stes protoze antiperspiranty sou toxicky a ted je trendy bejt non toxic...se obavam.
Nemůžu používat antiperspiranty cely život, mám alergii na hliník a používám jen deodoranty a troufám si tvrdit, ze nesmrdim. To je o hygieně.
stes protoze antiperspiranty sou toxicky a ted je trendy bejt non toxic...se obavam.
Nemůžu používat antiperspiranty cely život, mám alergii na hliník a používám jen deodoranty a troufám si tvrdit, ze nesmrdim. To je o hygieně.
Prosím vás, kde nakupujete obyčejné černé ponožky pro dospělé? Mám ráda tenké, pružné, s převahou bavlny (ne bambus). Celý svůj dospělý život jsem kupovala voxx a ještě jedny (značku nevím, poznávám je podle etikety) v místních galanteriích, ale poslední dobou se mi voxx strašně sráží a ty druhé hrozně brzo proděraví.
Myrtila V MarkandSpencer, ale teď naposledy měli už spoustu s nějakou příměsí a musela jsem hledat. Jestli se pokazí celkově, taky nevím, kam budu chodit pro ponožky. Kupujeme si je tam celá rodina.
Jejda o hliníku v podpažítkách slyším prvně
. Je to hodně špatně? Nebo je to na úrovni zelené žáby na obalech? Asi raději zůstanu v blažené nevědomosti.
JankaM Píšu o sobě, mám alergii na hliník. Ať je v podpaží nebo se v něm vaří, či takové ty jídelní příbory z hliníku apod., vše mi dělá zle.
no vono to de ruku v ruce, nepouživaj antiperspiranty a nemejou se, šetřej vodu neasi a ze stejnejch důvodů neperou - to je samozřejmě jen jeden extrémní případ, ale neni to tak řídký. Plus pověra 'praním se prádlo ničí' je taky častá..
Já jednou k nákupu v Nile dostala ten jejich wannabe nobl časák a tam radili prát džíny jen jednou za rok. Docela mě to ohromilo..
notna nebylo to myšleno přímo na tebe, pardon.
To je furt něco, silikony v šamponu, namletý starý chleba v novém, éčka, rtuť ...
Ounz Díky za rozšíření obzorů, tehle trend jsem ještě nezaznamenala :-) Ale neprat džíny znám. Dávat je do mrazáku. To jsem četla už před lety v nějakém pánském style časopise. Psaly to tam o nějakých hodně drahých džínách. A teď mě napadlo, že to snad říkal i v nějakém rozhovoru David Kraus? Ale to si už možná pletu...
Ounz tak ona to není pověra, ale přece kvůli tomu nebudu chodit ve špinavém
notna Děkuju, podívám se tam na ně.
A pořád beru i další tipy :) Kdyby marks nevyšel, nebo měli spíš ty směsové.
Evaeva ale tak zničí..za dlouho a nic neni věčný, a to s tou pověrou mělo právě vyjádřit to, jak mimo to je, chodit ve smrdutym, aby se to 'nezničilo'
notna fuj, nejak si nedovedu představit, že to neperu a že špinavý džíny cpu do mrazáku
711990 no..takový ty žlutohnědý fleky na stehnech.. ![]()
Ounz a mastnej vylestenej flek na zadku a kolem kapes
notna fuj, nejak si nedovedu představit, že to neperu a že špinavý džíny cpu do mrazáku
No, zrovna nedavno jsem cetla nejakej traktat kterak je prani zbytecny... vetsinu hadru staci jen vyvetrat! ![]()
Jinak dneska nikdo nemusi smrdet. Meli jsme kdysi kolegyni, s kterou se fakt nedalo vydrzet v jedny mistnosti. I vzala si ji nejstarsi z nas jednou stranou a promluvila ji do duse... dotycna se dusovala ze se meje i pere a byla hodne dlouho dost nasrana. Ale zrejme konecne investovala i do nejakyho deodorantu a proste smrdet prestala. Mame 21. stoleti...
Potrefenáhusa přesně!
barbucha některý věci se nevyvětraj! At si řika kdo chce co chce!
Já se dnes nenápadně očichávala v knihovně, říkám si tričko čisté, džíny taky (peru je!), do ničeho jsem nešlápla, že by tak smrděl kočárek? Jako dítě ho nešetří, ale nic do něj nevylila... a pak jsem zjistila, že se dítě trochu podělalo.
dzizisketa tohle je hrozny, já mám furt všechno oblečení omatlany od jídla, špinavých ručiček a pusy
notna nemám teda alergii ne nic a deodoranty střídám, ale hodně dobrý je čistý kamenec
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.