999 já bych s sebou vzala tu vázu do květinářství a nechala je to naaranžovat přímo do toho
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Catherinne 999Catherine dala teda krásné obrázky, nejvíc se mi líbí ten s těmi větvičkami, to je krásně vzdušný, jemný, skvěle se to hodí k tomu baňatému spodku, a ještě je to aktuální jarní. Pak nám dej hlavně fotku! Já na takovouhle kulatou vázu v nějaké levnější kategorii taky koukala a musím říct, že ta fotka mě finálně přesvědčila!
Allysa díky
999 váza je krásná. A stěma větvema si ji dovedu taky představit, začínají kvést sakury, ale asi není vhodné jít si ostříhat někde ze stromu... ale větvičky do vázy, na to má teď trénink Garfie
Děkuji všem za tipy, asi nejvíc odpovídá mému pocitu ten obrázek od Catherinne , ten s tulipány. A díky bublifuk za nápad, vyvolávám Garfie :-).MaeGandal váza je těžká, do květinářstvi ji asi neponesu :-).
999 já bych s sebou vzala tu vázu do květinářství a nechala je to naaranžovat přímo do toho
to nedávno udělal muž a s tímhle se mi pak táhl do práce tramvají :

999váza krásná, bude ji slušet minimalismus, umím si představit tu "větev" a s bílím kvítím to bude fungovat dobře. Soudím jenom podle fotky, ale aby tulipány neměly moc krátký stonky a nebyly v té váze utopené. Ale vyhla bych se těm velkým květenstvím, ty to podle mě zabijou.

KarjaJa jsem si ted moc oblibila tuhle vazu z Ikea. Je to ten kousek, co na internetu vychvaluji pro design. A i kdy jsem se bala te zelene barvy, tak se mi libi zatim se vsim.
https://www.ikea.com/cz/cs/p/konstfull-vaza-zeleno-hnede-10511963/
Lama_z_Lana Tak tohle přesně jsem měla na mysli, díky za fotky :-).
Já teď čekám, až nebudu vědět, co s penezma, protože mám vyhlídnutou v mém oblíbeném květinářství "taškovázu", kterou nechávají dělat v nedaleké sklárně v Holicích. Mají stojací (ta by se mi hodila víc) i visací ❤️

999 Holky poradily dobře, váza je nádherná.
vanilka vanilková potvrzuji, ze z predni rady je uplne jiny zazitek
Ginger Já mám vyhlídnutou jen prostě čirou. No, ale taky musím koupit velký stul, já tu vázu akorát tak přendavám z místa na místo:-D, když jíme.
Děkuji všem za tipy, asi nejvíc odpovídá mému pocitu ten obrázek od Catherinne , ten s tulipány.
Moje řeč.
Váza teda krásná!
Lama_z_Lana 999 a právě, v případě výběru tulipánů (nebo v mixu s jarníma větvena) bych volila i tulipány s delším stonkem a těžším květem, aby to pak udělalo efekt "holandský mistr".
A teď jsou v sezóně pryskyřníky, ty si taky moc dovedu představit.
Jinak tomu ale bude slušet fakt všechno, akorát to musí mít i hezky upravené stonky. Až budou pivoně
třeba. Ta váza je nádherná.
Ovšem tulipánů není nikdy dost :-)

999 Myslím že už to máš vyřešeno, krásné tipy a nádherná váza! Já se tomu čirému sklu trochu vyhýbám, nejsem schopná to udržet čisté! :-) Ikebana se do toho moc nehodí, tam si pomáháš různými výztuhami a bylo by to vidět. Potřebuješ hezké stonky! :-)
Garfie To bude ještě boj, hezké stonky :-).
Hezký stonky a pořád čistá voda ![]()
999 Třeba tulipány. :-) Tobě stačí to udržet do předání, pak už to naštěstí není tvoje starost! ![]()
GarfieSklo je na údržbu nejlepší, víc jak cokoliv jiného, naleju savo, teplou vodu a mám perfektně vydesinfikováno, akorát to leštění. V obchodě jsme měli keramiku, plast, plecháče a i těm květinám se nejlépe daří ve skle. Pro mě ideální materiál, na první dobrou vidíš stav stonků a vody a druhá věc je pro mě vizuál, když je váza dobře vyleštěná a zasvítí na to slunce, nádherná hra světla a stínu. Tady ta váza byla teda kouřová s bublinkama vzduchu ve skle, proto ty bodky.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí