Skoro bych to tipla na tu vadu materiálu (možná nějaká "inovace", která se nepovedla).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva merino jsem sušila, mám ale program přímo na vlnu. Ale inzerované studené sušení zase moje sušička nemá, tak to mě trochu štve, s tím jsem chtěla zkusit sušit svetry.
Evaeva já mám bayton domácí,druhým rokem a jsou furt stejný.
Birkenstocky nemôžem, majú tvrdú stielku, musela som ich vyradiť.
Potrefenáhusa Nemohlo se stat, ze ti nekde prodali fejk? Jinak teda hrozne
, vzdyt ty celokozene ted uz stoji bez slevy kolem tri tisic.
letfenixa zkouselas i ty měkký (soft footbed)?
Černá kočka spis ne, byly ze zalanda. Tak snad ojedinele vadnej kus
Zalando bere reklamace na základě fotek, zkus to nafotit a poslat.
Potrefenáhusa nie, pozriem ich.
continuity když voni vypadaj cely už fakt jete, měla jsem to udělat při prvním náznaku, ze se sypou
Potrefenáhusa ja mam nejnovejsi koupene na podzim, nosim je denne v praci a drzi. A predchozi 2022 a taky. Doufam, ze nejde kvalita dolu, nosim je fakt rada uz roky.
Samantha ještě na radua crystal koukni
My jsme se tam s paní (objednáváme dárky pro její rodinu) úplně vyšťavily ![]()
Ale jsou to tak krásné výrobky, že jsem se kousla a dala to.
Ale ten e-shop (chvilkami nebyl vidět košík, pak to skákalo rovnou do objednávky, ale ne do košíku, po spadnutí platby kartou už se nedalo zpět - paypal) ![]()
Volala jsem paní na kontakty a nakonec jsme se domluvily, že to zaplatím podle e-mailu, co mi pošle. Tak jsem jí nabídla, že jim zadarmo otestuji webové stránky, protože to je strašná škoda, takové krásné věci a mnohého by to odradilo...
Samantha a který kousky jste vybraly?
RoSaasi tyhle (možná jiné barvy), bylo toho hodně na klikání ...
ale je to zatím jen pro dámy, pro pána ještě nemáme dohledáno
pro holky se vybírá lépe
Křišťálová váza "Antonie" šeříková — Radua Crystal
Křišťálová váza "Maria" kouřovo-fialová — Radua Crystal | Sklo s vlastním životem
Samantha obě ![]()
jé, ona má ridgebacky! ![]()
RoSa Tak tam se nepodívám... Nevím proč, ale Instáč mi po zhlédnutí několika videí napsal, že jsem porušila pravidla a když jsem se zkusila odvolat, tak prý pošle SMS na mobil... a poslal prd.
Takže mi Instáč může PP, už mám toho internetových fašismu plný brejle.
Samantha hele mně jak co - většinou mě IG taky pošle do p.., ale tohle jsem si čirou náhodou přehrála... má dva RR
(a obchůdek na P4)
Vy co žijete v paneláku a plánujete nebo splácíte nějakou rekonstrukci, revitalizaci (myslím domu jako celku, ne bytu) kolik platíte fond oprav za m2? Nás asi nemine dvojnásobné zvýšení ![]()
JankaM 30 (ale pujcky nemame)
JankaM 33 a zvyšují nám každý rok, to je furt něco, výtahy, zateplení, vymalování, úklid...
JankaM Máme to rozdělené na fond oprav a fond úvěr, takže do fondu oprav platím 723, za úvěr 4205 + něco za správu, cca 400. Byt má 130m, takže cca 40/m celkem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí