Karja ja bych sla normalne v navstevnich hodinach, to tam nejspis doktor bude v klidu k dispozici, v rannim srumci tezko
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Volej dopoledne ale tak od 9 nejdriv. Predtim se predava sluzba a delaji se nejurgentnejsi vydetreni atd. Osetrujici lekar je vzdy ten den jeden. Informace muzes dostat i po telefonu, pokud mate dane heslo. A to se domluvte na jednom clenu rodiny, at nevola pet lidi...odpoledne byvaji navstevni hodiny. Cca v tech 15.30 se predava sluzba, takze ten lekar pozdeji "ma cele patro" a informace podava stylem, ze ma denni dekurz pred sebou a teprve se s pacientem seznamuje. Nicmene ta osobni navsteva je kolikrat lepsi, domluvite se na dalsim postupu, urcite treba to heslo pro dalsi komunikaci atd.
viktorka_od splavu Díky, asi jo, to je pravda. A tohle je normálně vojenská nemocnice, tam je asi neustále dost lékařů, já co si pamatuji ty zkušenosti před tím, s těmi odvolávkami na dopoledne, až bude lékař, tak to bylo s menší okresní.
Jos Díky.
Karjajá bych zašla co nejdřív odpoledne. Sestra neřekne nic, resp. ani nesmí a když řekla něco muži (a to se týkalo schvaleni rehabilitace a ne zdravotního stavu), který tam byl hospitalizovaný, tak ho prosila, ať to hlavně nikomu neříká, že to má od ní.
Jako jo, informace je při vědomí a komunikuje, kterou mi podala naposled sestra na urgentu je taky informace, ale o to ti asi nejde.
continuity Jj přesně tak. Oni neřeknou po telefonu žádnou domněnku či hypotézu co si asi tak myslí, že. Osobně už třeba jo. Tak děkuji.
Karja nám se osvědčilo se domluvit se sestrou, aby si na vás doktor vyhradil čas během druhého dne.
Karja běž v pracovní době, ať je tam ošetřující lékaŕ, potažmo vedoucí odd..
Uf, tak to snad nepotřebuji,pacient začal sám komunikovat, po více než dni v bezvědomí, i zavolal. Tak to musí být snad dobrý, když mluví, to je přece základ ne v případě těch různých kolapsu, mrtvic, infarktu a kdoví čeho, že jo? No uf, my jsme vůbec nevedeli nic, jen to, že lékaři taky neví, co se stalo a to nezni nikdy moc dobře.
Karja to je dobře! Určitě je to velká úleva![]()
Ale stejně bych tam zašla, zvlášť jestli jde o někoho staršího.
Evaeva Nejde. Ano, ale to už doufám nebude tak naléhavé sehnat kdy toho správného lékaře, že už to i s těmi informacemi bude lepši a řeknou je i jemu.
Tak extra debilní dotaz... pro ty, co už samozřejmě dávno jedou v tom whatsappu. Na rozdíl vode mě.
Musím to mít nejdřív v mobilu, nebo si to můžu zřídit jen extra v noťasu? (v mobilu jsem si totiž vyházela x aplikací - s upozorněním že mi nebudou pak asi fungovat jiný... a co se nestalo, whatsapp nejde nainstalovat).
Tak mi jde o to, jestli je to spárování podmínka nebo jestli to bude fungovat i bez mobilu jen přes noťas... jakože místo Skypu.
![]()
barbucha ne. primarne je to sparovany s telefonem. az ho budes mit v tel., tak muzes pripojit i ntb
barbucha A Messenger by nešel? Máš Facebook? Toho whatsappu je škoda :-(
barbucha a jestli to nejde, tak bych zavcasu pujcila telefon nekomu pricetnymu, at ti to zazalohuje a resetne, kdovi co sis tam zlikvidovala a jak dlouho jeste bude fachcit:-))
viktorka_od splavu takže se jí v tom nemám hrabat, nebo to bude na mě, žejo?
viktorka_od splavu Já bych potřebovala whatssapp s osobním číslem hodit na služební telefon. Jde to vůbec? Služební telefon pěkně fotí a já tím primárně přeposílám fotky,ale na pracovní číslo whatsapp nechci.
barbucha tak v patek odpoledne muzem na kafe a ja ti na ten whatsap mrknu? ![]()
Díky, já bych se ještě ozvala... musím vyzvedávat dorty pro haranty apod.
To jsem si myslela, vrátit to nějak do původního nastavení. No, nebo si koupit novej, to mě stejně čeká.
Karja musela.bys mít služební telefon na dvě simky a mít je obě v tom telefonu, můžeš tam mít dva Whatsapp účty, tak to mám já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí