tu neplevelím.
Jen bych nerada posílala po jedné knížce...
Jako pozor, některé dětské knížky a leporela mají velkou cenu (taková ta rozkládací třeba několik set), kdyby je tady nikdo nechtěl, zkus oslovit třeba antikvariát Avion, přijedou.
Aranel já už to poslala, díky. Byly to běžné knížky, nic zvláštního.
Evaeva ajo! já to měla na telefonu. No ale co si budeme... ani na monitoru bych si možná nevšimla... ![]()
andulka01 já to vím jen proto, že už to tu proběhlo
Co je na obrázku v novinách?
Já říkám, jedny hranolky a jedny hranolky jsou... A děti mě přerušily s tím, že to rozhodně nejsou hranolky, ale marihuana. To už tak blbě vidím.?![]()
Mha marihuanový pelety ![]()
Co je na tom kornoutku napsáno? Rubylnoje ...? Na mobilu je to přiblížený rozmazaný......
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí