"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. května 2024 08:44
Reakce na 711990:

stes protoze antiperspiranty sou toxicky a ted je trendy bejt non toxic...se obavam.

​Nemůžu používat antiperspiranty cely život, mám alergii na hliník a používám jen deodoranty a troufám si tvrdit, ze nesmrdim.  To je o hygieně. 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 23. května 2024 09:11

Prosím vás, kde nakupujete obyčejné černé ponožky pro dospělé? Mám ráda tenké, pružné, s převahou bavlny (ne bambus). Celý svůj dospělý život jsem kupovala voxx a ještě jedny (značku nevím, poznávám je podle etikety) v místních galanteriích, ale poslední dobou se mi voxx strašně sráží a ty druhé hrozně brzo proděraví. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. května 2024 09:49

Myrtila V MarkandSpencer, ale teď naposledy měli už spoustu s nějakou příměsí a musela jsem hledat. Jestli se pokazí celkově, taky nevím, kam budu chodit pro ponožky. Kupujeme si je tam celá rodina.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:39

Jejda o hliníku v podpažítkách slyším prvně . Je to hodně špatně? Nebo je to na úrovni zelené žáby na obalech? Asi raději zůstanu v blažené nevědomosti. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:41

JankaM Píšu o sobě, mám alergii na hliník. Ať je v podpaží nebo se v něm vaří, či takové ty jídelní příbory z hliníku apod., vše mi dělá zle.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:42
Reakce na notna:

​Nemůžu používat antiperspiranty cely život, mám alergii na hliník a používám jen deodoranty a troufám si tvrdit, ze nesmrdim.  To je o hygieně. 

​no vono to de ruku v ruce, nepouživaj antiperspiranty a nemejou se, šetřej vodu neasi a ze stejnejch důvodů neperou - to je samozřejmě jen jeden extrémní případ, ale neni to tak řídký. Plus pověra 'praním se prádlo ničí' je taky častá..

Já jednou k nákupu v Nile dostala ten jejich wannabe nobl časák a tam radili prát džíny jen jednou za rok. Docela mě to ohromilo..

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:47

notna nebylo to myšleno přímo na tebe, pardon. 

To je furt něco, silikony v šamponu, namletý starý chleba v novém, éčka, rtuť ... 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:49

Ounz Díky za rozšíření obzorů, tehle trend jsem ještě nezaznamenala :-) Ale neprat džíny znám. Dávat je do mrazáku. To jsem četla už před lety v nějakém pánském style časopise. Psaly to tam o nějakých hodně drahých džínách. A teď mě napadlo, že to snad říkal i v nějakém rozhovoru David Kraus? Ale to si už možná pletu...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 10:51

Ounz tak ona to není pověra, ale přece kvůli tomu nebudu chodit ve špinavém 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:30

notna Děkuju, podívám se tam na ně.

A pořád beru i další tipy :) Kdyby marks nevyšel, nebo měli spíš ty směsové.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:51

Ounz jezis jak zminuje neprat dziny, uplne cejtim ten smrad

co se tyce nehlinikovejch pripravku, koupila jsem si ted uzasnej deodorant, kterej tak dokonale voni, ze mi vubec nevadi ze nebrani poceni. Je to prichut neroli&basil a kdyby meli i parfem, hned bych ho brala.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:52

Evaeva ale tak zničí..za dlouho a nic neni věčný, a to s tou pověrou mělo právě vyjádřit to, jak mimo to je, chodit ve smrdutym, aby se to 'nezničilo'

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:52

notna fuj, nejak si nedovedu představit, že to neperu a že špinavý džíny cpu do mrazáku

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:53

711990 no..takový ty žlutohnědý fleky na stehnech..

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:05

Ounz a mastnej vylestenej flek na zadku a kolem kapes 

Offline barbucha blogger
35935 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:06
Reakce na Ounz:

notna fuj, nejak si nedovedu představit, že to neperu a že špinavý džíny cpu do mrazáku

​No, zrovna nedavno jsem cetla nejakej traktat kterak je prani zbytecny... vetsinu hadru staci jen vyvetrat!

Jinak dneska nikdo nemusi smrdet. Meli jsme kdysi kolegyni, s kterou se fakt nedalo vydrzet v jedny mistnosti. I vzala si ji nejstarsi z nas jednou stranou a promluvila ji do duse... dotycna se dusovala ze se meje i pere a byla hodne dlouho dost nasrana. Ale zrejme konecne investovala i do nejakyho deodorantu a proste smrdet prestala. Mame 21. stoleti...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:23

Potrefenáhusa přesně!

barbucha některý věci se nevyvětraj! At si řika kdo chce co chce!

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:34

Já se dnes nenápadně očichávala v knihovně, říkám si tričko čisté, džíny taky (peru je!), do ničeho jsem nešlápla, že by tak smrděl kočárek? Jako dítě ho nešetří, ale nic do něj nevylila... a pak jsem zjistila, že se dítě trochu podělalo.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:40

dzizisketa tohle je hrozny, já mám furt všechno oblečení omatlany od jídla, špinavých ručiček a pusy

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:41

notna nemám teda alergii ne nic a deodoranty střídám, ale hodně dobrý je čistý kamenec