MP Meri když se to vlastně samo zlepšuje a i v nejhorším zabral brufen na celou noc, tak to nic tak akutního (jako třeba ten absces) nebude. Asi ani angína, ta by to bez atb taky sama nedala.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zuzuli Díky. Dělá ruční, bez těch nohavic. Ještě to zvážím.
Kokoskajako Fler u nás. Jednotlivý prodejci, takže nutno si projít recenze a podmínky odkud a kam zasílají. Vyloženě na podvodníky tam nenarazíš, ale často se jedná o předprodej z Číny za vyšší ceny.
jerrynormálně přes finanční zprávy EPO formuláře. Jen to na konci vytisknes.
Kokoska tvořílkovskej portál. kam posílá ten který prodejce, musíš kouknout konkrétně u něj, ale vesměs posílají po celém širém světě
Díky, už jsem se v tom zorientovala.
Marbuša za mě určitě. Chodila jsem a po masáži o tři cm hubenější nohy a lehké. A to pohybu jsem měla dost. Někdo má tu lymfu prostě lenošnější.
mitford sister moora dik!
Kokoska Ja na Etsy nakupuju dost - pletene cepice a rukavice, vonne svicky a stribrne sperky hlavne, a musim to zaklepat na drevo, ale zatim jsem nemela jedinou spatnou zkusenost!
MP Marge taky dekuju!
Kokoska jenom u Etsy je lepsi si pred nakupem udelat ucet. Jednou jsem mela problem s objednavkou a pokud nakoupis jako "guest", tak je celkem oser se s nekym vubec zkontaktovat.
monis dekuju za radu.
Kokoska Z Etsy mám nakoupeny vintage bytové doplňky z Dánska a nějaký anglicky a německy porcelan. Nikdy žádný problém nebyl.
Malvin je se jeste nerozhodla. Libily se mi tam nejake boty z propletane kuze, mexicke. Kdysi jsem mela podobne brazilske, koupene teda v normalnim obchode, a byly moc fajn. Jeste si to rozmyslim.
jerry hele, já myslím, že buď půjde interaktivní formulář EPO pro elektronické podání nebo nějaké PDF s kolonkama pro vytištění a doplnění... ale interaktivní pro tištěné podání, to asi není ![]()
Samantha ty EPO fungují. Normálně to pak necháš zkonvertovat do PDF. Dělám to už jen tak.
continuity aha, já si ty PDF jen ukládám pro sebe, ale pravda - vyplníš interaktivně a pak nepodáš elektronicky, jen vytiskneš... tak pardon jerry za mystifikaci
Vyřizuju poděkování - daňové přiznání je vyplněné, uložené i vytištěné (akorát odnést ho budu muset na FÚ já
).
Používám na spani mezi kolena polštářek. Nemate někdo zkušenost s tímto? Je to pohodlne ? Aby mi doma nezůstal další krám.

jerry je super se to naučit přes datovku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí