Pro toho, kdo ji má, tak nepochybně ano (a nejen kvůli daním).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry Jen doplňuju - pokud má dcera nějakou z bank, které umožňují si zřídit bankovní identitu ( Česká spořitelna, ČSOB, Creditas, Air Bank, Fio banka, KB, mBank, Moneta, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank), tak to stojí pro příště za to, si bankovní identitu u nich zřídit. Pokud se pak přihlásí na Moje daně pomocí bankovní identity, tak může pak přiznání podat rovnou z Moje daně elektronicky, a to v prodlouženém termínu (normálně do konce března, elektronicky do konce dubna).
Marbuša já mám s lymfodrenáží ty nejlepší zkušenosti. Pokud trpíš na otoky, unavené a těžké nohy nebo jen nejde nastartovat hubnutí a cítíš se opuchlá, tak neváhej a běž, obzvlášť pokud to máš skoro zdarma nebo jak si to psala. Já chodím na sérii terapií každé cca 2 roky a už po první je hned cítit úleva. Viditelné je to tak po 3 - 4 masážích, klidně 2 až 3 cm přes kotník, stehna, boky. Ne vždy je jen pohyb samospásný a tu lymfu je potřeba popohnat. Akorát to teda chce fakt vyškolenýho terapeuta, který ví, co dělá. A mně je moc příjemná i přístrojová lymfodrenáž, ideální je to kombinovat
Mermaid Tak jestli to opravdu trochu může přispět k hubnutí, není co řešit
Navíc v létě trochu oteklé nohy mám. Příspěvek v práci máme na 10 masáží ročně, škoda nevyužít.
Dekuju, tohle je dobra varianta.
jerry úplně cítím tu úlevu![]()
Tak Betty to má máma, po operaci obou kyčlí. Dřív používala obyčejný polštářek, nedávno si pořídila tohle a je moc spokojená. A prý je to dobré i pod hlavu, když si čte ![]()
jerry proc to neposlete pres portal, myslim, ze k tomu neni nic zvlastniho potreba?
Popravdě - dostala jsem za úkol najít interaktivní formulář. Hledala jsem interaktivní formulář![]()
jerry no ze kdyz uz je to vyplneny a predpokladam i zkontrolovany pres EPO, tak uz to jsou asi 2 kliknuti a usetrila by sis cestu.
Kokoskapotřebuješ nějakou identitu. Já to udělat nemůžu, protože cizinci nejsou napojení do těch registru na BankID. Mohla bych si snad zkusit požádat o moje ID, ale to je jen tip, žádná záruka, že to zafunguje.
continuity mozna to ted tak je, ja uz to dlouho posilam datovkou. Ale tehdy jsem nic nepotrebovala, pokud si vzpominam. Identitu obcana nemam a bankovni jeste ani nebyla.
Denně čtu o falešných bankéřich, seniorech kteří naletěli, to už by snad mohli být poučení. Mě by zajímalo jestli se to děje jenom v Čechách.
Tak Betty To nejsou jen senioři, i mladší lidé, stává se to dnes a denně a veškeré osvěta je marná. A není to jen v ČR, např. v Německu letí investice do kryptoměn u jakékoliv věkové kategorie a tam mají tihle hajzlové teprve žně, nezřídka se jedná o desítky tisíc euro u jednoho poškozeného
Tak Betty ty gangy jsou mezinárodní. Ani se to reálné nechá pochytat, když operují z Ruska anebo jižní Ameriky.
Mohla byste mi některá odemknout tenhle článek? Jestli to tedy lze. https://www.heroine.cz/spolecnost/kratom-beru-co-tri-hodiny-jinak-uz-nemuzu-fungovat-rika-samozivitelka-z-ceskeho-pohranici
Nechá se nějak na internetu ověřit pravost Furla kabelky? Byla zakoupená na Zalandu a je zde jistá pochybnost....
A razorblade nebyla u Matta? Odkaz
JankaM nene, ja nejsem celebrita :( nejvic jsem byla jen v rezidenci bijana![]()
Výsledek barvení Madeiry, krajka ok, jen drobný problém - šicí nitě (nejsou bavlněné).
Na obrázku to vypadá hůř, na živo to tak blbý není.
Jo a samotná barva je naživo taky hezčí.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí