Tabea No, je to asi anglicismus. Ale já to chápu, prostě ve filmu o normálních lidech nebude každej mluvit jako kniha. I u Svěrákových by to vypadalo divně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
...jeden extra blbý/"originální":
není tady někdo, kdo by chtěl jet nebo jede do Itálie a vzal by "stopařku".?.![]()
![]()
![]()
(nemám auto, tak jako, že bych se k někomu "vnutila"...)
Datum - od 8. 7. - 12. 7.
Samozřejmě bych zaplatila vše, co by bylo potřeba![]()
(pokud ano, prosím, do sz...)
Já mám jiný, fakt asi blbý dotaz- ale- co nosíte za boty, když je teplo a mokro/prší??
marieu sandaly na platforme![]()
marieu kožené tenisky
marieu Taky kožené tenisky nebo baleriny nebo mokasíny.
marieu podle toho kam. Na cestu do práce (když ještě byly) klidně sandály. Na ven kožené tenisky.
Pinot Noir notna mám černé Stan Smiths, ale je mi v nich dost teplo. Občas se dívám po nějakých lehčích slupkách, ale zatím jsem neměla štěstí. Pak mám takový polobotko/tenisky Camper, ale začínají být dost unavené nošením. Teď jsem si koupila žůžo baleríny, ale s koženou podrážkou a mokasíny na platformě mám spíš do chladnějšího počasí (taky jsou černý)
viktorka_od splavu v neděli mě na sluníčku mezi dvěma službama ofouklo a teď už mě bolí v krku, na bosý nohy si ještě počkám.
marieu Conversky na platformě.
marieu baleríny, kožený tenisky
marieu nějakou variantu crocs ![]()
marieuaha tak kdyz ne do tepla ale do zimy, tak uzavreny boty typu tenisky ci polobotky, ony shora az tak nepromoknou kdyz nelije nijak strasne (baleriny teda ani omylem, aby mi prselo rovnou na nohy:-) ale dulezita je ta platforma. pac nejvic si clovek nabere zespod.
viktorka_od splavu mně přijde, že do běžného deště stačí i bez platformy. Spíš musí mít pořádně udělaný ten spoj podrážka a vršek.
Evaeva no prave, tamtudy vzdycky natece, nebo se promaci spice. takze platforma to resi snadno
Kožené baleríny, kožené tenisky.
marieu kozene slip-on
viktorka_od splavu mně takhle teklo jen do jednech
Jakékoli boty do batohu a na nohy nic. Pak se obuju.
Ale jenom když jdu krátce.
Jinak platí jakékoli boty a spousta nadávání k tomu (všechno promokne)
Jak jsem se tady ptala na přehrání hudby ze Spotify na audiokazetu, tak vyřešeno :-) Přes dráty ani omylem, takže apky a převodníky do MP3, přes další apky editovat na správné délky, vypálit na CD, z CD přehrát na audiokazetu. Uf, ještěže jeden z kazeťáků to CD má a funguje.
ps: pro soukromé užití, jen na retro firemní hru
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí