A co jsem za typ když mám kazy i zubní kámen?![]()
U nás přesně zdejší scénář, čistím jako blázen, několik mrtvých zubů, plomby nemám snad pouze na třech zubech. Manžel čistí když náhodou potká kartáček a má jednu plombu![]()
A co jsem za typ když mám kazy i zubní kámen?![]()
U nás přesně zdejší scénář, čistím jako blázen, několik mrtvých zubů, plomby nemám snad pouze na třech zubech. Manžel čistí když náhodou potká kartáček a má jednu plombu![]()
rysamona moje segra?![]()
rysamona Ty si nečistíš zuby!!! ![]()
Len dakujem za obsiahlu odpoved. S tym horcikom sme to neboli my. Inak ja myslim, ze jemu zas skodi, ze si rano umyva zuby sam a to je samozrejme biedne cistenie. Ja rano nebyvam pritomna, aby som aspon tie problematicke casti docistila. No nevadi, buduci tyzden ideme na preventivku, mam aj cerstvy panoramaticky snimok (v nedelu sa vysekal na pumptracku a boli sme na zubnej pohotovosti), tak na nom by pripadne kazy mohli byt vidiet? Ci len rozsiahle?
Prosim, kde najdu srovnani gymnazii z pohledu uspesnosti prijeti na VS? nedoari se mi to vygooglit.
baltik já nevím konkrétní statistiku, ale přijde mi, že z gymplu se na (nějakou) VŠ dostane každý. Vypovídajicí by bylo srovnání úspěšnosti na exponované obory, a to nevím, zda je dostupné.
baltik to si myslím, že to centrálně nikde není. Můžeš hledat ve výročních zprávách gymnázií.
Já jsem teď viděla srovnání úspěšnosti maturity z matematiky a oba naše vyhlášené matematické gymply vyšly celkem blbě - jenže oba mají taky humanitní větev. Když student chce může mít ve třetím ročníku seminář z matematické analýzy a ve čtvrtém z deskriptivní geometrie.
continuity a jak se teda soudi, ktere gymply jsou lepsi a horsi?
baltik Hele to asi nikde není a nedávno mi říkala známá, co učí na gymplu, že když žák ve čtvrťaku neprospívá, tak ho k maturitě prostě nepustí, jelikož jim ten jeho neúspěch snižuje renomé školy. O úspěšnosti na VŠ neříkala nic, ale oni jsou asi dobrá škola, ale jen gympl no.
baltik tohle je zajímavá otázka! Já chodila na normální gympl a na VŠ se dostali úplně všichni a téměř všichni dostudovali na první nebo výjimečně druhý pokus. Kamarád (stejný ročník) z prestižního gymplu říkal, že u nich se všichni tak jako hledají, mění školy, on studoval bakaláře asi 7 let. Což je samozřejmě úplně mini vzorek, ale ani statistika přijetí na VŠ nebude moc vypovídající.
baltikpodle mě u gymplu je to tak,že můžeš vybrat pro dítě vhodnější a méně vhodný.
Dcera měla nějaká kritéria a ani jedno nebylo, jestli je škola "lepší". Navíc u těch technických vs oboru se dostane téměř každý, probere se to první dva semestry a zůstane jim půlka studentů. To že žádné statistiky nevyctes.
Pak jsem mluvila s docentem ČVUT a ten si hrozně stěžoval na úroveň matematiky nových studentů. Tak jsem se zeptala, které střední školy teda považuje do dobré a on mi řekl z Prahy dvě. A když se podíváš na průměr maturitních výsledků z matiky, tak ho mají spíš nic moc.
baltik Já myslím, že bych gympl úplně nevybírala podle úspěšnosti přijetí na vysokou. Ono stejně jak tam bude dítě spokojené (a tedy studijně úspěšné) hodně závisí na tom jak si sedne s učiteli a s kolektivem, což předem stejně úplně neodhadneš.
continuity a jak se teda soudi, ktere gymply jsou lepsi a horsi?
az to jednou budeme resit, necham vyber bud na synovi, nebo zkusime zjistit insider informace. Ja chodila na obycejny gympl a na VS jsme se dostali vsichni, krom jednoho, co sotva prolezl a nikam se nehlasil. Dostudovali jsme uspesne vsichni. Myslim, ze na VS je sance vysoka ze vsech gymplu. Dulezita by pro me byla atmosfera, nabidka predmetu, zapojeni studentu do projektu. Ja mam ted treba ze sveho gymplu informace nic moc, za nas to bylo dost zkostnatele a nikam se to neposunulo.
Mrakoplas Podle panoramatického snímku se kazy hodnotit nedají, jsou tam vidět jen opravdu velké, kterých bys všimla v puse i sama. Návštěvu pohotovosti vám nezávidím, snad je všechno v pořádku!
Já ráno taky synovi zuby nečistím a jeho "čištění" vypadá tak, že zuby pošmrdlá pár vteřin kartáčkem, nedělám si iluze, že se vůbec dotkne většiny zubů. Co mu koupit na ranní čištění elektrický kartáček?
diky vsem za odpovedi, beru si z toho tedy, ze pokud nemam interni informace, tak je to vlastne jedno
baltik jde o čtyřletý gympl? To bych řekla, že nějaké inside informace bude mít i dítě. Jestli třeba chodí nějak do kroužku, tak od starších kamarádů, od sourozenců spolužáků,...Já bych vybírala podle zaměření.
Evaeva ne, jde o osmilety
neter se nedostala na tu svou prvni volbu (prvni volba jen kvuli vzdalenosti) a ted rodice premysleji, jestli ji nechat na te druhe volbe nebo riskovat druhe kolo na te prvni, tak jsem chtela prispet nejakymi tvrdymi daty
baltik a je jistota, že ten první gympl bude otevírat druhé kolo? Pokud byl přetlak v prvním kole, tak druhé kolo neotevřou, mají naplněno. Tady v Brně se nevybírá a bere co vyjde ![]()
baltik aha. No u osmiletého ta vzdálenost hraje asi velkou roli. Záleží samozřejmě, jak daleko je volba č.2. přeju, ať dobře vyberete.
Len dakujem. Nabil si horné jednotky, ktoré by za chvíľu tak či tak vypadli, tak len proces urýchlil a čakáme každým dňom zúbkovú vílu :) Trvalé poškodené nevyzerajú. Ale je to pekne na snímku vidieť, kde má aké zuby založené, to som v živote nevidela a furt to dokola pozerám :D
Sonický som mu už navrhovala, ale jemu je ten zvuk nepríjemný a nechce ho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.