andulka01A tvůj kazeťák nemá nahrávání? Že bys to Spotify pustila z jinýho přístroje a nahrála to přes mikrofon? To bude teprv retro zvuk ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek Jo, a třikrát přehrát na dvojčeti na další kazetu
Takhle jsme žili!
žluťásek hele to je až ta uuuplně poslední možnost. A mám strach,vze ty moje už modernejší přístroje nemaj to nahrávání zvenčí.
Věděl by někdo, jak je to s nemovitostí v dědickém řízení, které už nějakou dobu trvá a ještě bude, konkrétně byt, který měl zemřelý v osobním vlastnictví a od jeho smrti tam zřejmě nikdo neplatí žádné úhrady spojené s tím bytem a energie. Znamená to, že tam každým měsícem narůstají dluhy, které pak půjdou k tíži dědiců nebo jak se to řeší?
Mermaid dluhy určitě půjdou za dědici. Asi bych se obrátila na SVJ a dodavatele enrgií a domluvila se. U těch energií pokud vlastník zemřel, nelze to odhlásit na základě úmrtního listu? Já mám pocit, že jsem to tak udělala, nečekala jsem na ukončení dědického řízení.
Raduza jenže právě SVJ mi odmítlo sdělit informace s tím, že bude komunikovat jen s notářem a já nemám úmrtní list ani žádné jiné info ani přístup k tomu bytu, v podstatě jen vím o jeho existenci. A kvůli jednomu z dědiců se to řízení neúměrně natahuje, takže teď nevím, co s tím
Mermaid ale plyn a elektrika bytu jdou mimo SVJ, to by nešlo hradit dál nebo to s dodavatelem energií nějak vyřešit? protože pokud to "odstřihnou", znovuzapojení je pak za docela vysokej poplatek... a ano: dědí se aktiva i pasiva
Proč tolik normalnich mladých lidí smrdí potem?
stes Protože už jsme hrozně korektní a neříkáme si "smrdíš" jako dřív
neříct někomu v tramvaji "smrdíš" mi nepřipadá jako přehnaná korektnost ![]()
Karja jo,to by to částečně vysvětlovalo, ale neobhajilo. Korektnost je ve spoustu případech kontraproduktivní, něco jako dobrý sluha,ale zlý pan.
Samantha ne, je to myšleno tak,velmi zjednodusim...když nás mladejch bylo dohromady, tak jsme si navzájem klidně řekli,že smrdime,mame mastný vlasy, špinavý hadry....zasmali jsme se tomu,ale vetsina se to snazil napravit...dneska si to neříkají, je to pomalu sikana
stes no taky to pry ani nesmi rikat rodice.. jenze tohle z 99% vychazi z rodiny, v puberte jsou samozrejme ruzny vykyvy bezny, ale pak se clovek vetsinou chova podle vychovy v rodine. stary cunata->mlady cunata
Mermaid mám zkušenost jen s bytovym družstvem a tam mi sdělili, že pokud vím, že jsem jediný dědic, můžu zálohy platit plynule dál a nebo počkat na vyřízení děd. řízení a pak jednorázově doplatit s tím, že žádné úroky z prodlení v tomto případě nehrozí.
stes Aha, tak to souhlasím s vysvětlením.
Samantha ne, je to myšleno tak,velmi zjednodusim...když nás mladejch bylo dohromady, tak jsme si navzájem klidně řekli,že smrdime,mame mastný vlasy, špinavý hadry....zasmali jsme se tomu,ale vetsina se to snazil napravit...dneska si to neříkají, je to pomalu sikana
Dneska to posmívání právě graduje a to je ta šikana. Začne jedna, strhne ostatní a už jedou, my si to řekli, dotyčná to vyhodnotila jako fakt a šlo se dál, žádná zbytečná přecitlivělost. Doporučuji radio Junior, jsou tam skutečné příběhy šikany ze škol.
Karja nebo jako dárek k svátku/narozeninám/vánocům deodoranty, sprcháče, mejdla... dotyčný si to rozbalil a bylo mu to jasný ![]()
a já mám blbej:
zčernalo mi pozadí na Twitteru (teda síti X)... dá se to nějak změnit/vrátit na bílé?
Kan tak děti na sebe byly hnusný vždycky.. ale já nemluvila o dětech, ale o mladejch 18 až 30 treba
RoSa Dva jsem dostala teď k narozeninám! Dva od jedné osoby:D.
Jinak já to myslela jako nadsázku, určitě to není tim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí