Mulen takze nemas nic ve vyberu?
to na wydmach se mi libilo, kdyby muz nebyl tak vybiravy ohledne kvalitni postele

Mulen takze nemas nic ve vyberu?
to na wydmach se mi libilo, kdyby muz nebyl tak vybiravy ohledne kvalitni postele

Taky je u vás taková kosa? Brrr.![]()
tv Tady u nás jo. Podle teploměru ani ne, 2 stupně, ale fouká vítr a pocitově to dělá takovou vlezlou zimu.
tv taky. Ale hlavně mně dostalo, jak se včera najednou ochladilo. Ve tři jsme šli ze školky, bylo mi horko, takže když jsme pak za hodinu šli zase ven, dala jsem dětem tenčí bundy. A ona taková kosa![]()
Mulen Ještě se můžeš podívat do google maps, tam Ti taky vyskočí ubytování a pak můžeš kontaktovat majitele.
tv kosa hrozná, byla jsem se psem, navlecena jak pumpa a jsem tak zmrzla, že sem si musela dát svarak.
tv tak ty nosím pořád, teda když jdu jen s kočárem, tak si beru tenčí zimní. Ale včera jsem právě měla tenisky, no velká chyba ![]()
tv já mám nějak zafixovano, že předpověď je kolem 10 stupňů a pak jsem překvapená a zmrzla. ![]()
tv príšerná zima, hlavne ľadový vietor ![]()
Já čumím, teď jsem přišla domů, kus pěšky a nic extra nepociťuji. Jako jsou tři stupně, ale nefouká a vcelku je příjemně.
Raduza jojo, já taky myslela, že to bude v pohodě a pak jsem mrzla v teniskach.
letfenixa jojo, ten vítr je hrozný.
continuitykdyby nefoukalo, tak se to dá, ale šla jsem domů dnes se dvěma kapucema na hlavě a skloněným obličejem, jak vyfukovalo. A litovala jsem, že nemám rukavice.
continuity včera bylo hůř. Ale víš co, když jdu a ještě bez harantů, je mi taky teplo
Včera mně hlavně zaskočilo to ochlazení, jinak je prostě březen, akorát při těch současných zimách, ho máme už od půlky ledna tv
tv tak tady tolik nefouká, dneska skoro vůbec, včera teda foukalo, ale spíš studeně než silně
Jó včera,
to jsme se vraceli pozdě. Já jsem byla v pohodě, ale dítě, které jsem přinutila se při odchodu oblict, se na zastávce klepalo jak drahej pes.
continuity
já mám teď s tím tepelným komfortem taky problém. Jednak je každý den úplně jinak a pak, když jdu jen s kočárkem, potřebuju tak o dvě vrstvy míň a kolikrát jsem stejně zpocená.
Jo, jakmile vykvete zlatý déšť, udělá se kosa. Každoročně!
Catherinne to je ale zajímavé, to se mi líbí, že to odpovídá nějakému delšímu oteplení.
Březen, za kamna vlezem. Pro inspiraci foto 17.3.2017, kousek od Prahy

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.