dupali samozrejme, ze neni jistota
Evaeva je to neco pres pul hodiny, 10 pesky na vlak, 10 vlak, 10 minut pesky z vlaku, (coz chapu, ze pro Prahu je smesne)
baltik no já jezdila 15 minut sakum prdum
Ale jestli to zvládne sama, tak to není moc. Ségra od té šesté třídy taky jezdí taky tak půl hodiny (bus+ metro)
baltik Deník N dělal srovnání gymplů podle výsledků maturit, jestli ti to přijde relevantní? Nemám teda odemykací předplatné
Klarakdyž jsem měla předplatné, tak jsem to četla a už jsem tu psala výše, že je to za mě k prdu.
baltik letos už to druhé kolo/odvolání nebude tak, že se posune čára o 20 míst. Pokud je druhá pod čarou,možná(!) by to stálo za úvahu, ale taky záleží, jak moc ji chtějí dostat ze stávající základky. Ale taky se může stát, že skola žádné druhé kolo nevypise.
Spis bych zvážila zaměření toho,na který se dostala. Aby nebyl přírodovědné zaměřený, pokud prahne po humanitnim vzdělání. I když ty osmileté jsou většinou dost univerzální a zaměření si vybírají na vyšším stupni.
Klara diky, podivam se na to
continuity je 4. Pod carou, ze zakladky ji chteji dostat moc
Makara ani jeden z tech gymplu neni nijak zamereny, maji pak tridy humanitni a prirodovedne
baltik když bude zkoušet ten druhý, tak ten první musí pustit? Do toho bych asi nešla, pokud jí tak moc chtějí dostat pryč.
baltik neslo by pozdeji prestoupit?
Kokoska nevím, jestli je rozumné dávat někoho do rozjetého kolektivu "jen" kvůli tomu, že to není přesně ta ideální škola. V tomhle případě mi to přijde že gympl jako gympl. Přecejen je to 12 leté dítě.
Co potřebuje 15 leté dítě k vydání občanky?
Má pás, ještě čtu, že k rodnému listů osvědčení o státním občanství?
continuity rodný list nebo pas. Ten nesmysl s potvrzením občanství byl zrušen / leda bys to komplikovala ty tvým občanstvím druhé kategorie
/.
Edit: na MVCR píšou, ze doklad o občanství se požaduje, když jsou o něm pochybnosti
Makaraděti mají občanství po otci a hlavně už mají vydané pasy, u toho se to myslím řešilo, teď jim obnovují pasy na základě toho předešlého.
Já to hlavně nechápu, stát má všechny data, osvědčení vydává stejná úřednice, co tu občanku.
mam jit dneska dopo na implantat (zub) a pres noc se mi udelal opar uprostred horniho rtu, zatim je to jen opuchle, zadne pupinky, praskani, muzu tam jit i tak nebo to necemu vadi? Jsem tam objednana pres pul roku a obavam se, ze ten opar mam psychicky, takze priste by se mi mohl udelat zas.
baltik opar je určitě kontraindikace k trhání zubů, já bych tam zavolala, ale spíš to zruší.
continuity ja uz ho mam vytrhnuty, jde o tu hmozdinku
tak sjem se tam dovolala a pry to nevadi, uff
baltik Už je to passé, ale já bych do toho nešla. Chirurgické výkony jsou při oparu kontraindikované. Záleží teda na tom, ve které fázi to je, zavedení implantátu ("šroub") bych odložila, další fáze jsou ok.
Len sroub je zavedeny, tak snad to dobre dopadne, kdyz mi to povolil sam operater, tak jsem to nerozporovala
dostaly se mi do ruky pribory z alpaky. ma smysl se tim nejak zabyvat, nebo to rovnou zanest do frcu?
Jestliže se někdo jmenuje Kunce, jak ho oslovíte? Pane Kunce? Pane Kunci?
Samantha Pane Kunce
Pane Kunci, pokud by to byl pan Kunc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.