"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 07. března 2024 11:13

Mrakoplas

Mulen až na babu za závěsem máme jen dobré zkušenosti, řekla bych, že desítky pobytů už, vždycky všechno odpovídalo, s platbou nebyly žádné problémy, něco jsme platili vždycky předem. Ale všechno tedy jen v ČR.

I po poslední nepříjemné zkušenosti jsme nezanevřeli a už máme další dovolenou zarezervovanou přes Airbnb.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2024 11:51

Pinot Noir a kam sa chystate? Nemas daky tip tak na 4 dni niekam s detmi? Slovensko uz mame skoro cele pochodene, okrem uplneho vychodu a to mam blizsie do Ceska. Kupanie nie je podmienka, skor nejaka pre deti zaujimava turistika (nie beton), pamiatky.. Juznu Moravu pozname, aj Vranovsku priehradu, Macochu, Adrspach (a to uz je stejne moc daleko). 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 07. března 2024 12:17

Mulen Myslím, že to místo je nějak kvuli ochraně, ale pokud tě to hodně zajímá, pošlou ti to určitě v soukromé zprávě ti majitelé. Já mám s Airbnb nejlepší zkušenosti, jak z Čech, tak ze zahraničí. Jinak třeba já nechci nikdy bydlet přes booking, vadí mi ta vysoká storna, ale dost často lze to ubytování najít i jinak a ty majitele skontaktovat a to už jsou podmínky zase jiné. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 07. března 2024 12:19

Mrakoplas tak co Vysočina, Žďárské vrchy a tak? Já jsem členem nějaké skupiny co s dětmi na vysočině a přijde mi, že takhle k té moravské straně toho je plno....Je tam hezká příroda, taky dost lidí, ale na Vranovské přehradě uritě mnohem víc:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2024 12:27

Karja na Vysočinu už bych letos konečně ráda jelaMrakoplas 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2024 12:30

Karja a kde jinde hledáš ubytování v zahraničí než na bookingu? V Rakousku to hledáme i přes stránky těch jednotlivých oblastí, ale často je to hrozný opruz než se dobereš toho, co potřebuješ, popisy jsou taky kolikrát nejasné,...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 07. března 2024 12:42

Evaeva no přes ty lokální stránky, což je opruz, ale přijde mi to pak celé takové flexibilnější ta domluva i podmínky nebo přes airbnb

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2024 12:42

Karja Evaeva dik, ja Vysocinu vobec nepoznam, skusim to preskumat.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 07. března 2024 12:44

Mrakoplas Jo, jako ty zdárské vrchy jsou pro ty dětské tury ideální, ted jsem koukala tak na vysočině pribylo hodně biotopů na koupání...zkus se na to podívat.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:14

Já hledala ubytování v Luhačovicích a docela mě překvapily ceny. Jedno airbnb mělo super hodnocení, ale v poznámce stále, že při odjezdu bude vyúčtování elektriky podle spotřeby, ca. 400czk za den. To mě teda odradilo hned. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:16

Mrakoplas no my tradičně za vínem. Pojedeme na Znojemsko, máme tam přátele. A jestli se podaří přimět Viktora, aby se nechal vyfotit na občanku, tak se mrkneme do Rakouska. Na víno samozřejmě.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:21

Pinot Noir Karja Evaevadíky za zkušenosti. Já jsem právě zvyklá zatím na ten booking. No na Helu je to s ubytováním trochu bída. Ale jsou tam ptáci, řopíky vlak a moře. Pro každého něco

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:26

Pinot Noir to znie ako dobry plan :)

A dik za pripomenutie, musim pozriet, ci maju deti platne pasy!  

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:38

Mrakoplas Krásná příroda je kolem Poličky, Devět skal, Toulovcovy maštale, ty lesy okolo a šťavnaté svěží louky, moje oblíbená lokalita

Offline Miru
16880 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:40

Máte někdo zkušenost s kosmetickou značkou Tata Harper?

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 07. března 2024 13:41

Mulen ukaz prosim

my jsme na Helu bydleli na Wydmach, je to takovy dreveny s apartmany, jednoduse zarizenymi, ale manzel tam strasne trpi na zada, potrebuje lepsi postel a pak uz jsme tam nasla jen hotel nebo byty v panelaku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2024 13:47

Myrtila Mrakoplas toto potvrzuju.

Já bych tentokrát trochu víc na západ, je Zruči 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2024 13:49

Karja to asi jo. My nic extra nedomlouváme, akorát jsme potřebovali, aby měli tu místní kartu a to se nejlíp hledá přes stránky té karty.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 07. března 2024 14:23

baltik panelák právě nechci. To už radši chatku v kempu.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 07. března 2024 14:31

Mulen 

Airbnb je v pohodě, ještě jsem nelitovala a půjdu do toho zas