Samantha tak asi ještě barvu na umělý vlákna, to by mohlo ty nitě obarvit ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSaStačilo ![]()
Já se učím nebýt perfekcionista. A věřím, že nikdo mě tak podrobně studovat nebude, takže nezpůsobím nikomu módní šok.
A docela mě potěšilo, co je od dob DUHY nových barev na trhu.
Samantha Já myslím, že to dopadlo moc pěkně!
Aranel Ja taky! Kdyby Samantha ty bile nite nezminila, tak si jich vubec nevsimnu...
MP Marge ja se musela vratit, az po vasich komentech. Protoze i pres prvni upozornění jsem nic nenasla
Nevím kam to dát, zkusím to tady - nechcete někdo jeden poukaz do Aqalandu Moravia (zadarmo, byl to vánoční dárek, co šlo jsme vyčerpali, jeden nám zbyl). PLATNOST JEN DO 15.3.2024!
Pokud byste měl někdo zájem, přenechám (zdarma), dokoupíte si třeba jen jeden nebo děti do 6 let to mají zdarma).
Předat můžu v Brně v pondělí nebo v úterý, domluvili bychom se (popřípadě i v pátek).
Candance taky jsem se vracela zjistit, nitě ![]()
Nabízím na prodej 2x vstupenku na koncert Kateřiny Marie Tiché v Sonu v Brně dne 20.3.2024
Byl to dárek a nemá kdo jít. Jedná se o místa k sezení dole v sále.
Je pravda, ze kdyz letecká společnost respektive jeji zaměstnanci vstoupí do stávky, ze letenka propadne bez náhrady?
rozarka ne, je na to judikát Evropského soudu.a platí stejná pravidla jako pro jiná zpoždění (vyjma těch způsobených vyšší moci, třeba počasím).
continuity děkuju, zdálo se mi to divné ![]()
Doporucite mi něco osvědčeného na vši? Máme je ve třídě, tak abych byla připravena.![]()
tv preventivne tee tree do samponu a za usi a nosit ucesane vlasy
tv paranit do zasoby a vsivacik. Tea tree dava kamoska dcere a vsi nosi co pol roka, na ten by som sa uplne nespoliehala.
Nikdy jsem nic nerezrvovala přes Airnb. Tam se asi vždycky musí něco zaplatlt dopředu? Máte s tím dobré zlušenosti? Sháním na léto něco na Helu v Polsku. Něco jsem našla na bookingu.
Mulen zalezi ake ma podmienky nastavene prenajimatel. Tak ako na bookingu. Ja mam zatial len dobre skusenost, ale kazde ubytko vzdy vyberam podla hodnotenia a poctivo citam recenzie. Aj ked vzdy sa moze stat nejaka baba za zavesom, ktoru necakas ![]()
Sefovci teraz isli na vystavu do Franfurtu, hotel mali rezervovany mesiace dopredu a par dni predtym nahodne zistili, ze sa rekonstruuje a neda sa s nimi spojit. Nastastie booking to cele vybavil aj s novym hotelom.
Mrakoplas na tom bookingu jsem právě vybrala rezervaci s tím, že to zaplatím až na konci července. Koukám na Airnb, tam to teda jde teda stornovat taky, ale musím zaplatit aspoň třetinu? A píšou tam, že přesné místo se zobrazí až po rezervaci :(
No málem jsem to rezervovala v Helsinkách (nevšimla jsem si automatické opravy)![]()
Mulen já mám s airbnb taky jen dobré zkušenosti. Stejně jako u bookingu to řešíš před ten portál, pokud je nějaký problém.
Mulen to je schválně, že ti neřeknou přesné místo, ale dá se to dobře určit z map pomocí popisu a fotek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí