"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35935 příspěvků moje polička 23. května 2024 12:41

Ounz 

Moje rec. Nechci bejt nechutna, ale zrovna takovy pekne zarizly dziny...

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 23. května 2024 14:19

andulka01 Kamenec je právě plný hliníku 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 23. května 2024 18:49

Len , to jsem nemela cist 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. května 2024 19:50

Hele, jak to tady ctu, tak o tom premyslim, a ted mam (blby) dotaz: Je opravdu netaktni a spatne rict cloveku, ktery srmrdi, ze smrdi?

Ja mam v tomhle hrozne dilema, protoze (pokud me nekdo vylozene neprovokuje) mam problem rict nekomu neco, co by ho mohlo zranit. Ale zase si rikam, co kdyz si to ten clovek treba fakt neuvedomuje a mohlo by mu to pomoct?

My jsme meli na intru spoluzacku, to bylo neco desneho. Kdyz prisla na navstevu, tak sedela sama na jedne strane pokoje, zatimco my ostatni jsme se tisnily na druhe strane u otevreneho okna. Ze ji to nikdy nedoslo, to dodnes nechapu. Porad jsme vasnive diskutovaly o tom, jestli bychom ji to mely nejak citlive rict, ale nakonec na to zadna z nas nemela koule, ani ja ne.

Ale rikam si, jestli to v takovych pripadech neni chyba nic nerict? Vzdyt takovy clovek musi byt strasne spolecensky izolovany

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. května 2024 19:57

MP Marge No Toť otázka. Já si právě myslím, že hlavní úlohu v  tomto hraje rodina. Já třeba nemám problém, říct děcku, že po Flámu smrdí pivem a kolik jako těch škopků bylo a ať laskavě hodí všechny hadry do špíny a modlí se, ať z toho smradu nechcípne pračka. :D Taková laskavá upřímnost, ale prý je to špatně, sem se tady dozvěděla. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:01

Kan A kdes to vyčetla prosím tě? Myslím, že rodina si to řekne, jenze ona dost často smrdí celá rodina v těchto případech

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 20:19

Karja taky si myslím. Hygienické návyky se předávají v rodině.

My měli jednoho takového externistu. No to se fakt nedalo, byl cítit ještě dvě hodiny po odchodu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:29

Evaeva Nemyslím si, potkávám mladé lidi/studenty, mastný vlasy, špinavý džíny, okousané nehty a rodiče jsou jak ze škatulky. 

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:33
Reakce na Kan:

Evaeva Nemyslím si, potkávám mladé lidi/studenty, mastný vlasy, špinavý džíny, okousané nehty a rodiče jsou jak ze škatulky. 

​Tomu nevěřím.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:38

Kan To asi zalezi na situaci. Kdyz jsem pred lety pracovala jako terapeutka/socialni pracovnice v terenu, tak pamatuju rodiny, kde nedostatecnou hygienou a peci o domacnost trpeli naprosto vsichni   

Ja bych tedy nemela problem nekomu neco rict v ramci rodiny - slusne, samozrejme! Ale u cizich mam blok. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:40
Reakce na Pinot Noir:

​Tomu nevěřím.

​Dovedu si to predstavit treba kdyby rodice byli normalni, slusni lide a dite jelo v drogach. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 20:45

Pinot Noir tak teoreticky to může být nějaké divné pubertální období, ale taky se mi to moc nezdá.

MP Marge a přesně. V rodině to člověku taky klidně řeknu,. vhodnými slovy, ale u cizích je to citlivé a hlavně to podle mě pravděpodobně nezafunguje.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:50

MP Marge Vcera  jsem videla Velky dar s Chrisem Evansem a je tam scena z porodnice, jak tam pribuzni a pratele cekaji v cekarne az se narodi dite. A vzpomnela jsem si na tebe, ze se zeptam, jestli to v Americe opravdu tak byva zvykem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 20:56

Černá kočka to je dobrý dotaz, to mně taky vždycky zajímá

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. května 2024 21:05

Černá kočka Evaeva 

Ano, dela se to tady tak. Nejen v porodnici, ale i v normalni nemocnici, a to i v pripadech, kdy se vi dopredu, ze te dovnitr v zadnem pripade nepusti. Je to jeden z mistnich zvyku, ktery nechapu (a odmitam nasledovat). 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. května 2024 21:18

Pinot Noir MP Marge Taky myslím, že těžká puberta udělá své. 

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 23. května 2024 21:20

MP Marge Dekuju.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. května 2024 21:58
Reakce na MP Marge:

​Dovedu si to predstavit treba kdyby rodice byli normalni, slusni lide a dite jelo v drogach. 

​Nejen. Kamarádka si s dcerou užila ohledně dredů, přebývání ve squatu svoje.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. května 2024 22:11
Reakce na Pinot Noir:

​Tomu nevěřím.

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 23. května 2024 23:40
Reakce na MP Marge:

​Ano, ale to není žádný masový jev a nezdá se mi, že by se s tím Kan běžně setkávala.