barbucha jo, no ale bez toho pricetnyhl radce obavam se i novej bude jen na chvili;-)
Karja tak logicky ne:-) ale dneska uz jsou snad vsecky na vic simek ne? tahat dve cihly musi byt strasnej voser
viktorka_od splavu hele dneska ty telefony tak tezky nejsou ![]()
Karja mela jsem jednu dobu se simkou s číslem A, tam nainstalovaný whatsapp navázaný na sim (tel c) B. Akorát ti to bude fungovat jen na jednom telefonu.
viktorka_od splavu já mám v soukromým mobilu s fyzickou simkou ještě nainstalovanou virtuální simku služebního telefonu.
Spíš jestli je dovoleno na služební mobil nahrávat appky. U nás třeba, abych mohla používat pracovní teams nebo outlook na soukromým mobilu, musím schválit nějakou kontrolu dat zaměstnavatelem.
Fyzickej telefon jsem služební nechtěla, protože se právě nechci starat o dva mobily a tahat je s sebou. Jsem emergency kontakt, když by se v práci spustil alarm nebo hořelo nebo vypadla klimatizace u serveru, ...
Tabea jj mam to podobne prave, akorat v soukromym pracovni simku
viktorka_od splavuJá mám telefon na dvě simky, ale ráda ten pracovní nechávám někde odlozenej, na dlouho:D. Plus děti mi vlezou na telefon a k pracovnímu nechci aby měly přístup. Tak to je škoda, tak si asi dám WhatsApp i na služební cislo a budu to přeposílat sobě no a pak těm svým kontaktum. Tabea Hmm, tak to ne, to je blbý, aplikace nám na služební telefon jdou, už to mám plný reseevedu a dalších slevovejch blbin, co na osobní nechci.
Karja ja myslim ze mezi dvema blizkyma mobilama se daji sdilet fotky i snaz nez pres wp:-)
jinak jako starsi generace mam furt to nastaveni ze ten telefon je tu pro moje potreby ne ja pro nej, takze jsem s tim v klidu, na pracovni veci mimo pracovni dobu se.e pes:-) (vyjma nutnych zalezitosti samozrejme)
viktorka_od splavu No to je vlastně pravda. Teď když vím, že tam ten WhatsApp osobní nenacpu, tak už je to jedno, čím si to pošlu.
Hele já jsem radši, když to ani nevidím, to nemyslím, že bych to o víkendu vyřizovala, ale lepší to vůbec nevidět!
Nevíte tady někdo, zda v letní sezóně existuje nějaké přímé autobusové spojení z Prahy na Kvildu na Šumavě?
Je to dost dopředu a zatím mi to vyhledává jen přestupy přes ČB apod. Není třeba nějakí speciální letní linka?
Karja to máš pravdu. On si člověk říká, že to nebude do pondělí řešit, ale stejně mu to vrtá hlavou.
Evaeva Jj, já právě docela nerada chodím i o víkendu na pc, ono sice nic neděláš, ale vidíš tam ty ikony a akorát se ti to připomene.
Chodíte někdo na Letní Shakespearovské slavnosti? Je to lepší na Hamu nebo má Hradě? Díky za názory. ![]()
Karja Jestli máš telefon na dvě simky, tak tu jednu můžeš kdykoli vypnout, já to tak dělávám s českým číslem, aby mi furt nechodily různý reklamní textovky a telefonáty, protože je to otravný stojí mě to prachy. :-)
Chodíte někdo na Letní Shakespearovské slavnosti? Je to lepší na Hamu nebo má Hradě? Díky za názory.
Na Hradě jsem byla celkem 3x, vadilo mi, že nejsou odstupnovane řady, takže pokud sedíš dal než ve třetí řadě, vidíš akorát ramena lidí před tebou.
Vyvolán Kan , ale budu vděčná i za další názory. Koupila jsem tu kulatou vázu, je hodně velká, má průměr 30 cm. Je to dárek, chci k ní přinést i kytku. Nemáte nějaké tipy, co by v ní vypadalo nejllíp? Já z ní mám takový pocit, že buď něco křehkého nebo minimalistického. Díky za nápady nebo i fotky.

Allysa Díky. A to je, kdo přijde dřív sedí blíž? Nebo se kupují lístky na místa?
Nevíte tady někdo, zda v letní sezóně existuje nějaké přímé autobusové spojení z Prahy na Kvildu na Šumavě?
Je to dost dopředu a zatím mi to vyhledává jen přestupy přes ČB apod. Není třeba nějakí speciální letní linka?
Je, ale jezdí asi jen v sobotu. Od 25.5. do konce září. Ve 12:00 z Prahy, ve tři na Kvildě.
Kdysi tím někdo známý jel. Teď jsem to jenom pro ověření v "jízdních řádech" dala vyhledat s datem odjezdu v sobotu 8.6.
999 takřka cokoliv je v kulaté váze krásné

vanilka vanilkováBylo to vždycky na místa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.